• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 aylık bebeğim yürümüyor!

melisa2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
3
0
36
İstanbul
16 aylık bebeğim yürümüyor, tuttuğumda ayakta bile durmuyor.Sınırlama 18 ay diyorlar ama benim bebeğim ne emekliyor ne de yürümeye çaba sarfediyor.Ne yapacağımı bilmiyorum,doğduğundan itibaren aile hekimliğine gittiğimizde herşeyin normal olduğunu söylüyorlardı. Yani bebeğimde bir sorun yok. Erken doğumda yapmadım. Niye yürümüyor, yürümesine engel olan şey ne? cevaplarınızı bekliyoruum.

canım selam bu cok onelmı bı konu ....bebegını takıp et ve mutlaka bı norologa gıt canım oturması nasıl ne zman oturdı senı takıp etmesı konusması bunlar cok onelı yurumesı olur dıcem ama ayakta bıle durmaması emeklememesı olunca sıkıntı var gıbı duruyo ıcın rahat etsın bı norologa gıt cocuk noorologu bulmakta cok zor bu arada benımde ucuz kızlarımdan bırı yuruyemeyınce ben gıttım sorumn bacak kaslarında hala fızık tedavı goruyoruz yolumuz uzun ıns senın bebegınde cıddı sorun cıkmaz kısa zamanda yurur canım

Back