Tövbe tövbe.Acaba çıkar mı ki?akannehir
Ben de parmak hesabı yaparım çıkarsa:roflol:
tabi olum ıp,ıd nomuz her şeyimizi görür o:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi de şey vardı hadi ekşın yapalm
mal beyanı yapmşsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: al bi cahal daha :roflol:O tabaktaki neydi öyle ya ben anlamadım?akannehir
amaninnnn temamm ne kiziioon dokunmadimm :çok üzgünüm:şşşşşşt ona dokunma:mymeka: o bize benzemez o narin tertemiz bir çiçektir çek ellerini kızın üzerinden höyyytt:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayan çıkmadı acaba bi topik mi açsak kk kadınlarından hiç bişi kaçmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok herifim çalışıyo ben de aldım çoluk çocuğu kardeş gezmesine geldim ırahat olsun diyesositososito yarın hepimizin hayatımızın imtihanıkaydirigubbakcemile2 dua edin kızlar :Saruboceq:
la kanka biraz önce imzamiz yok dedin ben ona cevap vermis miydin la:roflol: fakirligin gözü kör olsun napak imzasiz yasicak artik :çok üzgünüm:tabi olum ıp,ıd nomuz her şeyimizi görür o:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
bi de şey vardı hadi ekşın yapalm
mal beyanı yapmşsempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: bizsiz eksin mi olur olm
annadim
ben katilama ugramadim ama vardim orda, sonra kazenle eksin yaptik :roflol:
şşşşşşt ona dokunma:mymeka: o bize benzemez o narin tertemiz bir çiçektir çek ellerini kızın üzerinden höyyytt:roflol::roflol::roflol::roflol:
anlayan çıkmadı acaba bi topik mi açsak kk kadınlarından hiç bişi kaçmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok herifim çalışıyo ben de aldım çoluk çocuğu kardeş gezmesine geldim ırahat olsun diyesositososito yarın hepimizin hayatımızın imtihanıkaydirigubbakcemile2 dua edin kızlar :Saruboceq:
anaaaaaaamm nikon sen buraya ugrar miydin lan sempatiksalakcinni emcoy sen gelirsin buraya:mymeka:
hosgeldin abaaaam ditinmi direkleri sempatiksalakcinni
hep benmi bulcam bikerede sen bulherseyi vistiiinizdan beklemeyin yeterin gariii :umursamaz:
:roflol: 15li toplu katliaminda sen yoktun:roflol: buda demek oluyoki sen anlayamazsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acidim neyse aciklama yapiyim hadi bu kiyagimiida unutma :mymeka: kazen toplu katliam yapip bizi banladiktan sonra ne oldu sus geldi demisti :lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey he ya dogru kendi parmakliyo parmakliyo bozuldumu diyo tübe tübeeeee
sınavda nasl yapcan o parmak hesabını:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: al bi cahal daha :roflol:
Nan madem o kadar kültürlüsün aydınlat beni ve tüm kamuoyunu.:mymeka:
Kültür denizi seni:roflol:
aferin kizim Şenizalamancilar basti memleketi yazan etiketi yok ettim
kiz benim heruf pc yi isgal ediii geldim artikin delikafaduldenakasia nereye kayboldun gizzz
nikonnn sen niye beni gülmekten gebertmion la iki gündür:mymeka:
parlayan ne o sus geldiimza: Kazen sempatiksalakcinni anladiniz siz onu :roflol:
ulaa ben de mjoyyu adam akıllı yemek yapıyor sanıyordum :1shok: :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
mapısta bakarz sana :roflol::roflol::roflol::roflol:
bi an tirstim da etiketlerden dolayi, ama neyse benim ilk sabikam olucak hemen cikarim
afdan da yararlanirim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanka vurdu konya kilidi gitti:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: al bi cahal daha :roflol:
amaninnnn temamm ne kiziioon dokunmadimm :çok üzgünüm:
la kanka biraz önce imzamiz yok dedin ben ona cevap vermis miydin la:roflol: fakirligin gözü kör olsun napak imzasiz yasicak artik :çok üzgünüm:
özel denen biside yok yaw bu sitede sempatiksalakcinni
hee bizsiz eksin nasil olcaaksa orasida bilinmiyo ama neyse
:roflol: bizsiz eksin mi olur olmo olsa olsa ancak muhabbet olur pehhhh sen eksin görmemissin yazik eksin yaptik diye kendilerini kandiriyolar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol:
:roflol: bizsiz eksin mi olur olmo olsa olsa ancak muhabbet olur pehhhh sen eksin görmemissin yazik eksin yaptik diye kendilerini kandiriyolar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Ben parmaklamadan yapacağım.
evet hem sen niye orda üstüne alınmıştın parlayanım kazen sana mı demşti :roflol::roflol::roflol::roflol:annadim
ben katilama ugramadim ama vardim orda, sonra kazenle eksin yaptik :roflol:
1-0 öndesin hiç şüphen olmasın hahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Tövbe tövbe.Acaba çıkar mı ki?akannehir
Ben de parmak hesabı yaparım çıkarsa:roflol:
askerden geleli 1 sene olduu :uhm: delikafadulden sositososito :dance::dance:iyi hadi kolay gele
kiz senin adam hem askerde hem ders calisi nassi oluyo ooo :uhm:
son zamanlarda pek bi ballı kaymak oldu zaten aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sorma ya hani petrol ararken çubuk batırırlar.ucuna petrol gelirse anlarlar ki petrol var.kızın mantığı bu heraldedelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yakında bize benzer komşi
benzemelisempatiksalakcinni:roflol::icecream::roflol::roflol::roflol:
ohahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sınavda nasl yapcan o parmak hesabını:roflol::roflol::roflol::roflol:
mapısta bakarz sana :roflol::roflol::roflol::roflol:
]delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
son zamanlarda pek bi ballı kaymak oldu zaten aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet hem sen niye orda üstüne alınmıştın parlayanım kazen sana mı demşti :roflol::roflol::roflol::roflol:
flol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
temiz donumu eksik etmeyin
muhtemelen tekrar sigaraya baslarim bol bol sigara yollayin
cizgili picamadan da isterem
emi
:roflol:
sana börek bile yapacam benolumunekankayizsmile
kazen sana da takmışt:jeyyar:ı
dur neydi:uhm:
siz neden üstünüze alındınz:roflol::roflol::roflol::roflol:
sana börek bile yapacam benolumunekankayizsmile
kazen sana da takmışt:jeyyar:ı
dur neydi:uhm:
siz neden üstünüze alındınz:roflol::roflol::roflol::roflol:
hee bana da takti bi ara :1shok:
gelsin beraber geyik yapariz :roflol: :roflol:
börekten istiyom bende vereliniortak
peynirli ossun benmki delikafadulden
patronun buraya uğraması eyvahedigeldismile
an meselesi
biz banlandığımz zaman kazen yazdı ya allahm beni gelinime muhtaç etme diye:roflol:
sende neden öyle dedniz yazmştn
o daben gelinime ddedim neden üstüne aldın demiştisempatiksalakcinni
börekten istiyom bende vereliniortak
peynirli ossun benmki delikafadulden
patronun buraya uğraması eyvahedigeldismile
an meselesi