15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hiii bazen üyeler ban yiyo ama hala online oluyolar demek böylemi oluyomus:roflol: bende diyodum allalaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nereye yine senin herüfmü cagiriyo seni :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yohhh nan yemek yapcam

adim sapika cikti la :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben gidyom garilar ben gelene kadar banlanmayin emii
naked.gif

söz veeremeyiz :nazar::roflol:

kendı kurallara uyman lazım,etketlere bıseyler yaz bakalım bızdensın artık:KK3:sositososito
ilk kural bu:lepi:

he nan bende onu sordum demin kim yazdi bakem :nazar:
vlallahhh bilemiom cevapta gelmii
istersen yok ediyim o etiketi kanka:jeyyar:

bızden bırı degıl sanırım o akasiyada sordu ama cevap gelmedı sanırım bu bır dusmankötükedihüsoturkbayragi

galiba sanirsam bizden biri degil sempatiksalakcinni eger baskasiylaben parlayan bide akasiaya tas atiyodur sempatiksalakcinni

aynisi benimde aklima geldi
ula fistik sil su etiketi :kahve:
:roflol: basüstüne komutaniim:roflol:
Ben siteye hiç giremedimkaydirigubbakcemile3
:roflol: kac kez ban yidin bakem yevrim???

yohhh nan yemek yapcam

adim sapika cikti la :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysus nannn senin ne kadan sapih oldugunu cümle alem biliyo artikin sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
söz veeremeyiz :nazar::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ivett bencede
görüsemezsek simdiden helalleselim yevrilar :a015:

kendı kurallara uyman lazım,etketlere bıseyler yaz bakalım bızdensın artık:KK3:sositososito
ilk kural bu:lepi:
:roflol: aferim kizzz kaptin sen bu isi :lepi:
shekerrkizcandyy duyduuuunn emcoyu aklinialirimsmile hade bakeem dogruuu etiketlere narrsss kaydirigubbakcemile

Ablam ben banlandım.Tecrübem var.
İşe alınır mıyım ki?sırnaşık şey
Biliyom sen papatyanilin ablasısın:1hug:
evet aynen öyle ablası, kardeşim bahsetmişti :1hug:
sen de bizdensin al şu çizgili picamaları dışarda lazım olacak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: basüstüne komutaniim:roflol:
:roflol: kac kez ban yidin bakem yevrim???

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysus nannn senin ne kadan sapih oldugunu cümle alem biliyo artikin sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ivett bencede
görüsemezsek simdiden helalleselim yevrilar :a015:

:roflol: aferim kizzz kaptin sen bu isi :lepi:
shekerrkizcandyy duyduuuunn emcoyu aklinialirimsmile hade bakeem dogruuu etiketlere narrsss kaydirigubbakcemile

naked.gif

sen de bizdensin al şu çizgili picamaları dışarda lazım olacak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay niko koptum nan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

senağlama senağlama

bide sagga canim :roflol: :roflol: :roflol:
ben ne dedim memeli :mymeka: ben parlayan bide akasia dedim iyi oku :mymeka::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Pis kokuyon la uzak dur:roflol:Şeniz

öldüm yorumuna ya delikafadulden
kadeş o nasl yorumdu
banlanırsan geliriz görmeye
delikafadulden:roflol::roflol:

Ben maphısa düşünce arayan soranım olmaz biliyorumsenağlama
anaaaaaa suna bakkkk:roflol: geli gelmez topic agasina ne diiii usaklar duydunuzmuuu taslayin su cadiyi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Yok be bacılar 1 hafta falan yedim.
2.banı da geçen hafta yedim ama ne ayak anlamadım.
Somadım da boşver dedim.Yemişim banını tiridine tiridine bandım
sempatiksalakcinni

kızlık konusu silinmiş:jeyyar:
kazenin tepesi atmış belli:nazar::KK1::roflol::roflol:

sende mi 15lik kıyımda ban yednsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
sen hangi hücredeydn görmedim
:roflol::roflol::roflol:
ivet ivettt ben banlandiktan sonra bakmistim kim kim mapisa düstük diye candyde vardi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
memelere bak:roflol::roflol:

konu yokkkkkkk eyvahhhhhhhhhhhhhhheyvahedigeldismile
son sözunuzu yazıneyvahedigeldismile

ben ne dedim memeli :mymeka: ben parlayan bide akasia dedim iyi oku :mymeka::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anaaaaaa suna bakkkk:roflol: geli gelmez topic agasina ne diiii usaklar duydunuzmuuu taslayin su cadiyi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
memeli mi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlık konusu silinmiş:jeyyar:
kazenin tepesi atmış belli:nazar::KK1::roflol::roflol:
demekki size kiyamadi belli delikafaduldendelikafadulden

X