15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben banlanmadan duramam sırnaşık şeysırnaşık şey bagimlilik yapiiii :ecrin_bebek: zaTen patronun bana garezi var tümden zIndana atarsa beni bosa gider Pro Üyelik boshayallersmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kazen iyiki varsin:lepi: bakma bana sevdigimden böyle diyorum guclubacismile :patrondantirsansmili: sempatiksalakcinni

ya ama ben bu 4lüyü göremiom niyeki kafamçokkarıştı

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyyyyyyyy gebereeezaaaammmm sırnaşık şey

gebelere zammmmm mı :sm_cool:bir o eksik ti .....
çıbık topik aççın gamyoncuiremsu

kızım o 4lüğü ben nereye sığdıracağım döt kadar yerde:mymeka:

ben bişi yapmadım :kedi:
sadece etik (et) tim durumu ....bu da çok etik bir davranış biçimi değilmidir ki boshayallersmile
yapma yaa bilmiyorumkismile ama benim kafam basmadııı :kedi: kaydirigubbakcemile3
yerine göre tabi öyle :1closedeyes:

he valla olsa ben sığdıracadım :mymeka: al sana vıstık :mymeka: al :mymeka: al :mymeka: gözlerini şaşı yapma al :mymeka: ben konuşurken bana bak al :mymeka:
geber'e zam dedi galba allan avrupalısı kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen yorulma ben sigdiririm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yapma yaa bilmiyorumkismile ama benim kafam basmadııı :kedi: kaydirigubbakcemile3

:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben savunmamı sundum ...guclubacismile
adli tatil ne zaman başlıyorsırnaşık şey

mapısa girince, bana oklavanın ucuna dantelli pempe bir mendil içine make up malzelemerimi koyup ,mendili sponın ucuna bağlayıp aps ile yollamayı unutmayın olar mı :gitme:

:roflol::dance::teytey:

he valla olsa ben sığdıracadım :mymeka: al sana vıstık :mymeka: al :mymeka: al :mymeka: gözlerini şaşı yapma al :mymeka: ben konuşurken bana bak al :mymeka:
geber'e zam dedi galba allan avrupalısı kaydirigubbakcemile3

ne diyonuz olmmmm :roflol: geberezaaam yani geberecaaaam, bayilazaaam gibi yani :roflol: ay hic güleceeem yoktu dersemde inanmayin cünkü iki saattir geberiooommm:KK70: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
al sana :mymeka: allaaan avrupalisiyla dalga gecen nikon kafalisi :mymeka: al :mymeka: al:mymeka:
hakkaten geber'e zam da ne demek nerden cikti bu yaaaaaaaa:roflol:
sagirlar duydugunu degil bisey bisey uydururmusya aman lafida unuttum gülmekten siz anladiniz ama ne deemek isteidgimi:roflol:
sizinkide o hesap sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

mapısa girince, bana oklavanın ucuna dantelli pempe bir mendil içine make up malzelemerimi koyup ,mendili sponın ucuna bağlayıp aps ile yollamayı unutmayın olar mı :gitme:

nihahahahahahahahhahahahahahahahahahyyyyyyyyyyyyttt aramizda ispiyoncular yoksa gitmezsin hicbiyer
sen gidersen bende giderim:dilcikar: kazenin cok dedikodusunu yaptik ugramasin simdi buraya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile :coooktirsansmili: sempatiksalakcinni

ahanda bakin sigdirdim etiketleriiiiii :roflol:

adli tatil yeni bitti :roflol:Kazen geçen gün gelmiş tatilden:nazar:
biri bugün ne giydine fake resim koymuş kendi diye göya, orda muhabbet oldu kazen geldi dün, tatilden yeni geldim yine bir toplu katliam olmasın dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne diyonuz olmmmm :roflol: geberezaaam yani geberecaaaam, bayilazaaam gibi yani :roflol: ay hic güleceeem yoktu dersemde inanmayin cünkü iki saattir geberiooommm:KK70: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
al sana :mymeka: allaaan avrupalisiyla dalga gecen nikon kafalisi :mymeka: al :mymeka: al:mymeka:
hakkaten geber'e zam da ne demek nerden cikti bu yaaaaaaaa:roflol:
sagirlar duydugunu degil bisey bisey uydururmusya aman lafida unuttum gülmekten siz anladiniz ama ne deemek isteidgimi:roflol:
sizinkide o hesap sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yavaş vur len :mymeka: höyyytttt :mymeka:

biri bugün ne giydine fake resim koymuş kendi diye göya, orda muhabbet oldu kazen geldi dün, tatilden yeni geldim yine bir toplu katliam olmasın dedi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bak bu toplu katliam hafizalardan uzun bi süre silinmicek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kazen bile silememis hafizasindan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey adam etiketleri silmeye bile kiyamadi sırnaşık şeysırnaşık şey her yerde reklam yapiyo toplu katliamin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kelam sen nelere kadirmissin be anamm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

susss önce yanlis anla vur kafama kafama sonrada yavas vur de:mymeka:
sen vur deyince aklima zhebani geldi sempatiksalakcinni gelsinde bi vuruyum kafasina yine sırnaşık şey

nihahahahahahahahhahahahahahahahahahyyyyyyyyyyyyttt aramizda ispiyoncular yoksa gitmezsin hicbiyer
sen gidersen bende giderim:dilcikar: kazenin cok dedikodusunu yaptik ugramasin simdi buraya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile :coooktirsansmili: sempatiksalakcinni

elma ile armut u ayırmak önemli olan ...
şahsen o tarz bişi olursa,ben -sen elma olurken ,bu işi taşıyanlar basbayağı olgunlaşmış armut kıvamına erdikleri için ,okkalı bir armut olurlar ...
peki ya bu yapılan etik olur mu ? ispiyon ,gabbazlamak etik olmaz,ama bu işin sonunda onlara ve vicdanlarına yapışan hoş bir etiket olur:roflol:delikafadulden

etiketlere yiyorsa yazin bakalim yazcam ama cesaret edemiyom :roflol::roflol::roflol::roflol:

elma ile armut u ayırmak önemli olan ...
şahsen o tarz bişi olursa,ben -sen elma olurken ,bu işi taşıyanlar basbayağı olgunlaşmış armut kıvamına erdikleri için ,okkalı bir armut olurlar ...
peki ya bu yapılan etik olur mu ? ispiyon ,gabbazlamak etik olmaz,ama bu işin sonunda onlara ve vicdanlarına yapışan hoş bir etiket olur:roflol:delikafadulden

benneyaptımki sana bu laflari nerden buldugunu sorabilir miyim :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyy tutmayin beni geberezaaaaaaaaaaaamm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aman yine yanlis anlamayin haaa :roflol:sırnaşık şey

tatildemiydi haberim bile yok ...
az evvel msn deydi:nazar:delikafadulden
kabus geri döndü yani desenizedelikafadulden
kadınların ve kkanın korkulu rüyası ,mum gibi yapar valla kazen ....
kazen kkmızın biricik ve yegane otoritesi ...:ecrin_bebek:
çavuş kalk !!!sil çıbık etiketleri, yoksam sabaha kara zindan şarkısıyla çığırıcığikeyvahedigeldismile
sonram küçük emrak edasıyla demir parmaklıklardan melül melül bakarık kk ya ziyaretçi yerinden delikafadulden
az biraz mıçtık galiba:içelim:

tatildemiydi haberim bile yok ...
az evvel msn deydi:nazar:delikafadulden
kabus geri döndü yani desenizedelikafadulden
kadınların ve kkanın korkulu rüyası ,mum gibi yapar valla kazen ....
kazen kkmızın biricik ve yegane otoritesi ...:ecrin_bebek:
çavuş kalk !!!sil çıbık etiketleri, yoksam sabaha kara zindan şarkısıyla çığırıcığikeyvahedigeldismile
sonram küçük emrak edasıyla demir parmaklıklardan melül melül bakarık kk ya ziyaretçi yerinden delikafadulden
az biraz mıçtık galiba:içelim:

:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay yok kalsin iyi böyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
banlanirsam vistiii iyi bilirdik dersiniz artik :a015::a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

[
benneyaptımki sana bu laflari nerden buldugunu sorabilir miyim :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyy tutmayin beni geberezaaaaaaaaaaaamm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aman yine yanlis anlamayin haaa :roflol:sırnaşık şey

ekşi sözlük okuyorum canım delikafadulden
o yüzden biraz okuyunca suratta hafif bir ekşime ardından ise anlamaya çalışan bir tebessüm belirir,hemen ardından da olay hafıza da çözüme erdiği için kahkaha ile derinlere inip, durum sonuca varır:dance:hihoyyyt:roflol:

:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay yok kalsin iyi böyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
banlanirsam vistiii iyi bilirdik dersiniz artik :a015::a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok be yaaa takılıyoruz burda ....
geyik topiğinde geyik yapılır ,mizah döner ,kahkaha smileyler gırla gider...
sonuç itibari ile,amaçsız-gayesiz anı yaşıyoruz,mizahı yapıyoruz,bunu anlamak zor değil ...
etik :roflol:eek:lmayan geyik topiğinde ,otoriteyi yaşamak ve sağlamaktır...
biz sululuk ,cıvıklık ,hatta gün içinde çok isteyipte uapamadığımız dangalaklıklarımızı yapıyoruznaniknanik
ne var yanii:dilcikar:

[

ekşi sözlük okuyorum canım delikafadulden
o yüzden biraz okuyunca suratta hafif bir ekşime ardından ise anlamaya çalışan bir tebessüm belirir,hemen ardından da olay hafıza da çözüme erdiği için kahkaha ile derinlere inip, durum sonuca varır:dance:hihoyyyt:roflol:

eksi sözlükte ne :roflol:
ayyyyyy cidden ne güzel anlatmissinn:roflol:
hakkatende anlattigin gibi oluyo sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

eksi sözlükte ne :roflol:
ayyyyyy cidden ne güzel anlatmissinn:roflol:
hakkatende anlattigin gibi oluyo sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ekşi sözlük yaz google çıkar direk ...
ekşi sözlük sansürsüz ,çoğu zaman eleştiriyel bakış açısıyla yaklaşımlarda bulunup tanımlama yapar ...:jeyyar::teytey:

bu arada tabii ben sana mizah yaptım ,okuduğum falan yok yanii...delikafadulden
arada denk geldim o kadar

yok be yaaa takılıyoruz burda ....
geyik topiğinde geyik yapılır ,mizah döner ,kahkaha smileyler gırla gider...
sonuç itibari ile,amaçsız-gayesiz anı yaşıyoruz,mizahı yapıyoruz,bunu anlamak zor değil ...
etik :roflol:eek:lmayan geyik topiğinde ,otoriteyi yaşamak ve sağlamaktır...
biz sululuk ,cıvıklık ,hatta gün içinde çok isteyipte uapamadığımız dangalaklıklarımızı yapıyoruznaniknanik
ne var yanii:dilcikar:

ayyyyyyyyyyyyyyyy allahiiiiiiiiim laflara bak laflara niko nerdesin ben buurda tek basima geberiommmmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
harikasin yaaaaaaaahh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ahahahahahahhasırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyy tutun beniii ölceeem yoksa olamaz böyle bisiii sırnaşık şey

X