16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Yasemin ve maatkare dışında bildirim yokmu? Hadi kızlar tartılın sonra takip edemiyorum
Bahar , şerife ve ilksevdam nerdeler benmi kaçırdım bikaçgündür yoklarmı

Yasemin ve maatkare dışında bildirim yokmu? Hadi kızlar tartılın sonra takip edemiyorum
Bahar , şerife ve ilksevdam nerdeler benmi kaçırdım bikaçgündür yoklarmı
canım ben bugün tamamen unutmuşum tartılacağımızı,ama pazartesi 61,9 dum öyle yazabilirsin istersen

Üye AdıHedef KgBaşlangıç Kilo26.09.200603.10.201612.10.201619.10.201626.10.201602.11.201609.11.2016
dry_ik 57.064.463.362.561.562.061.7..... SendebenBendesen 55.064.564.065.564.364.3........@serifeben55.063.563.564.064.063.5........... begum75 57.061.862.061.661.861.561.9........ F frenzy80 60.069.570.069.269.066.765.2.......... bahar616 52.060.860.460.560.560.5............. s i d e l y a 57.067.0..........67.0........... maatkare 58.065.063.462.561.861.660.9...... T tek_dilegim 58.069.1..........69.1........... begum75 57.061.4......61.4........

[/td][/td][/td][/td] [td][td][td][td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr][/td] [tr] [/tr]
[tr][tr][td][td][td][td][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/tr][/tr][/QUOTE]

OOO HADİ KIZLARRR
Merak ediyorum nerdesiniz?? Bi sıkıntı olmasında

:)) ay utanmanı sevsinler..
Ama bak toparlanmış geliyodun bana belkide 3 günde verdin bidaha tartıl çünkü iyi gitmeye başladın

Bu arada kızlar hiç sebze yenmiyomu??
Kuruvaklagil
Balık
Et bu grup dışında sebze pek goremiyorum ben

yarın unutmazsam tartılayım,verdiğimi pek sanmıyorum ama yinede bakalım
ben bugün öğlen sebze yedim (kapuska),genelde işyerinde yemek sırası kurubakliyat,et,sebze diye gider bizde,evdede yine hertürlü çorba,bakliyat,sebze pişer,tavuk pişirmiyorum,et/köftede olanaklara göre yapmaya çalışıyorum
melela bu akşam yeşil mercimek çorbası yapıcam,bide et sote,salata,dünden kalan pilavım var bide ,yeter daha ne olsun

Topicin ortak menusu genelde ay gıdalar ondan dikkatimi çekti.
Bende çocuklar seçtiği için onlara yonelik yapıyorum. Eşimde seçer ama en azından kahvaltılık koysan yer sıkıntıya sokmaz o yuzden çocuk ağırlıklı oluyor.

Haftada 1 gun balık
Haftada 1 gun tavuk
Haftada 2 gun sebze
Kurubaklagil.. bu şekilde dengelemeye çalışıyorum. Buakşam pırasa yaptım ama çocuklar ne yicek off ya bıktım yemek yapmaktan bide eşim diyoki eskiden çok çeşit değişik şeyler yapardın artık yapmıyosun.. e napayım ben seçmesibler yapayım. Yemeklerim meşhurdur ve pratiğim hemen uydurup yaparım kim yese yemeklerimi bi yer açalım diyor fakat gel gorelimki menum hep standarttır

yemek seçilmesi kötü bişey benim öyle bir derdim yok bin şükür,hele oğlum pırasayı severek yer
benim eşimde yemek konusunda sıkmaz, çay kahvaltısı yaparız,2 yumurta kırar yeriz dert etme boşver der de bende senin gibi oğluma yönelik besleyici olsun diye yapıyorum,ama İnşallah Rabbim nasip ederde oğlum üniversiteye giderse o zaman telaşım olmaz diye düşünüyorum
balığı eşim çok sever,bende ortalık batıyo,kokusu çabuk çıkmıyo diye söylene söylene yaparım bide doyasıya yiyemiyorum tıkıyo beni vede balık olduğunda aç kalıyorum
tavuğuda balık olmadığında bi misafir geldiğinde yaparım,1 senede yaptığım sayılıdır yani,tavuklardaki hilelerden sonra evdekilerde tavuk iştahı kalmadı,ayrıca işyerindede tavuğu çıkardılar listeden belki bikaç ayda bir kere yaparlarsa ancak

menün standart olsun ne olacakki güzel olduktan sonra,zaten ev yemeği yapan yerlerde çeşitler sabittir

