16 haftalık hamileler

hyr cnm hala karnım küçük.belli bile olmuyo nerdeyse.bende buyusun istiyorum.sabah kalkdıgımda daha daha kucuk oluyo karnm:( sen de durum ne

ben de geçen sormustum bu soruyu...benım karnım buyumedı ama halamla karsılastım uzun sureden sonra.bende normalde de gobek var:1:ama halam gobegın aksıne alt kısımları dolmaya baslamıs bellı oluyor dedı:52:sızlerın durumlar nasıl

Benim karnım büyüdü:)) Ve 1 aydır bu şekilde.. Doktora ısrarla karnım büyüdü diyorum bana gazdır diyor. Bu gaz hiç geçmiyor galiba:)) Görenler hamilemisin diye sormaya başladılar çoktan...

benim karnım hiç büyümedi hiç anlaşılmıyor hamile olduğum. bulantı ve yanması devam eden var mı? benim hiç geçmedi : ((

Galiba karnı kocaman olan sadece ben varım:(( Etrafımdaki herkese soruyorum sizin nezaman büyümüştü diye... cevap hep aynı 20. haftada :(( sorun bende mi acaba?????

doktor iç karın genişliği ve boyla alakası olduğunu söylüyor. hamilelik uzun boylu insanlarda daha geç belirginleşirmiş. :49:

1 kilo aldım. pantolonlarım olmuyor. ama hamile pantolonları da büyük geliyor.
karnım sabahları küçük oluyor baya, akşamları biraz daha şiş oluyor.
dar giysem anlarlar belki ama uzun gömlerklerden giyiyorum dışardan anlaşılmıyor.
ayrıca kusma ve bulantılarım devam ediyor.
herkes 3 lü testini yaptırdı mı?

Son düzenleme:
karnı buyuk olan arkadas sen sıkma canını bnm etrafımdada hamileler war 2bucuk aylıkken sanki 4ay gbiydi bazı insanın ole oluyo :P ama bnm de dısardan goren buyudu falan dyo bnce pek buyumnedi

canım benimde büyüdü hiçbir kıyafetim olmuyor kendime hamilelik pantolanları ve buluzları aldım montum falan da olmuyor baya çıktı şimdi ve ben arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum şimdi şöyle karın çıkması yapıla alakalı birde iç karnı geniş olanların geç belli oluyor zayıf insanlarda daha az karın oluyor ben daha önceden yapılıydım ve ikinci gebeliğim 2,5 yaşında kızım var ben onda 6 aylığa kadar tün kıyafetlerimi giymiştim ama şimdi nerde kiloma bakınca 4 aylık oldum sağdece 2 kilo almışım ama yanlarım kalçam heryerim büyüdü kzıya ondan karnumda setlerşti 9 aya kadar davul olucam heralde :52::52::52:

mrb. ben 16+5 gunluk gebeyim.karnım belirgin şekilde buyumeye başladı.. 2 gun sonra da cinsiyetini ogrenicem inş. çok heyecanlıyım:)

benimde tam bugün 16 haftalık oldu ve bugün sabah cinsiyetini öğrendik kızlar..
bir erkekim olacakmış Allahın izniyle inşallah..
benim göbiş biraz çıktı yani şekli oluşmaya başladı diyim.Arkadaşlarında dediği gibi sabah yok ama akşama doğru maşallahı var :))
bu arada şimdiye kadar kaç kilo aldınız ???

minik kızımla ben de 16 haftalığız şu an :nazar: . yalnız şunu merak ediyorum bu aydan itibaren ekstra vitamin veriliyormu. dr umuz sadece decavitle devam etmemizi söyledi.içime şüphe düştü sizde nasıl

ben de haftaya doktora gideceğim ve cinsiyetini öğreneceğim bebeğimin:)) çok heyecanlıyım anlatamam:):):)aslında şuan gitsem öğrenirim ama muayene gününü bekliyorum...

vitamin takviyesine ne şekilde devam edeceğiz şuan bilmiyorum ama doktor dönüşü yazarım...

inş sizde çabucak öğrenirsiniz :emir_bebek: bebişnizin cinsiyeti . tatlı bi merak oluyo insanın içinde biz heyecandan erken gittik kontrole. bu arada muhtemel doğum tarihimiz aynı:46::46:

ben de 16. haftamdayım, kızım olucak benim :) tahmini doğum tarihim 6 ekim ama diyabet hastası olduğum için önceden sezeryanla alınır,eylülde olur yani doğum :) 51le başladım, 54-55 şimdi kilom, karnım da hafiften çıktı, dar şeyler giyince besbelli ama bol yazlıklarımı, alta doğru bollaşan fırfırlı elbise ya dabluzlarımı giyiyorum çok belli değil, bugün öğrencilerim anladı artık saklamadım :)

bende bu gün itibari ile 16 haftalık hamileyim.Karnımın şekli oluşmaya başladı ama montla kimse anlamıyor hamile olduğumu daha otobüslerde yer bile vermiyorlar daha demekki anlaşılmıyor:))

bende bu gün itibari ile 16 haftalık hamileyim.Karnımın şekli oluşmaya başladı ama montla kimse anlamıyor hamile olduğumu daha otobüslerde yer bile vermiyorlar daha demekki anlaşılmıyor:))

Ben 21 haftalık oldum.Karnım baya büyüdü,bir de mont giyiyorum daha da büyüyor ama otobüste görüpte yer vermiyorlar.
Sırtım koptu dün otobüste :14:

Back