sen yeterki iste kaynanamyok ben mantı istiyomm delikafaduldendelikafadulden delikafaduldendelikafadulden
duzelttim nasil oldu :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:
bıyıklarını düzelt öyle git :roflol:
Anam git bıyıklarını traş et:roflol:
tras oldumakasia aynanın karşısında elinde tarak salmış bıyıkları taramaya çalışıyor,
herüfü çoktan oturdu masaya hala akasiayı bekliyor ama nerdee,
o hala birbirine karışmış bıyıkları ayırmakla meşgul sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
gel güloooŞeniz,
gulom resmını buldum basına yansımış
Saatler olsun Akasia canım:roflol:
doğru ya kk hayatımda en yaratıcı etiket oydudelikafaduldenherifsankimbehlül etiketi gibi olamaz hiçbiri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben sana ne patitisler kızartırım sen yorma sargılı kollarını Şeniz
vıyyyyyyyy faşinim anarşiğimm :a015: geçen gün çok sinirliydi o gazla gitti fedai oldu dimeeekkk :a015:
kuzum beni okuyorsan söyle don göynek ne lazımsa getirim senağlama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne yazmış ki banlanmış bu kız ya :uhm:
donlarım yığınla anacm.renk renk hemde aklinialirimsmilesempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:ULA temiz ton da yok ki verem işemeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
senden ne zaman alıntı etsem geberiyom gülmekten ya zebani yetiiişş :roflol:
bıyıklarını düzelt öyle git :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
yettim gari sempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:
zebaniniz hizmetinizde:lepi:
:roflol: gitmemisiz emcoyuuumm:dance:gule gule gulom
gıtmek var dönmek yok
dönmek var görmek yok
kk burası ne olcak bilen yok:a015::çok üzgünüm:
kanka öylede hala imzamız yok
:roflol: hevin guzum kusuruma bakma sen geldin ben acil ciktim, sen bu topigi fistiginiz varken görmen lazim asil:roflol: :roflol: :roflol:
Allahım bu topicin hali ne böyle :roflol:
ula yinemi meme sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: :roflol:
:roflol: heccc bosuna ugrasma ganka◄mapısa girersem celladım behlül olsun ◄
bu etiket bana ait:roflol::icecream::roflol::roflol::roflol::icecream::roflol:
sen mehmet da$sin sırnaşık şeysırnaşık şeypeki ben ne da$im :roflol::roflol:
:roflol: he ya o konuda geyik var diye girdim, hatinlar direkleri dikip sitiriptiz yapmaya gitmisler:jeyyar: bastada ank abla olmak üzere:jeyyar:bı strıptız konusu varya orda da ban yemış factıon mıdı neydısempatiksalakcinni
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyne geziyon buralarda çekecem kulanı sanane milletin parmağından nereye girdiğiniden :mymeka: yürü git ders çalış bakim yürü :mymeka:
bak hala duruyo çekicem kulanı kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet höööööööö hevinim delikafadulden nikoo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkamızdan ağlayan ağlayana, uçan uçana, banlanan banlanana :a015: :roflol::a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey adin cikti direkciye :dance:
direk diktiğim konu bayanssulusmile döne döne durun diye delikafadulden
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey senin yüzünden bende banlancaktim lannAslında o da emin değil parmaklar karışmış:roflol:
Ben artık çıkıyorum beni özleyin anacığım:1hug:
eeeeeeee senin keyfini beklicek halimiz yokya:mymeka:.
anacigim bu ne hiz kizlar
sasirttim vallaaaa :bbo:
sen topige gelme gelme sonrada hönk oldum de:mymeka al sana :mymeka: al sana :mymeka: al:mymeka: al :mymeka: al:mymeka:.
höönnkkkk oldum :1shok:
sen etiketledinmi la aklinialirimsmile hesap ver cabukparlayanyildizim .!.:etiketler almis basini gidiyor:roflol:
oha akasia cosmussun ne is sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey libidon tavann yapti elleeam sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyeeeeeeee senin keyfini beklicek halimiz yokya:mymeka:
sen topige gelme gelme sonrada hönk oldum de:mymeka al sana :mymeka: al sana :mymeka: al:mymeka: al :mymeka: al:mymeka:
sen etiketledinmi la aklinialirimsmile hesap ver cabukeger etiketlemediysen git cabik etiketle öyle gel :mymeka: