- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
mapushane yani banlilar
:jeyyar: anladım şimdiiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mapushane yani banlilar
imzasını yidiğim guclubacismile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zabanan 9da kalktım hemi de sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito
ben cocuk sallıyom az musade
akşam yatmaz zabah kalkmaz gelin :roflol::roflol::roflol::roflol:
:dance::dance::dance: delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance:
kavaltı sırası kimde, güccük gelin kim se onda tabi ki delikafaduldenhööö ula kaynana benden gec kalkmisin lo
hani kahvalti
ben de zırnaşığı sallıyom l__sırnaşık şeyl musade edemem sırnaşık şeysırnaşık şeyben cocuk sallıyom az musade
buzdolabından çıktım geldim ablacım sempatiksalakcinni fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ahanda geldi taze gelinnnn sempatiksalakcinni
:dance::dance::dance: delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kavaltı sırası kimde, güccük gelin kim se onda tabi ki delikafadulden
ben de zırnaşığı sallıyom l__sırnaşık şeyl musade edemem sırnaşık şeysırnaşık şey
buzdolabından çıktım geldim ablacım sempatiksalakcinni fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kavaltı sırası kimde, güccük gelin kim se onda tabi ki delikafadulden
buzdolabından çıktım geldim ablacım sempatiksalakcinni fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şimçik kahvaltı yapmadım daha en küçüğünüz akaisa herhalde :teytey:
çıbıkkkk kahvaltı hazırlasın bize cokacimcoook sırnaşık şey :roflol:
yok nan çıksam çıksam ben çıkarım dolaptan sempatiksalakcinni :roflol:
meshur olmusun bıyıklımkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
dogguz dedik ya laa9:30 da kalkıyon bi sor bakalım ben kacta kalktımmkaydirigubbakcemile
mjoyy eltisi bebe sallama bahanesiyle kaytardı gene kavaltı hazırlamaktanşimçik kahvaltı yapmadım daha en küçüğünüz akaisa herhalde :teytey:
çıbıkkkk kahvaltı hazırlasın bize cokacimcoook sırnaşık şey :roflol:
yok nan çıksam çıksam ben çıkarım dolaptan sempatiksalakcinni :roflol:
oooooooooooooo işiniz vıstıığa kaldıysa yandık :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kahvalti sirasi yeni gelinde oda antep fistigi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nuryon nan buzdolaninda :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
şuna bak kendi kuruldu sofraya kak kız anam oturcek :mymeka: delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyfistik olmadiginagore ben hazirlayim bari hadiii buyurun
oyumu virdim gildim zemuszemus kardaşıma süleyem o da kullansın beyaa zemuszemus