15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sengözlerimebaksanab nokı
he bıyır nokisi :nazar:
niko gozumuz yollarda kaldi loo
anca geldim mesut oldun mu aklinialirimsmile
nıko sen hafıyelık mı yapıon bacım bakıp bakıp kaçıyon:dilcikar:
anca okudum çeneler :mymeka: hani bize poça :eek:klava:
ula niko kusmuyuz nan
ne kusucam nan geçmişinize sövidim :nazar: 1-2 saat kayboldum dünyanın sayfası olmuş :kahve:

vıstık garısı neler yazmışsn kızlık konusuna:jeyyar::roflol::roflol:

fstık kopan tabı yafrım sen bunları örnek alma annem kaka bunlar:KK1:
hatta pipi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
he bıyır nokisi :nazar:

anca geldim mesut oldun mu aklinialirimsmile

anca okudum çeneler :mymeka: hani bize poça :eek:klava:

ne kusucam nan geçmişinize sövidim :nazar: 1-2 saat kayboldum dünyanın sayfası olmuş :kahve:
kusyon demedim bacim küs dedim
benim klaviye turkce yazmii kaydirigubbakcemile2

nıkon hep olan banamı olcek ii olmus sabah mesai 8 de baslıyo sabaha kadar uyumuyonuz 11e kadar gecmıs okuyomm ohhh ii olmussss:KK1:

baban neden acele ediyorki sanki
diret biraz o zaman
istemiyorum şimdi filande

ayyy iwitttt ya ne güzeldi o günler
tek taş bilem almıştım bende zemuszemus

ayyyyy okudum ben bunu sempatiksalakcinni akannehir

yok acele etmiyoda madem bunca zamandir beraberler gelsin istesinler demis ama bana söylemedi tabi
simdi durduk yere olmaz diyemem sonucta haberim yok :roflol:

biz senle aynı gün doğmşuz abla.27 eyllüllll:lepi::eek:

kesin banlıycak.demedi demeyin sositososito
önce toplu ziyaret sonra toplu ban
:roflol:delikafadulden:roflol:

ben yazdm onu :KK3:
tabi sonra mapısa sempatiksalakcinni

bence kazen sevdi bu toplu ban işini aklinialirimsmile:roflol:

sen onda alışkanlık haline glmişsin.profiline bakmadan direk öneticipanelinden basıyo banı sana :jeyyar::roflol::nazar:delikafaduldensırnaşık şey:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma yaaaaaaa beni ne kadan korkuttuysa ban yicem korkusuyla konulara istdigim gibi yorumbile yapamiyorum yaaaaa:nazar:

anammmmmmm konuya bakin biri ne yazmis ohaaaa olduuuuuum:roflol: kesin mapislikk:roflol:

vıstık o yorum ne gız umarın sınunmuz hayırlı olur yarına ben bu geceden donlarımı duzeyım bare
2 de cıgara sarayım arasına bas ucumda dursun neolur neolmaz sempatiksalakcinni

fstık kopan tabı yafrım sen bunları örnek alma annem kaka bunlar:KK1:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok yokk ben akilli bi kizim:lepi: Allama sükürr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

vıstık garısı neler yazmışsn kızlık konusuna:jeyyar::roflol::roflol:

laaaaaaaaaaaaann ban yer miyim bu yazdigimdan bisey söyleyiiiiiiin sempatiksalakcinnieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma yaaaaaaa beni ne kadan korkuttuysa ban yicem korkusuyla konulara istdigim gibi yorumbile yapamiyorum yaaaaa:nazar:

anammmmmmm konuya bakin biri ne yazmis ohaaaa olduuuuuum:roflol: kesin mapislikk:roflol:

ben sana msnmi yollayaym.bi kıyım gerçekleşcek
hissediyorm
:roflol::roflol::roflol:

ayyyyyyyyy kizlar ordan yazmissiniz topla git kanka nettin diye korkudan cevapta veremiyom ciddencokmu agir yazmisim laa:roflol::roflol: ban yer miyim:roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok yokk ben akilli bi kizim:lepi: Allama sükürr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

laaaaaaaaaaaaann ban yer miyim bu yazdigimdan bisey söyleyiiiiiiin sempatiksalakcinnieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

akili durun la

la boşver yeni bi üyelikle başlarsn kk hayatınadelikafadulden:roflol::roflol:sempatiksalakcinni
banlamaz heraldebilmiyorumkismile

yenı nıck alamıyon canım
ip nomerondan yasaklıyolar
yenı bı net ve pc sart :1closedeyes::mymeka:

yok acele etmiyoda madem bunca zamandir beraberler gelsin istesinler demis ama bana söylemedi tabi
simdi durduk yere olmaz diyemem sonucta haberim yok :roflol:

hayırlısı olsun o zaman ya senide everecez desene kaydirigubbakcemile5

bizim garilar obur tarafta cosmus
kazen yine toplu infaz yapacak

gidip bakayım hemen :eek:

gelsenıze nan
kız barmak basmaı bızı gerdı ıyımı
ama sekerkız kendı
çok alemmmiş ya sempatiksalakcinni

X