oooooooooooooo işiniz vıstıığa kaldıysa yandık :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ondan ne gelini olacak o önce kıllarına bi çare bulsun yoksa kaoıya koyarlar ilk günden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
buzdolabında akmıyom kokmuyom teze teze çıktım dolaptan zemuszemus bayanssulusmile :roflol::roflol:
şuna bak kendi kuruldu sofrayakak kız anam oturcek :mymeka: delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oyumu virdim gildim zemuszemus kardaşıma süleyem o da kullansın beyaa zemuszemus
a hadi soram bariULA NIKON nasıl okuyon bana bis or yazdım kacta kalkıyom
yatıyordur kesinvistik totosunu devirmis yatiyo kesin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaktim kaynan buyur sen otur buyrunnnnnnnnn
gardasin kim laa :uhm:
yukarda şimdi yazdım ablacım :1rolleyes: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3nikomu kardeşin kim yahu açıklasanda bizde gebermesek artık sempatiksalakcinni
eeeeee6:30akannehir
hee bilirnıkona sor o bilirakannehir
nan ben hıc uyumuyom ya ben ne edıyım kızı her saat kalkıp aglıyo delırcem valla 1 snedır uyku yok:gitme:
hee biliriki beşlik at sorun söylesin :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen olmadan olur mu siyasi suçlu, anarşik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeymapıslara düşmüş biri olarak benide alın beeeaaa..
heeee benden az uyumusun
seni çok iyi anlarım hiç şakası yok :gitme: ben kaç sene çektim peşpeşe 2 tane :2:nan ben hıc uyumuyom ya ben ne edıyım kızı her saat kalkıp aglıyo delırcem valla 1 snedır uyku yok:gitme:
bende 6.30 hemide kalkip yemek yapyom sabahin korunde :gitme::gitme:6:30akannehir
kiz kiza parti mi var loo kaydirigubbakcemile3eeeeee
ben kaç saat uyudum
4 saat akannehir
yaasüprizzzzz :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3
gel ciger parem gel kaydirigubbakcemile5mapıslara düşmüş biri olarak benide alın beeeaaa..
sen o kizi bana ver ben adam edip gonderim saggaaanan ben hıc uyumuyom ya ben ne edıyım kızı her saat kalkıp aglıyo delırcem valla 1 snedır uyku yok:gitme:
sen olmadan olur mu siyasi suçlu, anarşik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldın ısolde gel cıgerım senın yerın bızım yanımızolumunekankayizsmile:teselli:
bende 6.30 hemide kalkip yemek yapyom sabahin korunde :gitme::gitme:
kiz kiza parti mi var loo kaydirigubbakcemile3
gel ciger parem gel kaydirigubbakcemile5
sen o kizi bana ver ben adam edip gonderim saggaaa
yada kayganana ver :roflol: :roflol: :roflol: