Kızlar radikal kararlar aldım.
Spor yaparken geldi aklıma demekki beyne faydası var gerçekten
Bakın koyu koyu yazıyorum sonra görmedim duymadım yok
ARTIK TARTI GÜNLERİMİZDE TARTILAR RESİMLİ OLCAK!!!
VEE BEN 57 KİLO5A İNENE KADAR İLK KİM KENDİ HEDEFİNE İNERSE ONA HEDİYE GÖNDERECEM
ekmek,makarna,pilav yemiyorum zatende,akşama çok güzel yeşil mercimek çorbam var onla beraber salata yesem olur mu?bide yanına ne yapacam hala kararsızım bu gidişle evdekiler aç kalacakhakılısın karbonhidrat alma dengele işte
akşam mesela çorba, ekmek,makarna, pilav tüketmeyeceksin
onun yerine et + salata
veya yoğurt+sebze tüket
bak metabolizmanı çalıştırman lazım
eğer yemek istemiyorsan yeme
günde en azından 2 araöğün yap
evet aynen öyle düşünmeden sağlıklı beslen
bitecek gibi mi yoksa
nefes al ver al ver al ver
Evet canım regli bitti ondan herhaldeçoştur gitsin,senin moralin düzelmiş kendine gelmişsin belli belli
Galla ace reklamındaki ayşe teyze gibi bi yerlerden çıkmadığım kaldı bu hatunlarayok böyle bir motivasyon cidden harikasın
ayy bende olacam yakındır dünden beri,bağırsak hareketleri,sancılar,kramplar,şişlikler, enseden ağrılar,varda varEvet canım regli bitti ondan herhalde
Galla ace reklamındaki ayşe teyze gibi bi yerlerden çıkmadığım kaldı bu hatunlara
ekmek,makarna,pilav yemiyorum zatende,akşama çok güzel yeşil mercimek çorbam var onla beraber salata yesem olur mu?bide yanına ne yapacam hala kararsızım bu gidişle evdekiler aç kalacak
şimdi yasemin bana akşamı düşünüyo diye kızacak ama,kızma yasmincimoğlumda eşimde eve aç geliyo yemek işi bende mecburum onları düşünmeye,hem bizim yakınımızda bize yemek hazırlayavak büyüğümüzde yok ki
hadi bana yemek önerisi verin kızlar
Evet canım regli bitti ondan herhalde
Galla ace reklamındaki ayşe teyze gibi bi yerlerden çıkmadığım kaldı bu hatunlara
yok yok yemiyorum zaten kız yermiyim hiçsen evdekiler ne istersen yapppp sıkınıtı yok
sen onları yaptıklarını onların yediği kadar yeme sadeceeeeeeeeeeee
yok yok yemiyorum zaten kız yermiyim hiç
ee günün en önemli sorusuna cevap yazmadın,akşama ne pişireyim
tamam bekliyorumdur annem ne yapmış soram sen de ona göre yappp
hımm,uymadı banaıspanak ve çorba(tarhana) varmışşşşşşşşşş
hımm,uymadı bana
benim yeşil mercimek çorbam var,bi kabağım var ama onumu yapsamki olur heralde yaa kabak güzeldir
EE YAP İŞTE KAbak ay bayılırım kabağadaaa
normalde bende severimde,şimdi yiyesim yok ya daha başka şeyler aradım aklımca ama sanırım mecburum
çenemiz düşmüş dimi bizi gidi bizi
sen ne öğretmeniydin canımmaatkare aaa anladım sanırım matematik
aynen nöbet bizim işimizBİZ çok yoğunuz
valla canm annem sağolsun yapma desemde kadının içi rahat etmiyo napammm
ee hafta içi nöbetteyiz burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?