16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

aaa aaa çok şaşırdım ama gerçekten çok güzel bir şey yapmışsınız ikinizide tebrik ederim
biz menü yazdıkça gözüne takılan yerde yorum yapabilirsen sevinirim,senide illa yaz diye darlamak istemem bilgin olsun

dry_ik arkadaşım katilabilir demi aramizaaa
Düşünmem lazım :))
Ne demek canım . Bizle tecrubesini paylaşacak yada tecrubelerimizden faydalanacak yol arkadaşına herzaman açığız .. hoşgeldinn genic, anlat bakalım kimsin kimlerdensin :))
Hani serlerya yediğin içtiğin senin olsun diye bizde durum tersi hahaha

evet genic bilgilerinizi bekliyozzzzzzz

yok canım sıkıntı değil darlamazsın

yasmin bilir kolay kolay pes etmem de yardım isteyenden de yardımımı esirgemem

o zaman aramıza hoş geldin,gruptaki arkadaşlar genel itibarıyla iyi gidiyolar bi ben sorunluyum ,daha çok bana yorum yaparsın gibime geliyo ama 2 gündür bende iyi gidiyorum

evet seni tanıyorrrr

kastane güzelli

bitti mi kestaneler

b,rde salça güzeli vardı ama geliyo artık

evet seni tanıyorrrr

kastane güzelli

bitti mi kestaneler

b,rde salça güzeli vardı ama geliyo artık
kaç gündür yapmıyoruz,ilk çıktığında hevesle bi yapmıştık sonra misafir geldikçe yaptık,bayadır yemedik eşim yakında ister,cumartesi resmi tatil evdeyiz bakarsın gelen olursa o zaman yaparız 10 kilodan fazla duruyo hala
salça güzeli bahar616 nerelerdesin

evet genic bilgilerinizi bekliyozzzzzzz

öhömmm öhöhömmmmm

32 yaşında 2 erkek çocuk annesiyim çalışıyorum kızlar yasminle de bir 4-5 yıldır tanışıyoruz

ilk oğlumdan sonra kilolarımı diyetisyenle verdim

bir ara burada gruplarda da takıldım aynı zamanda

sonra 2.ci çocuk oldu ve hamileliklerimde kilo almadım benimki asıl emzirme zamanı alınan kilolar

2015 mart ayında diyetisyene başladım (oğlum 1 yaşını doldurduktan sonra)

o zaman 79 ile başladım hala devam ediyorum ama 2016 yılbaşından beri korumadayım. kontrollerim 2-4 ve 6 aylık periyotlarda artık.

şuan 62-64 arası oynuyorum. ama görüntüm kesinlikle öyle değil değil mi F frenzy80

herşeyden yedim ama herşeyden

sadece saatlerine ve ölçüsüne dikkat ettim

ama ama ama spor yaptım

yani aklında kestane daaaaaaa

hatun çok fittt 2 çocuk annesi gibi değil bildğin taş gibi hatunnnn boyda oluncaaaaaa

o zaman aramıza hoş geldin,gruptaki arkadaşlar genel itibarıyla iyi gidiyolar bi ben sorunluyum ,daha çok bana yorum yaparsın gibime geliyo ama 2 gündür bende iyi gidiyorum

hoşbulduk canım

sorunlu demeyelim ama nefis işte canımız istiyor

kontrol bizde sadece bunu fark etmemiz lazım

seni biliyorum bilmem mi ne kestane yedin

biz burada dha kısa kollu giyip denize giriyoruz

siz orada kestane açılışını yapmışsınız

kızlar bakın ben sabah 6,30 da kalkıyorum. büyük 7 küçük 2,5 yaşında benim.

kalk hazırlan,, kahvaltı hazırla, çocukları yedir içir evden çık.
önce eşi işe, büyük okula, küçük kreşe bırakıyorum ve 8,30 da iş başı yapıyorum.

kahvaltımı ya evde yaparım ya evden getiririm.
öğle yemeklerimi evden geitiriyorum
akşam 18 de bazen de 19 da işten çıkıyorum.

çocuklarımı babaneden alıp evime gidiyorum.

saat en erken 19,30 oluyor. ye, iç, ödev yaptır, çocuklarla oyna

saat 9 da yatırıyorum çocukları.

sonra mutfağı toparlıyorum ertesi günün yemeklerini yapıyorum çocukların çantaları varsa ütü çamaşır işte

ama mutlaka haftada en kötü ihtimalle 4 defa spor yapıyorum.

hem de evde hem de internetten videolardan 40 dakika yapıyorum

ve ben bunun sayesinde 62-64 görünmüyorum.

spor yapmayı kesinlikle sevmiyorum yasmin biliyor

ama mecburum sağlığım için, kendim için, kafamı toparlayabilmek için

daha aklı selim düşünebilmek için, en önemlisi gün içinde kendime ayırdığım zaman dilimi spor yaptığım zaman

yani ne olursa olsun spor yapılacak kendimize zaman ayırmış olacağız

hayata yaşama daha pozitif daha sağlıklı bakacağız..

yoksa evet hepimizin başka başka sıkıntıları dertleri var

en önemlisi rabbim dermansız dert vermesin

onun emanetine en iyi şekilde sahip çıkacağız

oyy Allah bağışlasın evlatlarını (ve hepimizinkini)
maşallah 2 çocukla bu kiloda olman süper,sen işi öğrenmiş ve uygulayabilmişsin,kendi adıma diyim aslında farkındayım ama çoğu zaman çevresel,az zamanda kendi etkenlerden dolayı bildiklerimden şaşıyorum ,bile bile hata yapıyorum
ama burda olup telkinler aldıkça vicdan yapıp düzene girmeye çalışıyorum kk nın ve buradaki arkadaşların bendeki etkisi çok büyük yeri gelmişken hepsine çok teşekkür ediyorum ve
o zaman sen bana vaktin olcukça uyarı yaparsan sevinirim
spor olarak ne yaptın,günde kaç saat,sıklığı neydi?

yani aklında kestane daaaaaaa

hatun çok fittt 2 çocuk annesi gibi değil bildğin taş gibi hatunnnn boyda oluncaaaaaa

kız değil inanki,hiç kestane yiyecek modda değilim,zaten özel günüm yaklaşıyor,dünden beri etkileri başladı özellikle baş ağrım ensemden doğru geliyo kaç gün ne çekerim bilmiyorum
demek fit hatun maşallahbenimde amacım sadece zayıflamak değil aynı zamanda fit olmak,etlerim pambuk gibi yumuşacık artık ne kadar sıkılaşırsa elimden geleni yapıcam

İŞTE arkadaşlar hiç bir şey bahene değil yeterki kendinizi sevinnnnn zaman herzaman vardırrr

biz seni dürteriz merak etme sen yeterki pes etmeeeeeeee

o zaman spora abanacaksın başka çaresi yokkkkkkkkkkkkk

bu dönemdeee spor yaparsan yağ yakımın hızlanır unutma bunu

cidden hala denize giriliyomu vayy bee ne güzel
biz kestane,patlak mısır mevsimini çoktan açtık
evet evet bende çok yedim ama önceki senelerde görseydin daha çok yiyiyodum epey yola girdim yani dahada iyi olcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…