Gebeliğe Hazırlık 16 haftalık bebeğimin kalbi durmuş😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh canım ben de kendimi suçladım benim işimde stresli yorucu keşke dinlenseydim dedim keşke dedim dedim ama kader buysa önüne geçilmiyor inşallah bir daha yaşamayız ve zamanı gelir güzel günlerin
Ben o kaybettıgimde yaz tatılındeydım hep yattım ama ikizlerde son güne kadar calıstım. Onla ilgisi yoktur canım ama tabıkı hamıleyken ilk 4 ay dikkat edeceksın. Benım rahım cok ince ilaçla kalınlastı ve hamıle kaldım. Bunun içinde 3 ay progestan iğne ve hamılelık bitimine kadar haftada bir pruloton depot iğne kullandım. Ben özel okulda öğretmenim ve calısmak bana daha iyi geldi. Emin ol evde kendini dinlemek daha zor.

Çok zor elde etmiştim çok uğraşmıştım bu hamilelik için.gözümün yaşı eksik olmuyor. 9 gün oldu hala çok ağlıyorum .bazen kendimde suç buluyorum en dayanılmazı da bu oluyor.bir de belirsizlik. bir daha mucizeler olur mu ?hayatta.

Canım o mucizeler var herzaman. Bana hep cocugun olmaz dediler 16 yasından itibaren. Rahım ince ,fsh lh hormonları sıfır. Ben evliliği bile düşünmüyodm eşim karsıma cıkana kadar. O hiç takılmadı olacak cocugumuz allahın izniyle dedi.
1. Aşılama negatif
2. Yumurta takibi pozitif ama 8. Hafta kalbi durdu
3. Tedavi aşılama negatif.
4. Yumurta takibi negatif.
5. Yumurta takıbı pozitif ve üçüzdü.
Birini 8.haftada kalbi durdu ikizlerle devam ettim. Bende cok ugrastım çok iğne kullandım ve sonunda nasip oldu.
Sende ümiidini kaybetme daha vakti zamanı gelmemiştir. Her serde bir hayır vardır canım belkı engelli bi bebeğin olacaktı ve sen her baktıgında üzülecektin sen vefat ettikten sonra bakanı olmayacktı. Sonucta hep hayırlısını istiyoruz ve rabbim en hayırlı zamanda nasip ediyor. Üzülme bol bol dua et ve bak benım mucize oldu. Seninde allahın izniyle olur

Canım ayni durumun aynisini şimdi yaşıyorum umarım bebeğin sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…