Aynı şeyleri done done yapınca ben sıkılıyorum . Yemek yapmayı , çeşit gormeyi seven bi yapım var. Ben yapayım millet yesin :))
Oğlum 8 yaşında artık algılamaya başladı yemeklerin faydasını o yuzden sevmesede az yer ilallah kızımda oyle olur. Meyve bile yemiyorlar neler debedim yok. Oğlumdaki hatalarımı yapmayacam doktor usulu degil ,anne usulu yedirecem dedim çok iyiydi . Kerevizi bile iştahla yerdi fakat bi anda kesildi ve düzelmedi..

eee artık damak tadları gelişiyo bir süre böyle seçerler sonra tamamen sevdiklerine yönelirler buna yapacak bişey yok
bizimkiler meyva delisidir,her çeşit alırım severekte yeriz, yaa galiba biz ailecek iştahlıyız,

Oğlen menum;
1 tabak kıymalı pırasa,
1 dilim çavdar ekmeği.

akşamada 1 kase mercimek çorbası içecem planım boyle..
menü gayet güzel,akşam sadece çorba yetecekmi senceben yanında bir sulu yemek yenmesi taraftarıyım,hatta ayran yada salatada olabilir ama abartı şekilde değil az az
bende öğlen beyaz ekmek var diye yemedim,doyayım diyede yoğurdu bol yedim şimdi esnemekten ağzım açık kaldı,odadan çıkayım dolanayımda belki açılırım

Dün akşam yazmadığım şeyler var ,gergindim yemeğe vurdum o yüzden ana yemeği öğlene aldim. Bugün ve bikacgun dikkat etmem lazım. O yüzden memnun böyle canim

OOO HADİ KIZLARRR
Merak ediyorum nerdesiniz?? Bi sıkıntı olmasında[/QUOTE]

Selamlar
Bizim çocuk ateşli de az önce 39.7 idi ateşi
Şimdı biraz düştü anaokulunda salgın varmis çocuklar hep böyle şu ateşten kurtulamadik Allah cc.korusun

OOO HADİ KIZLARRR
Eki Görüntüle 1903078
Selamlar
Şimdı biraz düştü anaokulunda salgın varmis çocuklar hep böyle şu ateşten kurtulamadik Allah cc.korusun[/QUOTE]

Ben de bayağı oldum tartılalı ama ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.

Geçen hafta : 67.0
Bu hafta : 64.7
Fark : 2.3

kızlar bu hafta çoştunuz helal olsun size yakında herkes hedefe ulaşıp gidecek bi ben kalıcam galiba
SendebenBendesen canım geçmiş olsun,hastaık havası çok kimse hastalıktan kırılıyo aman dikkat et yüksek ateş önemli,acil şifalar dilerim

sıkıntın nedir bilemiyorum ama,Rabbim tez zamanda hallolmasını nasip etsin,inşallah feraha çıkarsın
Aminn xanım çok sağol
OOO HADİ KIZLARRR
Eki Görüntüle 1903078
Selamlar
Şimdı biraz düştü anaokulunda salgın varmis çocuklar hep böyle şu ateşten kurtulamadik Allah cc.korusun[/QUOTE]
Ay geçmiş olsun canım zaten şu salgınlar hiççç bitmiyorAteşten bende çok korkuyorum Rabbim tez zamanda şifa versin

Ben de bayağı oldum tartılalı ama ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.

Geçen hafta : 67.0
Bu hafta : 64.7
Fark : 2.3
Kız nettinn 1 haftada 2.3kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…