- 5 Ocak 2010
- 13.940
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a hadi soram bari kaçta kalktın :mymeka:
yatıyordur kesin anası çalışan kendi yatan vıstık :dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmişi hiç dikkatli okumamış belli, papatyanil benim kardaşım, ben onda kalıyorum bikaç gündür:dance::dance: bacılarımla toplaştık kaydirigubbakcemile2
yukarda şimdi yazdım ablacım :1rolleyes: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
kızlaaar ayın 17sine kadar burdayım ya ben..
o vakte kadar bana eyüü davranın emii.
hani filmlerde oluryaaa aynı onun gibi..
özel ilgi alaka istiom haa ona göre..
17sinde işten çıkıom kızlar.
evimdede net yok fasfakiriz biz..
ana sen is yerinden mi giryon laaa
hemen patronu ariyom
ya bende siteden atilmistir diye düsünmüstüüüümm akannehir
Dün akşam gördüm bende ne kadar çirkin laflar öyle ya kesin atılması lazım siteden o kadının çok saldırgan bir tip geçen günkü olaydan hatırladım onuda
canım elixirs zaten banlıydı yeni girdi siteye hep takipteydim onu
bana bile çocuk aldıranlar belli oluyor demişti terbiyesiz :tomato:
dün konusunda şey yazmış dinimi savundum ceza aldım demiş alsanaalsanasmile
gel canım sende hayatımız kayıyor burada
ben bile baştan çıktıysam korkma delikafadulden
benimde kazenden ceza songülden uyarım var
ben yeni başladım suçişlemeye
meyilim varmış demekki suça sempatiksalakcinni :lepi:
:tomato: amaninnnn hep suclu fistik hep suclu fistik aglicam ama haaaaaa :çok üzgünüm:günaydın hatunlar wallaa hiç uyumuyormusunuz tek suçlu fıstık kimseyi uyutmuyor burada habire lafffff edisinizzzz sempatiksalakcinni :icecream:
:roflol: ben mi uyutmuom yoksa senin herifmi uyutmuyo seni:jeyyar: her aksam herüfüm cagiriyo diye kacan kim acepp sempatiksalakcinni sonrada sucu vistiiga at uyutmuyo beni diye :mymeka:ne kadann dogru soledin su antep fistigi yokmu
bi uyutmuyo beni laaaa mirmirmirmir
:roflol:günaydın hanımlar gece uyumayı bılmıyonuz sabahta kakmıyonuz ulennnnkaydirigubbakcemile
e sende o zaman muhabbete dahil ol gitme:mymeka: sonradan okumak zorunda kalmazsin akilli kusum aklinialirimsmilene cene varmış be oku oku gözlerım aktı sabah sabahsempatiksalakcinni
gunaydın 15 lıkler ve 15 olmayı hedef edınenlersempatiksalakcinniaklinialirimsmile
oyyyyyyyy firegirlüüümmm hosgeldiiiiiiiiiiiiiiinnn Şeniz sagol bebisim, senide bekleriz artik buraya aklinialirimsmile senin sabikan temiz ama olsun, aramiza takila takila sende acilirsin sempatiksalakcinnifıstıkım hayırlı olsun valla sen demesen haberimiz olmıcak kaydirigubbakcemile3
:roflol: 15li mapisdaslar yazdi kim yazcak manyahhhh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu arada topigin agasi oldugum icin diger etiketleri silme özelligim varmis la delikafaduldenkım yazdı nan bu etıketlerı :jeyyar:
:roflol: cahalin hali baska olii iste naparsin :dilcikar: mapisin ne oldugunu bilmiyo daha :mymeka:mapisa ne yahu.
sırnaşık şeysırnaşık şey aha speedy al sana aciklama :mymeka:mapushane yani banlilar
yarabbi sükür anlayabildin sırnaşık şey bide anlamasan neeetceeediiikk sempatiksalakcinni hosgeldin bu arada:jeyyar: Şeniz
:jeyyar: anladım şimdiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:kahvalti sirasi yeni gelinde oda antep fistigi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nuryon nan buzdolaninda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: hay ellerin dert görmesiiiiiiiiiiiiinnn beni büyük bi dertten kurtardin:roflol: sende olmasan bu gacilar beni domatese tutar kahvaltiyi niye gec hazirladin diye:dilcikar:fistik olmadiginagore ben hazirlayim bari hadiii buyurun
delikafadulden:roflol: kil nerden cikti la ben kelam miyim:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydogguz dedik ya laa
mjoyy eltisi bebe sallama bahanesiyle kaytardı gene kavaltı hazırlamaktan
tebi ki akasia hazırlayacak:içelim:
ooooo sen küllerinden doğdun ablacım :CüvCüv: kaydirigubbakcemile2
oooooooooooooo işiniz vıstıığa kaldıysa yandık :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ondan ne gelini olacak o önce kıllarına bi çare bulsun yoksa kaoıya koyarlar ilk günden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
buzdolabında akmıyom kokmuyom teze teze çıktım dolaptan zemuszemus bayanssulusmile :roflol::roflol:
şuna bak kendi kuruldu sofraya kak kız anam oturcek :mymeka: delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oyumu virdim gildim zemuszemus kardaşıma süleyem o da kullansın beyaa zemuszemus
bekarkene bende ısten gırerdım patron camerdan bakardı calışıom sanardıturkbayragi
:roflol: yok yawww zabaahin köründe kalktim mirmirmirmir isim gücüm vardi ancak pc basina gelebildimvistik totosunu devirmis yatiyo kesin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaktim kaynan buyur sen otur buyrunnnnnnnnn
gardasin kim laa :uhm:
sırnaşık şeysırnaşık şey bilemedinnn yevrimm yatmiyodum sırnaşık şeysırnaşık şey isin gücün benle ugrasmak:mymeka: cokmu sevion beni napion dilinden düsmüyorum hic sempatiksalakcinnia hadi soram bari kaçta kalktın :mymeka:
yatıyordur kesin anası çalışan kendi yatan vıstık :dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmişi hiç dikkatli okumamış belli, papatyanil benim kardaşım, ben onda kalıyorum bikaç gündür:dance::dance: bacılarımla toplaştık kaydirigubbakcemile2
amaninnnda amaninnn kimler gelmiiiiiiiiiiissss Şenizmapıslara düşmüş biri olarak benide alın beeeaaa..
lilililililillililililli koltugami oturuon biyikliiiiimmm hemencecik oyladim :dance:anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vistik gelmis lilililililililililili :dance:
ne topic sahibisi lan:mymeka: topic sahibi diye biseymi var aramizda:mymeka: hepimiz ortagiz bi kereee:dilcikar: :roflol:ohhh topık sahıbıde yenı geldı uykucu tosun
sagol kusuuuuuuuuuummm sende olmasan bu garular beni gebertir sırnaşık şeysırnaşık şeyben ortak olarak bugun tukkani ben actim :CüvCüv:
amaninnn 18inde dogum günüm var :gitme: dogum günümde beni yanlizmi birakcan:gitme: aglarim ama :çok üzgünüm:kızlaaar ayın 17sine kadar burdayım ya ben..
:roflol: tünaydiiiinnn nutelllaaaaaamm cokacimcoook uyumuyodum la isim vardi eccik onlari halledip geldim sempatiksalakcinni sizin gibi zabah aaaksam pc basinda deeeilm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey özel bi mahluk oldugumdan dolayi eccik yogunum şakkıdı hayranlarim pesimi birakmiiirrrr :smiley-cool: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygunaydın vıstık pardon tunaydın:mymeka:
uyusaydın bıraz daha :mymeka:
kız kıza parti var evet :içelim: çok güzel bacılık olumunekankayizsmilebende 6.30 hemide kalkip yemek yapyom sabahin korunde :gitme::gitme:
kiz kiza parti mi var loo kaydirigubbakcemile3
gel ciger parem gel kaydirigubbakcemile5
sen o kizi bana ver ben adam edip gonderim saggaaa
yada kayganana ver :roflol: :roflol: :roflol:
anlaşıldı bu kıza altıda kalkmak yaramıyo iyi oku la :mymeka: okuyamıyosan kokla benim üstüm başım yemek kokayi mi :mymeka:nıkonum kıme yapıyon o saatte yemekmı yenır ulen
hee evet sensin ben değil :mymeka: sen niye zabanan hatta köründe yemek yapıyorsun :uhm: kocine sefer tası mı hazırlıyorsun kaydirigubbakcemile3öööhöö o yemek yapan benim la :mymeka:
o pek aktif depil ablacım kaydirigubbakcemile3wallah tanımıyom kardeşini
buraya takılmıyor herhalde
çağırsana sende gelsin kardeşnde
niyekine :gitme: bime gider alışveriş yaparsın aradaki karla internet bağlatırsın olma mı:sinifsinif:kızlaaar ayın 17sine kadar burdayım ya ben..