- 4 Nisan 2018
- 1.659
- 4.085
- 133
Dediğiniz gibi yaptım. İlk olarak kan tahlili sonuçlarında rubella (kızamıkçık) virüsü saptandı. Doktorum çocukken bu hastalığı geçirdiğim için bağışıklığımın olduğunu da söyledi. Testte bu da çıktı zaten. Gebeliğin 7. Haftasında rubella negatifti. Yanlışlık olabileceğini söyledi enfeksiyon hastalıkları birimine gidip tekrar baktıracağım. Bunun yanında lupus antikagulan oranı sınırda çıktı. Doktorum önemsenecek bişey olmadığını söyledi. Ve genetikten sonucumu bugün aldım. Evet malesef kan pıhtılaşması çıktı. Doktorum lupus için de kan sulandırıcı iğne verdiklerini söyledi. İnşallah tekrar hamile kalırsam her gün kan sulandırıcı iğne vurulacağım. Bir de karyotip paneli istemişti doktorum. Kromozom ile ilgili problem var mı diye. Malesef cbü hastanesi eşimle birlikte kan vermek için 1 ekime randevu verdi. Sonuçlar da kanı verdikten 3 ay sonra çıkarmış. Beklemek istemiyorum açıkçası.Şu an İzmir’de bu testi yapan labaratuvar arayışındayız.
Canım ben Izmir de Bornova Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesine gittim direk vezneden genetiğe eşimle birlikte ayrı ayrı sıra aldık.Genetik bölümündeki doktora gittik iki kaybımız var dedik ve kan verdik. Sonuçlar 3aya çıktı.Boşuna para verme istersen devlette yaptır ücretsiz.