Ben varım
İnşallah tez zamanda başlarız okumaya bayram diye pek kimse girmiyor sankiHos geldin kuzum benim.
Kabul ederseniz bende katılmak isterim
İnşallah tez zamanda başlarız okumaya bayram diye pek kimse girmiyor sanki
İnsAllah canım benim Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul etsin başlayalım yarın herkese eşit mi dagitacaksin kalanli mi okuyalimYarin baslariz kuzucum. Bayram bitince de kalabalik olursak eger 1 gunde 1-2 kisiye rahat okunur.
Biraz farkli okuyacagiz kun fe yekun ekleyecegiz cok guzel olacak insAllah.
İnsAllah canım benim Rabbim dualarımızı tez zamanda kabul etsin başlayalım yarın herkese eşit mi dagitacaksin kalanli mi okuyalim
Çok güzel düşünmüşsun canım benim kalanli daha güzel oluyor zatenKalanli okuyacagiz canim cunku biri girmeyince duasi okunan kisinin duasi aksiyor. Duasi okunan kisinin duasi basladigi gun bitirecegiz. Toplu dualarin amaci hep birlikte herkesin bir kisi icin dua etmesidir. Biri okuyacak digeri yarin bitirecek oyle olunca benim icime sinmiyor.
Bende katılayım dua derde devadır
Başlayalım ben müsaitim ama okuma şekli farklı demiştiniz kunfeyekun mu ekleyecegiz sonunda bir de duanizi yazarsanız o niyetle okuyalımKızlar bu gün başlayalım mı?
Başlayalım ben müsaitim ama okuma şekli farklı demiştiniz kunfeyekun mu ekleyecegiz sonunda bir de duanizi yazarsanız o niyetle okuyalım
Bizde namaz kılalım mi peki başlamadan önce zikreYa Latif kün fe yekün şeklinde okuyacağız canım. Dualarımızın kabul hızı için bu şekilde okuyacağız.
Birazdan ben namazımı kılar, listeyi hazırlarım başlarız. M Maviiiii000 arkadaşımız sanırım bayram nedeni ile giremiyor onun yerine de ben okuyacağım, hak geçecek gibi düşünülmesin bilginiz olsun.
Dua sırası gelen arkadaşımız namaz kılacaksa hazırlığını yapar başlayalım der başlarız.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.
Bizde namaz kılalım mi peki başlamadan önce zikre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?