Arkadaslar yasiniz kac bilmiyorum ama cocuk gibisiniz gercekten cok guldumben katilamazsin dedi gibi bi ithamda bulunmadim degilmi laflari coook tersten anliyorsunuz bide liseli ergenler gibi gruplasmissini savunmalar falan takip etmedigimi nerden cikardin? Ben her grubumu takip ederim zamanindada okurum hic son dakikaya bile kalmamisimdir emin olabilirsin buna. Sizi kotu gostermeye calisan yok napmissiniz da kotu gosterecegim konusu acildi konusuldu Allahin bildigi kuldan saklanmaz ama gorunuse gore takiptesiniz hala. Hiç konu kapanmis gibi durmuyor buradan bakildiginda
Özel mesajını açar mısın iki dkArkadasim burasi cocuk parki degil git kendi topiginde bizi cekistirmeye devam et sana yakisan bu! Dua etmeden once kalbini temizle zira bir yandan dua bir yandan dedikodu cok sik bir dua usulu degildir.
Ergen arkadasin ve sen devam edin yurudugunuz yolun sonunda buyuk bir isik var :) nacizane tavsiyem dua etmeden once dua adabini ogrenin arkadasin da okusun bunu. Benim kabul olmayan duam yoktur da senin adina cok uzuldum. Daha yolun cok uzun gibi..Dua eden insan once hak kavramini bilecek ama goruyorum ki ikiniz de bihabersiniz. Is dua etmekle bitmiyor yani..
Benim laflarimla bana gelme bu 1. 2.si bu dunyadaki duan kabul olabilir ama asıl olan öbür taraftir Allah vermiyorsa da vardir bir bildigi belkide bu dunyadaki imtihandir öbür dunyadaki agir oldugu icin orasini Allah bilir sen bana uzulme sen kendine yan tamamArkadasim burasi cocuk parki degil git kendi topiginde bizi cekistirmeye devam et sana yakisan bu! Dua etmeden once kalbini temizle zira bir yandan dua bir yandan dedikodu cok sik bir dua usulu degildir.
Ergen arkadasin ve sen devam edin yurudugunuz yolun sonunda buyuk bir isik var :) nacizane tavsiyem dua etmeden once dua adabini ogrenin arkadasin da okusun bunu. Benim kabul olmayan duam yoktur da senin adina cok uzuldum. Daha yolun cok uzun gibi..Dua eden insan once hak kavramini bilecek ama goruyorum ki ikiniz de bihabersiniz. Is dua etmekle bitmiyor yani..
Hala dedikodu diyor hala ben ustune birsey mi katmisim da dedikodu olmus asil senin kavramlarin ve anlayisin cok farkli daha dedikodu nedir onu bile bilmiyorsun.....ben durduk yere seni konusacak degilim hayatimda bit kadar yerin yoktur konusu acildi bende soyledim ben hic birseyi saklamam Allah biliyor o goruyor sonucta ustune birsey de katmadim kotulemedim de olani biteni soyledim kim sorarsa da soylerim okeyyyyO is oyle degildir sana insan gibi topikte de anlatmistim dua usulunu onu bile kavrayamamistin. Vermiyorsa vardir bildigi de belki senin gunahlarin da buna engeldir bilemezsin. Belki de dua etme usulunden bihabersin. Yasin cok kucuk belli o yuzden yazdiklarina uzuluyorum sadece. Hakkini helal et diyorsun kostur kostur dedikodu yapiyorsun ki yaptigin dedikoduda %100 haksizsin. Hakkim bu dunyada sadece sana helal degildir. Ben konuyu coktan kapattim sana helallik vermistim bak bir onceki sayfada var ama helal melal etmiyorum bu saatten sonra. Herkes hata yapar dedim ama senin durumun cok baska. Herkes kalbinin ekmegini yer bu hayatta.
Kisacasi benim sana anlatabileceklerim senin anlayabilecegin kadardir!
Fettah grubundan buraya tasınmış tartısma bencede artık birbirinize cevap vermeyin kızlar, ben kimsenin dua ederken birbirine kötü kalple kötü hislerle edeceğini zannetmiyorum. Konu cok fazla uzadıKızlar ne olursunuz artık birbirinize cevap vermeyin, ne güzel dua ettik ben çok mutlu oldum dua topiklerine dahil olmaktan.Ben de çok sıkıntı yaşıyorum siz tartışınca acaba benim kalbim kötü de mi hayat tüm kargasasiyla devam ediyor mu acaba diye düşündüm.Ne yapmak lazım kalp nasıl arinir eğer boyleyse bilemedim bazen keşke evliyaların olduğu zamanlarda yasasaydik diyorum, kalp gözleri açık ya bazılarının gidip dua isteyip donerdik.
Kızlar ne olursunuz artık birbirinize cevap vermeyin, ne güzel dua ettik ben çok mutlu oldum dua topiklerine dahil olmaktan.Ben de çok sıkıntı yaşıyorum siz tartışınca acaba benim kalbim kötü de mi hayat tüm kargasasiyla devam ediyor mu acaba diye düşündüm.Ne yapmak lazım kalp nasıl arinir eğer boyleyse bilemedim bazen keşke evliyaların olduğu zamanlarda yasasaydik diyorum, kalp gözleri açık ya bazılarının gidip dua isteyip donerdik.
Bende cok cok mutluydum ama ufacik biseyden atilacagimi dusunmedim hic o cok uzdu beni cok.. K Khvekokusu20 canim bizim konumuz burda basladi fettahdaki konuda yoktum ben orayla ilgim yok yaniFettah grubundan buraya tasınmış tartısma bencede artık birbirinize cevap vermeyin kızlar, ben kimsenin dua ederken birbirine kötü kalple kötü hislerle edeceğini zannetmiyorum. Konu cok fazla uzadı
Tamam canım artık yazmayın karşılıklı birbirinize, sonra polemik oluyor C ChillOutt iyi niyetli bir insan eğer olumsuzluk olmasa çok güzel olacaktı, sen de iyi niyetlisin inşallah senin bebeğin olurBende cok cok mutluydum ama ufacik biseyden atilacagimi dusunmedim hic o cok uzdu beni cok.. K Khvekokusu20 canim bizim konumuz burda basladi fettahdaki konuda yoktum ben orayla ilgim yok yani
Amin insallah Allah safi ismiyle sifa versin. Onun dualarindan yaparsan kabul olur insallah sende olmuyor olmuyor deme arkadasim olumsuzu dusunme Allahtan umit kesilmez...
Canım on yıldır hayat durdu sanki ben ve ailem için, ama doğru söylüyorsun olumlu düşünmek lazım isyan edince daha beteri oluyorAmin insallah Allah safi ismiyle sifa versin. Onun dualarindan yaparsan kabul olur insallah sende olmuyor olmuyor deme arkadasim olumsuzu dusunme Allahtan umit kesilmez...
Evet sende isyan var anladigim kadariyla... chillout gibi dualarim kabul olur benim de ve onun yaptigi gibi dua et benceCanım on yıldır hayat durdu sanki ben ve ailem için, ama doğru söylüyorsun olumlu düşünmek lazım isyan edince daha beteri oluyor
İnşallah herkesin istediği dilekler hayırlısıyla gerçekleşir, Allah dertlerimizi tasalarimizi alıp götürsün.Şükür secdeleri nasip etsinEvet sende isyan var anladigim kadariyla... chillout gibi dualarim kabul olur benim de ve onun yaptigi gibi dua et bence
Olmuyo deme vardir rabbimin bi bikdigi de..her iste bir hayir vardirİnşallah herkesin istediği dilekler hayırlısıyla gerçekleşir, Allah dertlerimizi tasalarimizi alıp götürsün.Şükür secdeleri nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?