- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Allah şifa versin güzel kardeşim. Çok da çabuk dağıldıAllahım hepinizden razı olsun sonsuz tesekkür ederim.
Amin cümlemize ve cümlemizin ailesine Allah saglık sıhhat versin. Evet cabuk dağıldı sayenizde Allah hepinizin gönlüne gore hayırlısıyla versin herşeyi.Allah şifa versin güzel kardeşim. Çok da çabuk dağıldı
Aminn Allahtan anne ve babanıza sağlıkAmin cümlemize ve cümlemizin ailesine Allah saglık sıhhat versin. Evet cabuk dağıldı sayenizde Allah hepinizin gönlüne gore hayırlısıyla versin herşeyi.
Allah razı olsun, ben de cok sevindim ve duygulandım.
Estağfurullah cok teşekkür ederim senin davetinle oldu her şey. Durmak yok okunmaya devamRojjin canım Rabbim anneciğine ve babacığına sağlıklı ve uzun ömürler versin inşallah. Ben yetişemedim kusura bakma ne olur
Okumayan varsa alabilirim arkadaşlar.
ben ona özürlüsün demisim ya okumaya üşenmişim ya yazmayi bilmiyorsun demişim ya listeden atti sagolsun artik bu listeden de dualardan da hayir gelirmi bilemem cok cok cok ayipti yaptigi gunahima girdi ama ALLAH BUYUKTUR.Boşluk var mı bayanlar bana yer var mı acaba ?
Aman ha canim yazdiklarina dikkat et de aman ha sende atilma listeden . Sanki kufur ettik arkadasa özürlü ithaminda bulunduk o yuzden şurada Allah yolunda bulusmusuz ne kadar guzel. Abartarak buraya tasiyor konuyu sonrada bana uzatma diyorNeden attılar kiben girerim de takip eden biri vardır illaki listeyi ona çağrı yapiiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?