- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi busraershbz
Evde konuşmalarımıza dikkat ederiz yani güzel Türkçe ile konuşmaya dikkat ediyoruz yada ne bileyim bebekce konuşmamaya dikkat ediyoruz karşımızda büyük insan varmış gibi konusuyoruz oğlumla inşallah faydalı olurBen yükselen zeka seti aldım kalın kitapları var hep yerlerdedir bizim alıp alıp bakar beni taklit ederler anlatmaya çalışırlar bende o sıra yanlarına gidip oyunlarla anlatırım ağızlarına da aldılar buktuler de ilk adım kitapları vardı hep eline verdim baksın konuşalım diye evet yırtıldı da yıprandı da ama öğrendiler yine Set olarak satılıyor tavsiye ederim kelime haznemizde cocuk şarkıları eğitici hem eğlenceli olanlar hemde bu kitaplar bolbol konuş tiyatro yapar gibi anlatmak heceleme çok faydalı oldu bizde ben belli zamandan beri yapıyorum benim ikizlerimde alt değiştirirken diretiyor ben ellerine o an oyuncak verip birşey verip konuşuyorum acele şekilde altlarını temizliyorum hep belli kelimeleri gün içinde tekrar ederim
Bir yerde okumuştum güzel akıcı bir Türkce konuşuluyor ise cocuklar muhakkak güzelce ogrenir.