15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Güle güle git gel fıstık cadısııııı şöleee güzel bir tatil yap bolcana dinlen gördüğün her direğide striptiz direği sanma sakın kızzzzzzz bizi hatırla sadece opuyorumnanaktan

gunaydin sekerler opuyorumnanaktan

günaydın kaytan bıyığlımmm

günaydın aslıcımmm gördün mü akşam resimleri

Bende takılabilermiyim sizlerle ? Bu aralar kafam çok dolu,dağıtmaya ihtiyacım var belki burada zaman geçirerek kurtulurum dedim olumunekankayizsmile

Ne demek buyrun burası mapısa düşenlerin yeri burada biri çıkar biri girer mapısa sempatiksalakcinni

ohhhhhh kurtulduk vistindann :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: kizlar hadin halaya nan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ohe ohe ohe ohe ohe ohe tey tey tey
topik bize kaldi :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Bende takılabilermiyim sizlerle ? Bu aralar kafam çok dolu,dağıtmaya ihtiyacım var belki burada zaman geçirerek kurtulurum dedim olumunekankayizsmile
gel canim tabi ama dikkat et mapus damlarina dusme yerimseniben

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyyt
vıstık gıttımı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyyt
:sm_cool::teytey::sm_cool:
elma kurdım nasılsın :1rolleyes:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydın birtanem,sendemi buradasın ? Çok sevindim kaydirigubbakcemile5
Ya bu aralar kafam çok dağınık biraz buralara takılırsam iyi gelir diye düşündüm mafoldumben

bilmıyorum ablacımmmm yalnızım mutsuzum umutsuz oldummmmmafoldumben

offffff ya neden böle diyon ki sanki
ne olduda

hihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın nutellammmm bi dilim versene bağaaaa yiyemmm

Kızlar birçoğunuzu konulardan tanıyorum ama tekrar tanışmak için yazayım;
Adım SERAP özel bir şirkette çalışıyorum,12 yaşında bir kız annesiyim
yarşmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

anamm vıztık gitmişohaoldumsmile:gitme:cnm hayırlı yolculuklar özlicez seni beeeeeesenağlama:a015:
asliiimm bi sen hayirli ciktiiinn:gitme: alttaki cadilara baksana:mymeka: zil takip oynamislar resmen:dilcikar: gel öpecem seni Şeniz

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey direk görünce aklima ilk sen sonra striptiz geliyo sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:1shok::1shok: hepinize hatirlaticam bu laflarinizi:mymeka: ona göre:mymeka: hasretinize dayanamayip buldugum ilk firsatta girdim:mymeka: bu mu mapisdaslik bu mu kankalik :sinifsinif: :dilcikar:

hihoyyythihoyyythihoyyyt
:1shok: sende mi brütüsss ohaoldumsmile

dalınnn sofraya bakalım hadi gelinnnnn cokacimcoook

ben gittim diye kutlama yapiyonuz demek haaaaaaa:mymeka: hainlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso besle kargai oysun gözünü:dilcikar: gitmedim daha burdayim nabeeerr

hosgeldin cnm topigimizeee opuyorumnanaktan bak bak neler yazmislar alsanaalsanasmile gitmemi firsat biliyo hainler sempatiksalakcinni sen onlar gibi olma emi aklinialirimsmile

kizlar bu sefer gidiyorum kendinize iyi bakin özlicem sizi:gitme:

hosgeldin cnm topigimizeee opuyorumnanaktan bak bak neler yazmislar alsanaalsanasmile gitmemi firsat biliyo hainler sempatiksalakcinni sen onlar gibi olma emi aklinialirimsmile

Teşekkür ederim birtanem,yok,yok henüz senden kurtulma aşamasında değilim yeni kaynaşıyok kaydirigubbakcemile3

cnm benım güle güle git kızzz alsmıstım sana heee:gitme:zaten cok duygusalım bugun ağlarım sımdı:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…