15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Alttaki misafirlerden biri zibinim.
Diğeri de fasci karısı olabilir:roflol:
Zibin de mesaj var;
Bana el sallayın kızlar.yarn saat 4 te mapıslığım bitiyo gelip karşılayn nan biriniz nikona söyle diktiği sütyen çok sıkıyo okypete canm hoşgeldin. vıstık garısı çıkmışsn nan hadi gözünaydn.yarnda ben geliyom bi de fasci çıksa süper olcak.renkli don gönderinbana çok sıkıldm yaa

Son düzenleme:
Nerede vardın çiçeğem?:dilcikar::jeyyar:
ne bilem saçmalıom işte ay laubalimi oldum yoksam:roflol::roflol:
Zibin de mesaj var;
Bana el sallatın kızlar.yarn saat 4 te mapıslığım bitiyo gelip karşılayn nan biriniz nikona söyle diktiği sütyen çok sıkıyo okypete canm hoşgeldin. vıstık garısı çıkmışsn nan hadi gözünaydn.yarnda ben geliyom bi de fasci çıksa süper olcak.renkli don gönderinbana çok sıkıldm yaa

renkli don :roflol::roflol: pembe var ama az lekeli kabul edebülürmü

Zibin de mesaj var;
Bana el sallatın kızlar.yarn saat 4 te mapıslığım bitiyo gelip karşılayn nan biriniz nikona söyle diktiği sütyen çok sıkıyo okypete canm hoşgeldin. vıstık garısı çıkmışsn nan hadi gözünaydn.yarnda ben geliyom bi de fasci çıksa süper olcak.renkli don gönderinbana çok sıkıldm yaa

zhebanii çabuk dön ya. burası sensiz olmuyor. ama söz alacam senden artık.
uslu durcan. habire banlanıyorsun ya.
eski oky'e döndün...

ne bilem saçmalıom işte ay laubalimi oldum yoksam:roflol::roflol:

renkli don :roflol::roflol: pembe var ama az lekeli kabul edebülürmü

Yok nan pis don istemiyormuş zibin sular kesikmiş:roflol:
Klima yok ama Pehlül varmış:roflol:
Pehlül gardiyanmış:roflol: Zibinime refaket ediyormuş:roflol:

Zibin de mesaj var;
Bana el sallayın kızlar.yarn saat 4 te mapıslığım bitiyo gelip karşılayn nan biriniz nikona söyle diktiği sütyen çok sıkıyo okypete canm hoşgeldin. vıstık garısı çıkmışsn nan hadi gözünaydn.yarnda ben geliyom bi de fasci çıksa süper olcak.renkli don gönderinbana çok sıkıldm yaa
birleşmiş diye başımın etini yedi hormon mu aldı bu hatın alınan mal geri verilmez :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarın gelsin bizzat bakıcam olmuş mu olmamış mı :jeyyar:

pis deil lan pazardan alınma ama defolu delikafadulden behlül onun olsun benim gardiyanım kenandı heeeç çıkmak istemedim ama napcan evde coluk cocuk ac
şuanda 0 puanım var...
uyarı verdi geçem gün kendileri.. neyseki 0 puan...sempatiksalakcinni

sayamaz dedüydüm size delikafaduldendelikafadulden

Zibin der ki;
okye cvp : oky sorma bu kez devlet işlerinden girdim mapısa :nazar: valla kazen banadı heral :nazar: körlide msj atmış :mymeka:eek:lum sanki okuyabilcem :roflol: bi de dalga geçer gibi msj atmışlar adminler:roflol::roflol:

zhebanii çabuk dön ya. burası sensiz olmuyor. ama söz alacam senden artık.
uslu durcan. habire banlanıyorsun ya.
eski oky'e döndün...
gelse ne olacak tekrar başını belaya sokar zıbın qarısı :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
tahmin ettim yavru ben en sn dalga gectim diye 4 gun banlandım acaba oky kac defa dalga gecmiş delikafaduldendelikafadulden
konuları silmek de moda oldu :nazar: ne oldu bilmiyom ama 4 gün ne ya kaydirigubbakcemile :tomato:
zıbının hayallerine hoşgeldiniz feriştah zıbın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şuanda 0 puanım var...
uyarı verdi geçen gün kendileri.. neyseki o da 0 puan...sempatiksalakcinni
banlandın ona da mı puan vermediler sen bedavaya gitmişsin oki :gitme: :teselli: :roflol::roflol::roflol:

gelse ne olacak tekrar başını belaya sokar zıbın qarısı :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:

konuları silmek de moda oldu :nazar: ne oldu bilmiyom ama 4 gün ne ya kaydirigubbakcemile :tomato:

zıbının hayallerine hoşgeldiniz feriştah zıbın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

banlandın ona da mı puan vermediler sen bedavaya gitmişsin oki :gitme: :teselli: :roflol::roflol::roflol:

1 gün banlandım ya.10puan oda silindi..sistem sağolsunsempatiksalakcinni

bak sesimi ele verme. benide üzme..:çok üzgünüm:.
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ya kız ne yazmıs bak anlattiiim yeni uye hep jinekolojiye yazmıs işte doktora yazmıs eşimle korunuoz eşim bebek istemio hapı yanlıs içtim tarzında yani tam hatırlamıom ama eşim yazıodu evliyim fln yazıodu ama profilde bekar sempatiksalakcinni
sonra derdim vara konu açtı sevgilimin annesiyle tanıscam ne alam die bende
sevgilin mi yazdım diğer konunun linkini kopyaladım ahanda bundan gittimdelikafaduldendelikafadulden

Zibin der ki;
nan niko garısı bela beni çekiyo nan :mymeka: zibinin hayalleriymiş :roflol:göreceksiniz olum :mymeka: behlülü öpecem bi gün :roflol: üstünede cigara yakacam youknow: pazardan aldn insan bi diker nan :mymeka: mapıs buz gibi totom dondu:roflol:

1 gün banlandım ya.10puan oda silindi..sistem sağolsunsempatiksalakcinni
ahahahahahaha doğru o zamanki şanslılardan biri de sendin delikafadulden aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ya kız ne yazmıs bak anlattiiim yeni uye hep jinekolojiye yazmıs işte doktora yazmıs eşimle korunuoz eşim bebek istemio hapı yanlıs içtim tarzında yani tam hatırlamıom ama eşim yazıodu evliyim fln yazıodu ama profilde bekar sempatiksalakcinni
sonra derdim vara konu açtı sevgilimin annesiyle tanıscam ne alam die bende
sevgilin mi yazdım diğer konunun linkini kopyaladım ahanda bundan gittimdelikafaduldendelikafadulden
desene zeki olmak insanın başına bela sempatiksalakcinni
Zibin der ki;
nan niko garısı bela beni çekiyo nan :mymeka: zibinin hayalleriymiş :roflol:göreceksiniz olum :mymeka: behlülü öpecem bi gün :roflol: üstünede cigara yakacam youknow: pazardan aldn insan bi diker nan :mymeka: mapıs buz gibi totom dondu:roflol:
bela demek sen demek zebani:nazar: senin isminde var diyom la:nazar:
sen yokken ne ekşın olmuş bi görsen, yok zar, yok soğan zarı, gittim baktım bela seni arıyordu burda bir zıbın qarısı vardı gördünüz mü:nazar: ben de dedim en son senlen görüktü diyiler:nazar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X