Canım ben daha bitirmedim yarın bitecek diyeArkadaşlar liste hazır olsun diye paylaştım. Bu günlük kapanışımızı yaptık :)
Açılışımız yarın akşam akşam namazından sonradır. Bitiş tarihimiz yine akşam namazına kadardır :)
İlgilisinin bilgisine :)
Busssraa arkadaşımız duasını paylaşmadan başlamayalım!
Canım ben daha bitirmedim yarın bitecek diye
Canım ben de hemen okuyorum ama işlerim var bide ni kaç dua daha okuyorum o yüzden hepsini birden yetiştirmek zor oluyorcanım aldığımız sayıyı hemen okuyoruz. yarın akşama kadar bitirebilirsin elbet. (Arkadaşımızın bu okumaya ihtiyacı var, dolayısı ile bitirsek hem biz rahat oluruz, hem arkadaşımız mutlu olur). Ben kendi adıma aldığım sayıyı okuyorum hemen. ŞimdiBalanne26 için 1000 ad. okumaya başlıyorum mesela :) uçana kadar devam
Yok mesajları okudum demek istedimTatlım burda sayı kalmamıştı olsun Allahrazı olsun yinede canım
Canim alım varmi listeyecanım aldığımız sayıyı hemen okuyoruz. yarın akşama kadar bitirebilirsin elbet. (Arkadaşımızın bu okumaya ihtiyacı var, dolayısı ile bitirsek hem biz rahat oluruz, hem arkadaşımız mutlu olur). Ben kendi adıma aldığım sayıyı okuyorum hemen. ŞimdiBalanne26 için 1000 ad. okumaya başlıyorum mesela :) uçana kadar devam
Arkadaşlar liste hazır olsun diye paylaştım. Bu günlük kapanışımızı yaptık :)
Açılışımız yarın akşam akşam namazından sonradır. Bitiş tarihimiz yine akşam namazına kadardır :)
İlgilisinin bilgisine :)
Busssraa arkadaşımız duasını paylaşmadan başlamayalım!
Hayır dün akşam hurma99 a ve Beto'ya okundu. Çabuk çabuk sayılar dagıtıldıgı ıcın.Busssraa arkadaşa okuduk mu? Takip edemedim bir süre.
Canim alım varmi listeye
1000 okudum busra icin Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?