bi ekşın bul gülelim daa alaylı bişi olmasın zeki espri severim ben :mymeka:akasia nereye kayboldun gizzz
nikonnn sen niye beni gülmekten gebertmion la iki gündür:mymeka:
parlayan ne o sus geldiimza: Kazen sempatiksalakcinni anladiniz siz onu :roflol:
içimizin enn ücra yerinde taşıyoruz neyimiz varsa göstermiş cümle aleme kelibeğim döf onu Şeniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:neyse midem altüst oldu
tirbiyesiz kaydirigubbakcemile hepimiz içimizde taşıyoz amma böle başkalmaz:
akasia nereye kayboldun gizzz
parlayan ne o sus geldiimza: Kazen sempatiksalakcinni anladiniz siz onu :roflol:
:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey senin yüzünden bende banlancaktim lannson anda dedim fistik kizim:mymeka: dogru dur yeme bani:roflol: yoksa ben o mesaja bi cevap verirdimkiii sormaaa
hoşgeldin ablaların en direklisi aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:ne haber nan ben geldim
neyse midem altüst oldu
hoşgeldin ablaların en direklisi aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
hem de en santimetrelisinden :roflol::roflol::roflol::roflol:La ona buna parmaklatıyorlar suç benim mi?:dilcikar:
hem de en santimetrelisinden :roflol::roflol::roflol::roflol:
küçükene parmak hesabını yanlış nöğretmişler bizi kandırmışlar bu yaşta parmak hesabını öğrendim ohaoldumsmile delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şşşşşşt ona dokunma:mymeka: o bize benzemez o narin tertemiz bir çiçektir çek ellerini kızın üzerinden höyyyttsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey onu bosverde sen de bakiiim kac kez mapis yattin :jeyyar:
anlayan çıkmadı acaba bi topik mi açsak kk kadınlarından hiç bişi kaçmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:O tabaktaki neydi öyle ya ben anlamadım?akannehir
hoş buldum kaydirigubbakcemile2 puhahahahaaa :roflol: :roflol: :tomato:
yok herifim çalışıyo ben de aldım çoluk çocuğu kardeş gezmesine geldim ırahat olsun diyesositososito yarın hepimizin hayatımızın imtihanıkaydirigubbakcemile2 dua edin kızlar :Saruboceq:.
niko sen ders mi calisiyon???
anaaaaaaamm nikon sen buraya ugrar miydin lan sempatiksalakcinni emcoy sen gelirsin buraya:mymeka:ulaa ben de mjoyyu adam akıllı yemek yapıyor sanıyordum :1shok: :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
hosgeldin abaaaam ditinmi direkleri sempatiksalakcinnine haber nan ben geldim
hep benmi bulcam bikerede sen bulbi ekşın bul gülelim daa alaylı bişi olmasın zeki espri severim ben :mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:
içimizin enn ücra yerinde taşıyoruz neyimiz varsa göstermiş cümle aleme kelibeğim döf onu Şeniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: 15li toplu katliaminda sen yoktun:roflol: buda demek oluyoki sen anlayamazsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acidim neyse aciklama yapiyim hadi bu kiyagimiida unutma :mymeka: kazen toplu katliam yapip bizi banladiktan sonra ne oldu sus geldi demisti :lepi:
ne anlamadim oni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey he ya dogru kendi parmakliyo parmakliyo bozuldumu diyo tübe tübeeeee
La ona buna parmaklatıyorlar suç benim mi?:dilcikar:
tabi olum ıp,ıd nomuz her şeyimizi görür o:jeyyar::roflol::roflol::roflol:ne etiketledin giz de hele:jeyyar:
tebi yevrimmadam özel mesajina kadar bakiyo kalmiski etiketi göremicek sempatiksalakcinni cahal:mymeka: biz bosu bosunami etiketten ban yedik diye yirtiniyoz burda:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol:akasia nereye kayboldun gizzz
neyse midem altüst oldu
sen gül yarın sınavda sorarlar belki şansına delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:delikafadulden:lepi:
hep benmi bulcam bikerede sen bulherseyi vistiiinizdan beklemeyin yeterin gariii :umursamaz:
:roflol: 15li toplu katliaminda sen yoktun:roflol: buda demek oluyoki sen anlayamazsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acidim neyse aciklama yapiyim hadi bu kiyagimiida unutma :mymeka: kazen toplu katliam yapip bizi banladiktan sonra ne oldu sus geldi demisti :lepi:
sen gül yarın sınavda sorarlar belki şansına delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol:
yok herifim çalışıyo ben de aldım çoluk çocuğu kardeş gezmesine geldim ırahat olsun diyesositososito yarın hepimizin hayatımızın imtihanıkaydirigubbakcemile2 dua edin kızlar :Saruboceq:
hem de en santimetrelisinden :roflol::roflol::roflol::roflol:
küçükene parmak hesabını yanlış nöğretmişler bizi kandırmışlar bu yaşta parmak hesabını öğrendim ohaoldumsmile delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şşşşşşt ona dokunma:mymeka: o bize benzemez o narin tertemiz bir çiçektir çek ellerini kızın üzerinden höyyytt:roflol::roflol::roflol::roflol: