- 24 Kasım 2009
- 5.561
- 5
Nan boşuna kk yı meşgul etmeyelim sen bana yol gösterirsinaklinialirimsmileaman yiyemeceğin muzu soyma da sora kınadı başına geldi durumuna düşersin mazallah
güle güle kullan muturu sen nasıl kullanacağını bilirsin sanırım aklinialirimsmile bilemezsen topik aç kk ablaların sana annatır :roflol::roflol::roflol::roflol:
o mavimin siparişi üzerine hemen tasarladığım mapıs sütyenlerimiz aklinialirimsmile
tam da zibin karısına göre vala :icecream:
İyi Pazarlar herkesee :dance:
Mavim gelmişşş hihoyyyt
Nikon karısı koptum nan bu ne.Kimin şeyi kimin neresinde?
Masajla göğüs mü büyütüyorlar yoksamm:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
sana da iyi pazarlar hevin nerdeyse bitti bitecek nemıssız :dance:İyi Pazarlar herkesee :dance:
Mavim gelmişşş hihoyyyt
hihoyyyt Hoşgeldin çiçeğemm
sana da iyi pazarlar hevin nerdeyse bitti bitecek nemıssız :dance:
mavi garısı geldi de kayboldu bile yinebi 2 dakka yorum yazmamı bekleyemedi şerepsiz
zibin başını belaya sokmakla meşgul
kendiy mınızrlık yapıyo kim bilün nelerle uğraşıyo şimdiaman muz soymasın da :roflol::roflol:
he o zaman şöyle yapalımNan boşuna kk yı meşgul etmeyelim sen bana yol gösterirsinaklinialirimsmile
:roflol:
hemen üretiriz canım sen mapısa düşeceğin zaman haber ver beden kaydı yaptıraklinialirimsmile sositososito :roflol:ayy niko bu neee, süpermis ama :jeyyar:
her bedende bunur mu acep?? :kedi:
alıntı yapıyum muzlar kayboluyo :roflol::roflol::roflol::roflol:
Hoşbuldum bebeğeem
vıstık çıktımı mapıstan ? :gitme:
hemen üretiriz canım sen mapısa düşeceğin zaman haber ver beden kaydı yaptıraklinialirimsmile sositososito :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
beğendiysen sana da tasarlyak südyen aklinialirimsmile ama bizim gibin mapısa düşmen lazım :icecream::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allah seni ne etmeye niko garusu sempatiksalakcinni
sorma ya gün bitti yeni damladım ben,
kahvaltıda arkidişim vardı yavrukuşum kahveydi sohbetti şuydu buydu derken şu saat oldu :CüvCüv:
.
neyse ben kalkim, islerim bitmedi daha
görüsürüz fistiklar yerimseniben
ay çok merak ettim biran önce mapısa düşüp denemem lazım delikafaduldenbeden üretmeye gerek yok :hulya:
o tutan ellerin parmaklarini ayirdigin zaman beden büyür, parmaklari birlestirdigin zaman kücülür :roflol:
cok amacli kullanilan bisi yane delikafadulden
aha muzun diğerinden kaçıp bana doğru gelmeye başladıdelikafadulden
ay çok merak ettim biran önce mapısa düşüp denemem lazım delikafadulden
sizden hiç bişi kurtulmuyo çakallaraklinialirimsmile
aha muzun diğerinden kaçıp bana doğru gelmeye başladıdelikafadulden
pek hayırlı bi geliş bu hemen ayşmcna gönderek bunu
hadi geçirim sizi tek tek Şeniz.
ben de seni ŞenizBen de çıkem bakem.
Öpeyrum geride kalanlarıolumunekankayizsmile
seni gidi parlak sempatiksalakcinni.
Şeniz Şeniz Şeniz
bizden kacmaz nikoncancan yerimseniben
ben o muzu sahibne gönderimArtık soyup yersin Nikonum:roflol:
:1no2:Henüz değilsempatiksalakcinni
beğendiysen sana da tasarlyak südyen aklinialirimsmile ama bizim gibin mapısa düşmen lazım :icecream:
oh ne güzel tam bir pazar günü geçirmişsin işte, ben de çıkarım 1 saate akşam gezicem inşaallahsositososito
.
Ben de çıkem bakem.
Öpeyrum geride kalanlarıolumunekankayizsmile