- 24 Kasım 2009
- 5.561
- 5
ben en son dustugumde yorumları okuyodum ama cevap yazamıyodum sıznkıde ölemıydıbilmiyorumkismile
hiii bazen üyeler ban yiyo ama hala online oluyolar demek böylemi oluyomus:roflol: bende diyodum allalaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nereye yine senin herüfmü cagiriyo seni :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben gidyom garilar ben gelene kadar banlanmayin emii
vlallahhh bilemiom cevapta gelmiihe nan bende onu sordum demin kim yazdi bakem
bızden bırı degıl sanırım o akasiyada sordu ama cevap gelmedı sanırım bu bır dusmankötükedihüsoturkbayragi
senağlama senağlamasöz veeremeyiz:roflol:
bide sagga canim :roflol: :roflol: :roflol:vlallahhh bilemiom cevapta gelmii
istersen yok ediyim o etiketi kanka:jeyyar:
galiba sanirsam bizden biri degil sempatiksalakcinni eger baskasiylaben parlayan bide akasiaya tas atiyodur sempatiksalakcinni
gider ayak öpüsüp koklasak giz gel yamacima:jeyyar: ŞenizŞeniz
öldüm yorumuna ya delikafadulden
kadeş o nasl yorumdu
banlanırsan geliriz görmeyedelikafadulden:roflol::roflol:
Ben maphısa düşünce arayan soranım olmaz biliyorumsenağlama
Ben siteye hiç giremedimkaydirigubbakcemile3
:roflol: basüstüne komutaniim:roflol:aynisi benimde aklima geldi
ula fistik sil su etiketi
:roflol: kac kez ban yidin bakem yevrim???Ben siteye hiç giremedimkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysus nannn senin ne kadan sapih oldugunu cümle alem biliyo artikin sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyohhh nan yemek yapcam
adim sapika cikti la :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ivett bencedesöz veeremeyiz:roflol:
:roflol: aferim kizzz kaptin sen bu isi :lepi:kendı kurallara uyman lazım,etketlere bıseyler yaz bakalım bızdensın artıksositososito
ilk kural bu:lepi:
Ben siteye hiç giremedimkaydirigubbakcemile3
evet aynen öyle ablası, kardeşim bahsetmişti :1hug:Ablam ben banlandım.Tecrübem var.
İşe alınır mıyım ki?sırnaşık şey
Biliyom sen papatyanilin ablasısın:1hug:
:roflol: basüstüne komutaniim:roflol:
:roflol: kac kez ban yidin bakem yevrim???
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysus nannn senin ne kadan sapih oldugunu cümle alem biliyo artikin sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ivett bencede
görüsemezsek simdiden helalleselim yevrilar :a015:
:roflol: aferim kizzz kaptin sen bu isi :lepi:
shekerrkizcandyy duyduuuunn emcoyu aklinialirimsmile hade bakeem dogruuu etiketlere narrsss kaydirigubbakcemile
ay niko koptum nan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyevet aynen öyle ablası, kardeşim bahsetmişti :1hug:
sen de bizdensin al şu çizgili picamaları dışarda lazım olacak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben ne dedim memeli :mymeka: ben parlayan bide akasia dedim iyi oku :mymeka::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysenağlama senağlama
bide sagga canim :roflol: :roflol: :roflol:
Pis kokuyon la uzak dur:roflol:Şeniz
anaaaaaa suna bakkkk:roflol: geli gelmez topic agasina ne diiii usaklar duydunuzmuuu taslayin su cadiyi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyöldüm yorumuna ya delikafadulden
kadeş o nasl yorumdu
banlanırsan geliriz görmeyedelikafadulden:roflol::roflol:
Ben maphısa düşünce arayan soranım olmaz biliyorumsenağlama
ivet ivettt ben banlandiktan sonra bakmistim kim kim mapisa düstük diye candyde vardi sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisende mi 15lik kıyımda ban yednsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
sen hangi hücredeydn görmedim :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyevet aynen öyle ablası, kardeşim bahsetmişti :1hug:
sen de bizdensin al şu çizgili picamaları dışarda lazım olacak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
memelere bak:roflol::roflol:
evet aynen öyle ablası, kardeşim bahsetmişti :1hug:
memeli mi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ben ne dedim memeli :mymeka: ben parlayan bide akasia dedim iyi oku :mymeka::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
anaaaaaa suna bakkkk:roflol: geli gelmez topic agasina ne diiii usaklar duydunuzmuuu taslayin su cadiyi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
demekki size kiyamadi belli delikafaduldendelikafaduldenkızlık konusu silinmiş:jeyyar:
kazenin tepesi atmış belli:roflol::roflol: