Ayy evet ya şaka gibi resmen bize ce eee yapıyor sıpaBilemedim cnm 3 kere değişmiş baksana
Bunlarda ultrason görüntüleri belki fikir olur
Kordonu pipi sanan doktorlar var imiş mlsff16 hafta erkek diyorsa bir doktor kız ihtimali kalır mı ya?
Doktorlar çok ilginçmiş…
Allah bağışlasın cnm sanki gülüyor gibi :)
Doktor bana testislerini bile gösterdi görmedim bir şey ama öyle dediKordonu pipi sanan doktorlar var imiş mlsff
Testisler anca 6.ayda iniyo ya j zamana netleşir herhalDoktor bana testislerini bile gösterdi görmedim bir şey ama öyle dedi
O zamana kadar çatlar insan beTestisler anca 6.ayda iniyo ya j zamana netleşir herhal
Ayy vallahi bana dediki bek dedi sana fotosunu vereyim kesin kız dedi bende dedim heralde bacaklarının arasını bana gostercek tuttu bunu verdi bana bende çok anlıyorum zatenBacak arasının ultrason fotoğrafı yok mu?
16 haftada kız dedi zaten kuzum 14. Haftadaki özel doktoru erkek demişti16 hafta erkek diyorsa bir doktor kız ihtimali kalır mı ya?
Doktorlar çok ilginçmiş…
Kıyamam sana ya ahahshzAyy vallahi bana dediki bek dedi sana fotosunu vereyim kesin kız dedi bende dedim heralde bacaklarının arasını bana gostercek tuttu bunu verdi bana bende çok anlıyorum zaten
Valla benim eşim onu testis sandı 14. HaftadaKordonu pipi sanan doktorlar var imiş mlsff
Valla al bendende o kadarO zamana kadar çatlar insan be
Ben sana bir şey diyim mi o zaman bence16 haftada kız dedi zaten kuzum 14. Haftadaki özel doktoru erkek demişti
Detaylıya şunun şurasında ne kalmış deyip çekiliyorumBen sana bir şey diyim mi o zaman benceOrangegreysky dediği gibi kordonu pipi sandı bu erkek diyen çılgın doktor