ah bilirim bu piskolociyi sırnaşık şeygeldin geldin. banın açıldı.sakin ol. artık özgürsün. 10a kadar say derin derin nefes al.
bak gökyüzünü görüyorsun artık hapiste değilsin. canım ya.
ah ki ah. hapiste sanıyor hala kendini....:gitme:
anlamadım ya şakaya gülünür gülim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: fisfisfisnıckını deiştir asker guclubacismile
tripcan kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol:
kı az saka yaptım kızmadın demi :roflol:
size demedim ya kaydirigubbakcemile laubalilik simiyormuş ya zemuszemusistenmiyoruz kızlar. hadi gidelim.sempatiksalakcinni
size demedim ya kaydirigubbakcemile laubalilik simiyormuş ya zemuszemusben de canım arkadaşım geldi sandım yanlış alarım, dürttüm biraz halbuki benim arkadaşım öyle mi akllıdır hemen alırdı tüyoyu
anlayan anladı
benim arkadasım bana yapmaz sevmediklerine yapar:dilcikar::1closedeyes:
balık etliyim ben kızım senin picamaların 0 bedenohaoldumsmile
he valla ağzımlan balık tutcam sıra ondasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben 3lü perende veya 2 li salto atsam kabul edilir miyim acep.sempatiksalakcinni.
bilmem ben bugun 5 li taklayı öğrencem koca totomla döncem döncem belkim o zaman kabul edilirik delikafaduldendelikafadulden
akasia sen mordun dunden beribilmiyorumkismile
girdimmi la ha girdik mi sempatiksalakcinni cüri girebildimmi lakaydirigubbakcemile2oo 5li takla.. akannehir
senin olay tamam... sen girdin kulübe:)
ben 3lü prerndeden yıukarı çıkamıyorum. 4 bile yapamiim.mafoldumben
msn adresimi deistirdim ya onun icin aktif olana kadar morardim
misafir kimsin nanbilmiyorumkismile
misafir kimsin nanbilmiyorumkismile
cüri bizi sallamıo:dilcikar::dilcikar:cüri hiştt. kaç puan aldık. kaldırın bakayım oylarınızı.:roflol:
9 verenin topuğuna . ona göre..sengözlerimebaksanab.
:roflol:sen diyebülün ben diyememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3misafire nan denmez.
olurmu. öyle ayıp ama.
heyt,
misafir bak feci yaparım,
kimsin ,nannnnn.....
zhebani ve fascination
mapusta onlar olabiluu aklinialirimsmile
cüri bizi sallamıo:dilcikar::dilcikar:
:roflol:sen diyebülün ben diyememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fascination la aynı gun banlandık o daha cıkmadımıkaydirigubbakcemile3
kazenden alınmış kaç puanın var cepte oki :roflol::roflol::roflol:misafire nan denmez.
olurmu. öyle ayıp ama.
heyt,
misafir bak feci yaparım,
kimsin ,nannnnn.....
inanmıyorum bizim gurtlu bile çıktı dızdız içerde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Nan bu fasci garibim fıstık bilem çıktı o daha mapıs damlarında garibim:roflol:
Daha cüri toplanmadı eccik bekleyin bebeğem.
Nan bu fasci garibim fıstık bilem çıktı o daha mapıs damlarında garibim:roflol:
Daha cüri toplanmadı eccik bekleyin bebeğem.
inanmıyorum bizim gurtlu bile çıktı dızdız içerde :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: