nokı destan yazıyozemuszemus
he bıyır nokisisengözlerimebaksanab nokı
anca geldim mesut oldun mu aklinialirimsmileniko gozumuz yollarda kaldi loo
anca okudum çeneler :mymeka: hani bize poçanıko sen hafıyelık mı yapıon bacım bakıp bakıp kaçıyon:dilcikar:
ne kusucam nan geçmişinize sövidimula niko kusmuyuz nan
hatta pipi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:fstık kopan tabı yafrım sen bunları örnek alma annem kaka bunlar
kusyon demedim bacim küs dedimhe bıyır nokisi
anca geldim mesut oldun mu aklinialirimsmile
anca okudum çeneler :mymeka: hani bize poçaklava:
ne kusucam nan geçmişinize sövidim1-2 saat kayboldum dünyanın sayfası olmuş
yok acele etmiyoda madem bunca zamandir beraberler gelsin istesinler demis ama bana söylemedi tabi
baban neden acele ediyorki sanki
diret biraz o zaman
istemiyorum şimdi filande
ayyy iwitttt ya ne güzeldi o günler
tek taş bilem almıştım bende zemuszemus
ayyyyy okudum ben bunu sempatiksalakcinni akannehir
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma yaaaaaaa beni ne kadan korkuttuysa ban yicem korkusuyla konulara istdigim gibi yorumbile yapamiyorum yaaaaabiz senle aynı gün doğmşuz abla.27 eyllüllll:lepi:
kesin banlıycak.demedi demeyin sositososito
önce toplu ziyaret sonra toplu ban :roflol:delikafadulden:roflol:
ben yazdm onu
tabi sonra mapısa sempatiksalakcinni
bence kazen sevdi bu toplu ban işini aklinialirimsmile:roflol:
sen onda alışkanlık haline glmişsin.profiline bakmadan direk öneticipanelinden basıyo banı sana :jeyyar::roflol:delikafaduldensırnaşık şey:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok yokk ben akilli bi kizim:lepi: Allama sükürr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyfstık kopan tabı yafrım sen bunları örnek alma annem kaka bunlar
vıstık garısı neler yazmışsn kızlık konusuna:jeyyar::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma yaaaaaaa beni ne kadan korkuttuysa ban yicem korkusuyla konulara istdigim gibi yorumbile yapamiyorum yaaaaa
anammmmmmm konuya bakin biri ne yazmis ohaaaa olduuuuuum:roflol: kesin mapislikk:roflol:
ben sana msnmi yollayaym.bi kıyım gerçekleşcek
hissediyorm :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok yokk ben akilli bi kizim:lepi: Allama sükürr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
laaaaaaaaaaaaann ban yer miyim bu yazdigimdan bisey söyleyiiiiiiin sempatiksalakcinnieyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yok acele etmiyoda madem bunca zamandir beraberler gelsin istesinler demis ama bana söylemedi tabi
simdi durduk yere olmaz diyemem sonucta haberim yok :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sorma yaaaaaaa beni ne kadan korkuttuysa ban yicem korkusuyla konulara istdigim gibi yorumbile yapamiyorum yaaaaa
anammmmmmm konuya bakin biri ne yazmis ohaaaa olduuuuuum:roflol: kesin mapislikk:roflol:
bizim garilar obur tarafta cosmus
kazen yine toplu infaz yapacak
yenı nıck alamıyon canım
ip nomerondan yasaklıyolar
yenı bı net ve pc sart :1closedeyes::mymeka: