Anam herkez kaçtı.Ben de giriyorum bacım:bbo:
hem mapısdaş,hem kpssdaşolumunekankayizsmile
:1ninca:
ahahahahahahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:ay yarildim yaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin sen de bizimle barabar kıyılmıştın değil mi hevinim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:amanın herkesciklerde burdaymış,
yahu herşeyden de bihaberim ha :mymeka:
hayırlı uğurlu olsun topiciniz şekerler opuyorumnanaktan
aman yarabbim bıyıklı gelinim hakkını veriyo allama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hormon bozuklugu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
özel 15li arması bsıtracaz ilerde spınsır bulursak :dance::dance: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:dalton modeli ossun nikom kaydirigubbakcemile5:tomato:
uyyyyy dayanamıyimmmmmmmmm :a015: :a015: :a015: mayak ya, yürü git.... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bende cıkıcamda bıdaha gırememk varya o korku sarıyo benı :a015:
kızım kalktı azcuk yuvarlanayım yerde:1rolleyes::a015:
allaha emnat banlı ballılar:a015:
donları hazır edın arasına cıgarada sarın:a015:
fisfisfisdu bide nikoyu yazcam
bi yerinde durmi fisfisfis
eşim girecek senağlama boshayallersmile :Saruboceq:15 liler Kpss ye giren var mı yarın?boshayallersmile
hem mapısdaş,hem kpssdaşolumunekankayizsmile
peki ben ne da$im :roflol::roflol:
bıyıkdas:1ninca:
ciddi taklıom artık
bi lakap bi insana bu kadar mı yakışırrr süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:niko benim adimi biyikli gelin koydu ona gulyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bıyıkdaş :roflol::roflol:
bi de candaşŞeniz
mapısdaşolumunekankayizsmile
sorma kız ne hallere düştüm burada sempatiksalakcinni sessiz sakin kadın patlamaya hazır volkana dönüştü burada delikafadulden :roflol: :roflol:
bende seni yirimmmm fıstığımm Şeniz Şeniz
hoşgeldin sen de bizimle barabar kıyılmıştın değil mi hevinim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hevin yine höööööööö..........sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
etiketda$ :roflol: :roflol:
bi lakap bi insana bu kadar mı yakışırrr süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
pembe koltuğumda okumadınız mı niko küsmez la :mymeka: hem niye küseyim komşuma fisfisfis kaydirigubbakcemile3nikom küs müyüzbilmiyorumkismile