16 haftalık hamileler

ben 20 haftalıgımm halen hamile oldugumu anlamayanlar cok.. sadece azıcık karnımı cok doyurmusumda şişmiş gibi

15+3 günlük hamileyim henüz dışarıdan bakan anlamıyor..ama hamile olduğumu bilip önceden dümdüz olan karnımın büyümeye başladığını söylüyorlar..sabahları benimde daha düzleşiyo gece yemek ye,su iç derken biraz daha büyük oluyor..

ilk gebeliklerde karın geç büyüyo. benim öyle olmuştu 20 haftadan sonra belli olmuştu. ama şimdi 16 haftalıkken belli olmaya başladı. şimdi dahada büyüdü

Bende 15. haftadayım ama hiç belli değil.Zaten kilo da almadım hiç.Kusmalarım da devam ediyor.Biterse kilo almaya başlıcam sanırım.

bende hıc bı sey yıyemıyorum hep meyve ıvr zıvır la gecıstırıyorum gunumu tatlı seylerden de soğudum zaten ama sukur bebegımın gelısımı gayet ıyıymıs bulantı geçse de artık hamılelıgın tadına varsak doya doya yesem ya bı de zayıf da olunca ben cevremdekıler cok olumsuz konusuyo sınır bozuyo

Selam kizlar, ben de 16 haftalik oldum ama karnımda ufacık bir büyüme bile yok. Akşamları yemekten sonra biraz cikinti oluyor gibi ama sabah kalktığımda yine dümdüz. Hatta karnımı içime çektiğimde içeri doğru göçüyor hala göbeğim :KK64:nerede bu bebek :KK69:

bende bu gün itibari ile 16 haftalık hamileyim.Karnımın şekli oluşmaya başladı ama montla kimse anlamıyor hamile olduğumu daha otobüslerde yer bile vermiyorlar daha demekki anlaşılmıyor:))
Merhaba bebisiniz suan 11 yaşında felan olmalı değil mi masallah. 16 haftalık hamileyim de tarihi görünce masallah demek istedim

Back