ayy inanmiom yanliz degil misim megerr guclubacismile kazen herkese 1-2 gün ban verirken bana 1 hafta vermisti :umursamaz: mesajla sordum noliii patron ne iss diye cevap vermedi sırnaşık şeysırnaşık şeyYok be bacılar 1 hafta falan yedim.
2.banı da geçen hafta yedim ama ne ayak anlamadım.
Somadım da boşver dedim.Yemişim banını tiridine tiridine bandımsempatiksalakcinni
kızlık konusu silinmiş:jeyyar:
kazenin tepesi atmış belli:roflol::roflol:
konu yokkkkkkk eyvahhhhhhhhhhhhhhheyvahedigeldismile
son sözunuzu yazıneyvahedigeldismile
ben bakarim gardas senağlama senağlamaayy inanmiom yanliz degil misim megerr guclubacismile kazen herkese 1-2 gün ban verirken bana 1 hafta vermisti :umursamaz: mesajla sordum noliii patron ne iss diye cevap vermedi sırnaşık şeysırnaşık şey
anaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kizlarrrrrrrrrrr görüsemezsek topige iyi bakin olurmu ortaklar :gitme: cok fazlada yazmayin la okumasi zor oluyo:mymeka:
:roflol: :roflol:ayı cıkabuluğ ban gelebılüğeyvahedigeldismile
ayy inanmiom yanliz degil misim megerr guclubacismile kazen herkese 1-2 gün ban verirken bana 1 hafta vermisti :umursamaz: mesajla sordum noliii patron ne iss diye cevap vermedi sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden Patron seni tınlamamış fıstığım:teselli:
kıyamıyo doğruaklinialirimsmilememeli mi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
demekki size kiyamadi belli delikafaduldendelikafadulden
ayy inanmiom yanliz degil misim megerr guclubacismile kazen herkese 1-2 gün ban verirken bana 1 hafta vermisti :umursamaz: mesajla sordum noliii patron ne iss diye cevap vermedi sırnaşık şeysırnaşık şey
anaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile kizlarrrrrrrrrrr görüsemezsek topige iyi bakin olurmu ortaklar :gitme: cok fazlada yazmayin la okumasi zor oluyo:mymeka:
amanın herkesciklerde burdaymış,
yahu herşeyden de bihaberim ha :mymeka:
hayırlı uğurlu olsun topiciniz şekerler opuyorumnanaktan
:gitme: ben yazdim bile:gitme:konu yokkkkkkk eyvahhhhhhhhhhhhhhheyvahedigeldismile
son sözunuzu yazıneyvahedigeldismile
he memeli begenemedinmimemeli mi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
demekki size kiyamadi belli delikafaduldendelikafadulden
anammmmmm delikafadulden dogru etiketlere yürü emcoyy:mymeka:kaydirigubbakcemileayı cıkabuluğ ban gelebılüğeyvahedigeldismile
buyurrrrr anlayamadim ne didiiinnben bakarim gardas senağlama senağlama
:roflol: :roflol:
patron benden biktiii bikti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden Patron seni tınlamamış fıstığım:teselli:
kıyamıyo doğruaklinialirimsmile
kıyım yapıyoo:roflol::roflol::roflol::roflol::jeyyar::roflol:
banlanmazsn lasempatiksalakcinni
ben de yazdm imza yekisi için cvp vermediayy inanmiom yanliz degil misim megerr guclubacismile kazen herkese 1-2 gün ban verirken bana 1 hafta vermisti :umursamaz: mesajla sordum noliii patron ne iss diye cevap vermedi sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden Patron seni tınlamamış fıstığım:teselli::1closedeyes:aklinialirimsmile:roflol:
ana ben seni unuttum lo h.g gardas
:roflol: banlanirsam kafana cökerim ama bak :roflol:kıyamıyo doğruaklinialirimsmile
kıyım yapıyoo:roflol::roflol::roflol::roflol::jeyyar::roflol:
banlanmazsn lasempatiksalakcinni
kiz sen hasta deilmisin nan git yat :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
işte sen utan diye kendim geldim ya zati :roflol:
hoşbuldum canım hani gayfem
hoşgeldin canom yerimseniben
nan yatınca sıkılıyomdelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
:roflol: bosver kanka biz bize yeteriz olumunekankayizsmileben de yazdm imza yekisi için cvp vermedi[/FONT]:1closedeyes:aklinialirimsmile:roflol:
evet cok yazmayın okuması zor oluyo
bı helva karın yeter ardımızdan:gitme: