nickinin hakkını da veriyon haçok çetin patafix çıktın çekiyom çekiyom gelmiyon
cigaralı smil verim saa hoşuna gitti mi kız:roflol::roflol:
aaaa sana veririm ben gel bi tanem hepsi sana feda olsun :teselli:
o kaynanaya yok :dilcikar:
nabersiniz mapuscanlar
4 gun mapusta kaldım biriniz gelip yoklamadınız:dilcikar: ocelerim neyin evde kalmıs cok sıkıldım cokkk:dilcikar:
aldımda bacı dar geldi totomaohaoldumsmile amonradan oce istedim oda dediki fıstıklan otur sohbet et yok sana oce dedinikon sana cizgili pijama gondermedi mi yaww? :roflol::roflol:
ahada arkadaşım böyle konuyu değiştirirmiş :))...
aldımda bacı dar geldi totomaohaoldumsmile amonradan oce istedim oda dediki fıstıklan otur sohbet et yok sana oce dedi
ha geldik misempatiksalakcinni
aldımda bacı dar geldi totomaohaoldumsmile amonradan oce istedim oda dediki fıstıklan otur sohbet et yok sana oce dedi
benim arkadaşım geyiği çok sever arkadaşım gelsin :dilcikar:
nere gidionuz bende gelcem :roflolgeldik hanım teyze kalk kalk:roflol:
geldin geldin. banın açıldı.sakin ol. artık özgürsün. 10a kadar say derin derin nefes al. bak gökyüzünü görüyorsun artık hapiste değilsin. canımya. ah kiah. hapiste sanıyor hala kendini....:gitme:
benim arkadaşım geyiği çok sever arkadaşım gelsin :dilcikar:
istenmiyoruz kızlar. hadi gidelim.sempatiksalakcinni
ama nasıl olur ya sen kilo mu aldın dön bakim sempatiksalakcinnialdımda bacı dar geldi totomaohaoldumsmile amonradan oce istedim oda dediki fıstıklan otur sohbet et yok sana oce dedi
espri neyimde kaldırıok ama :dilcikar::dilcikar:
hadi okysengözlerimebaksanab
benim arkadasım bana yapmaz sevmediklerine yapar:dilcikar::1closedeyes:ama nasıl olur ya sen kilo mu aldın dön bakim sempatiksalakcinni
aha kilo almış işte pijamanın bi suçu yok napcaz şimdi :mymeka:
ne yedin böyle dondurma mı gönderdi biri sana çaktırmadan kaydirigubbakcemile
amonradan oce istenir mi ya turşu gönderir adama mazallah mapısta kokudan uyuyamazsınız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaldırmak yetmiyor canım. demek.
ne yapalım kader utansın.:hulya: