[ı]isolde allah senı ne etmesın koptum kız:roflol::roflol::roflol:[/ı]
sagolun sekerler anammm parmak neyım dıyorrrrr tövbeeeeeeeeeeeeee
sustunuz hacılarr..
bu kızlık zarı konusu hepinizi şokmu etti..
anca cevap yazıyodur alıntılayıp
gız aksya ne dıo pombe koltuktakı esmer kız
döferım he begenemedımı neguclubacismile
ablam erkende beni dinleyen yokki:gitme: nisanlanicak olan benim ama benim haberim bile yok olaya bakin:roflol: daha dün ögrendim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok staja basliyorum yarin görüsmem var guclubacismile
sukırkı bana gelen gıden yokbayanssulusmile
bı ara sımıt cay falan satılıyodu ne guzel ya kk da
puanlan
ıstedıgını alıyodun
kalplerın altında cıkıyodu
ben o konudan mapısa dustuydum bıraz fazla geyık yapmışım ne eklensın dedıydıler
ben nutella
ayakkabı don
ne varsa yazdydım
banlandım
sen bılmezsın eskı o konu bunu okuyun bı
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/375802-sorun-kizlik-zari-6.html#post14173107
biz senle aynı gün doğmşuz abla.27 eyllüllll:lepi:
hehehehehhe delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar bende 46 yaşındayım terazi burcuyum :hulya: :2:
gencim güzelim işte zemuszemus bayanssulusmile :icecream:
kesin banlıycak.demedi demeyin sositosositokızlar kazen benım profıle bakmıs allahhheyvahedigeldismile
ben yazdm onusankimherifbehlül die bi rumuz mu vardı??
bence kazen sevdi bu toplu ban işini aklinialirimsmile:roflol:kazen amonrayıda zıyaret etmiş
zebaınıyıde
akasıa senıde songuleyvahedigeldismile
15 e tamamlıcaklar sanırım bana bak cabuk bakamıyom tırsıyemeyvahedigeldismilemafoldumben
topluca kıyım yapıcaklar sanırım:1ninca:
sen onda alışkanlık haline glmişsin.profiline bakmadan direk öneticipanelinden basıyo banı sana :jeyyar::roflol:amanin kazen niye herkesi ziyaret etmis bana gelmemis cok sükür:roflol:
:roflol: niye giii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dayanamadim yazdim ayyyyyyyyy daha neler yazcaadimda korkudan yazamadim iste ahhh kazen ahhhhhbu vistik hakkat deluu
gizzzz baksana yorum yaptim bu yorumdna ban yer miyim acabasempatiksalakcinni paranoyak oldum abi iyimi ohaoldumsmileokudun mu benı he dayanamdım napim:lepi:
niko gelcekte alintilicakta yorum yazcakta ohoooooooooonıko sen hafıyelık mı yapıon bacım bakıp bakıp kaçıyon:dilcikar:
eee barnah marnah deyince hemen daldik o konuya sırnaşık şeysırnaşık şeysustunuz hacılarr..
bu kızlık zarı konusu hepinizi şokmu etti..
:roflol: allahim koptum yaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysagolun sekerler anammm parmak neyım dıyorrrrr tövbeeeeeeeeeeeeee
delikafadulden:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaman milletin işi gücü yok parmagını olur olmadık yerlere sokuo hacımm
öptüm cnmmmmm Şenizcanlarımm ben çıkıom.
ayyde erkeslere ii akşamlar...
biz senle aynı gün doğmşuz abla.27 eyllüllll:lepi:
kesin banlıycak.demedi demeyin sositososito
önce toplu ziyaret sonra toplu ban :roflol:delikafadulden:roflol:
ben yazdm onu
tabi sonra mapısa sempatiksalakcinni
bence kazen sevdi bu toplu ban işini aklinialirimsmile:roflol:
sen onda alışkanlık haline glmişsin.profiline bakmadan direk öneticipanelinden basıyo banı sana :jeyyar::roflol:delikafaduldensırnaşık şey:roflol: