- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
Arkadaslar yasiniz kac bilmiyorum ama cocuk gibisiniz gercekten cok guldumben katilamazsin dedi gibi bi ithamda bulunmadim degilmi laflari coook tersten anliyorsunuz bide liseli ergenler gibi gruplasmissini savunmalar falan takip etmedigimi nerden cikardin? Ben her grubumu takip ederim zamanindada okurum hic son dakikaya bile kalmamisimdir emin olabilirsin buna. Sizi kotu gostermeye calisan yok napmissiniz da kotu gosterecegim konusu acildi konusuldu Allahin bildigi kuldan saklanmaz ama gorunuse gore takiptesiniz hala. Hiç konu kapanmis gibi durmuyor buradan bakildiginda
Arkadasim burasi cocuk parki degil git kendi topiginde bizi cekistirmeye devam et sana yakisan bu! Dua etmeden once kalbini temizle zira bir yandan dua bir yandan dedikodu cok sik bir dua usulu degildir.
Ergen arkadasin ve sen devam edin yurudugunuz yolun sonunda buyuk bir isik var :) nacizane tavsiyem dua etmeden once dua adabini ogrenin arkadasin da okusun bunu. Benim kabul olmayan duam yoktur da senin adina cok uzuldum. Daha yolun cok uzun gibi..Dua eden insan once hak kavramini bilecek ama goruyorum ki ikiniz de bihabersiniz. Is dua etmekle bitmiyor yani..