15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

◄mapısa girersem celladım behlül olsun ◄

bu etiket bana ait:roflol::icecream::roflol::roflol::roflol::icecream::roflol:

ahahahahahahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
amanın herkesciklerde burdaymış,
yahu herşeyden de bihaberim ha :mymeka:

hayırlı uğurlu olsun topiciniz şekerler opuyorumnanaktan
hoşgeldin sen de bizimle barabar kıyılmıştın değil mi hevinim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hevin yine höööööööö..........sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hormon bozuklugu
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aman yarabbim bıyıklı gelinim hakkını veriyo allama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dalton modeli ossun nikom kaydirigubbakcemile5 :tomato:
özel 15li arması bsıtracaz ilerde spınsır bulursak :dance::dance: süprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uyyyyy dayanamıyimmmmmmmmm :a015: :a015: :a015: mayak ya, yürü git.... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
du bide nikoyu yazcam
bi yerinde durmi fisfisfis
fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
15 liler Kpss ye giren var mı yarın?boshayallersmile
eşim girecek senağlama boshayallersmile :Saruboceq:

sorma kız ne hallere düştüm burada sempatiksalakcinni sessiz sakin kadın patlamaya hazır volkana dönüştü burada delikafadulden :roflol: :roflol:
bende seni yirimmmm fıstığımm Şeniz Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:

Nikooo delikafadulden kaydirigubbakcemile3
yok bacım bana bişi olmamıştı ben hafiften damarlarına basmıştım anlayana :roflol:
ama ne üzüldüm arkanızdan yahu :a015:
Şeniz

nikom küs müyüzbilmiyorumkismile
pembe koltuğumda okumadınız mı niko küsmez la :mymeka: hem niye küseyim komşuma fisfisfis kaydirigubbakcemile3
hee küstüm eve geldim kollarının sargısını bahane ettin kapıyı açmadın patates kızartmadın :umursamaz:delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…