:roflol: :roflol: :roflol:
Nikooo delikafadulden kaydirigubbakcemile3
yok bacım bana bişi olmamıştı ben hafiften damarlarına basmıştım anlayana :roflol:
ama ne üzüldüm arkanızdan yahu :a015:
Şeniz
behlüldaş:roflol::roflol::roflol:kk da$ :roflol:
pembe koltuğumda okumadınız mı niko küsmez la :mymeka: hem niye küseyim komşuma fisfisfis kaydirigubbakcemile3
hee küstüm eve geldim kollarının sargısını bahane ettin kapıyı açmadın patates kızartmadın :umursamaz:delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne geziyon buralarda çekecem kulanı sanane milletin parmağından nereye girdiğiniden :mymeka: yürü git ders çalış bakim yürü :mymeka:Ben de ağlamak istiyomm:2:
evet höööööööö hevinim delikafadulden nikoo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
yok bacım bana bişi olmamıştı ben hafiften damarlarına basmıştım anlayana :roflol:
Şeniz
Kızlar yüreğim sızlar:roflol:
buyur gel bize cokacimcoook
yeriz bi şeyler
:roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz
bı strıptız konusu varya orda da ban yemış factıon mıdı neydısempatiksalakcinni
patates kızartması yer misn :hulya:
ne geziyon buralarda çekecem kulanı sanane milletin parmağından nereye girdiğiniden :mymeka: yürü git ders çalış bakim yürü :mymeka:
bak hala duruyo çekicem kulanı kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
1 gün kalmış zaten bu saatten sonra çalışılır mı?:sinifsinif:
Ama tam açıklığa kavuşmadı kimin parmağı kimde?
Parmaktan sonra:roflol:
mahsuncu seni:roflol::roflol:
Le le Mahsınnnnkaydirigubbakcemile3
ne geziyon buralarda çekecem kulanı sanane milletin parmağından nereye girdiğiniden :mymeka: yürü git ders çalış bakim yürü :mymeka:
bak hala duruyo çekicem kulanı kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
1 gün kalmış zaten bu saatten sonra çalışılır mı?:sinifsinif:
Ama tam açıklığa kavuşmadı kimin parmağı kimde?
Parmaktan sonra:roflol:
Le le Mahsınnnnkaydirigubbakcemile3
parmaktan sonra mı oyy mişeyecem :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3delikafadulden
sende mi o konuda sabıkalısn :lepi:
Kızlar yüreğim sızlar:roflol:
evet höööööööö hevinim delikafadulden nikoo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkamızdan ağlayan ağlayana, uçan uçana, banlanan banlanana :a015: :roflol::a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ggülme bak sempatiksalakcinni :icecream:
kızlar bende kaçıyom :a015:
enişte gelir şimçik
gidemde biraz daha güzelleşem bari sırnaşık şey
rucumu sürem braz bayanssulusmile