- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
[B]Zibin kanka herifle birlikte mi hedaye ediyon??sırnaşık şey
Motoru da eşantiyon:jeyyar:
Yok motoru sana hedaye edicem ben
Enişteyle fantazi neyim yaparsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nikon napıyo acep
Yaza yaza bitiremedi bitürlüm
O ağır vasıta ama anca yetişir sempatiksalakcinni
he pek sever sevişiyuk devemlinikon kaynanan seviymiş bakaklinialirimsmile
dondurmaya yetiiştin
allttaki misafir kim
vıstık mı,fasci mi
herşey hallolur mavim a.s yanlış anlamalar ortadan kalınca sevmeyen diye birşey kalmaz zemuszemusGeldim elbet
Çok fena özledim sizi mübarekler Hele bu cigara tüttüren similimi sizden daha çok özledim emme
Oh sefa ossun kızlar ...gitmedim sizin için gitmedim beni sevmeyenler için gitmedim
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım diye boşa demiyom sabahtan beri sositososito
Düşündüm de iki kişi yüzünden ne gidicekmişim o kadar sevdiğim varken guclubacismile
Şaka bi yana düşmez kalkmaz bi Allah.Kimin başına ne zaman ne geleceğini kimse bilemez.
Zor günler geçirdim evet hala zamanla geçiriyorum atlatmış da değilim,zaman ilacım olacak .
Psikologtan da destek alacağım bu hususta ..
Ban konusuna gelince la mübarek benim de çok banım var emme fstk gacısına yetişmemin mümkünatı yok guclubacismile kırk fırın ekmek yemem lazım onun için
Kırk fırın ekmeği de yersem kilololarımla başım belaya girer ban yemem havada kalır guclubacismile
Ban yiyosan formunda olacaksın alimallah yoksa nasıl sığcan mapıs kapısından guclubacismile
Bacadan girmek gerek mazallah ohaoldumsmile
Sabahtan berim seni bekliyom olum sen de :mymeka:
Saat kaç olmuş ben geldim hello demesi kolay :mymeka: erken kalkta gel bi günde ne var sankim
diğer garılar derken sen içine girmiyon mu leyn :mymeka: yoğsam sen herif misin :sm_confused: bizim bi tane bıyıhlımız var o da gelin :icecream: :roflol:Heç bizi adamdan sayma heç
bence de 2 defadır ah ah yaramı deşme gülümm :gitme:hec sorma vistinn garisi bu sefer bosyere getti guzum
altta bi misafir var vistik garisi olabilu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Pardon la sen bekarmışsın yok sağa enişte neyim :mymeka:
Kimseyle fantazi de yok :mymeka: kır dizini otur
Yuh bu da öküz yaptı herhal bizi
Naptın la sen de dondurma siparişi verek dedik al sana dondurma diyerekten başımıza çaldı goca dondurmayı
Ağaç gibim o da
Özlediniz mi beni bakem ne kadar özlediniz guclubacismile sakın kollarını iki yana açıp bu kadar deme kafanı patlatırım
kurt kaynıyo bendesempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
aldiralim gulo kolayi var :roflol: :roflol: :roflol:
aldiralim gulo kolayi var :roflol: :roflol: :roflol:
gene naptın ulka bi rahat durun hele :mymeka: banlanırsak hep barabar mapısa
olmaz bilmem lazım :umursamaz: ohaoldumsmile :mymeka:Dondurmayı ye şeklini sorma
Napacan nasıl yapıldıysa yapıldı :mymeka: fazla merak eyi değildir
akasiyamın kaynanası senin....beni sevmedigi belliydi zatii
he sütyen basıyorduk burda bağane ben pijamadan sorumluyumMapısa düşersen tangaların benden anam
Sütyenleri de niko getirsin
bana mı didin sempatiksalakcinni doğru didin he'O tanga giyemiyor yevrüm
Araya kaçıyor:roflol::roflol:
Onu uzun don paklarsempatiksalakcinni
yok ben paçalıyı giyim üstüne tangayı geçirim daha rahat hem de vitrin olur fena mı aklinialirimsmile ayyy bı garı tenge de giyiyo vayyy derler aklinialirimsmileAlışsın napak
Tangayı giysin de üstüne ninem usulü paçalı donu giyer karda kışta
Zibine didiydim aklinialirimsmilebana mı didin sempatiksalakcinni doğru didin he'
yok ben paçalıyı giyim üstüne tangayı geçirim daha rahat hem de vitrin olur fena mı aklinialirimsmile ayyy bı garı tenge de giyiyo vayyy derler aklinialirimsmile
kizlar ben cikyorum heruf gelmeden hadin opyum sizi
gorusuruk Şeniz
ben yokken üşüşün sonra cennetlik :mymeka:Nikon yüzünü gören cennetlik yevrüm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:daha ne istyon nikon sayesinde cennete gitcen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
mavim naber :1closedeyes: geldim ensene tokat bile yettim bak :mymeka: al işte :mymeka:Nikon napıyo acep
Yaza yaza bitiremedi bitürlüm
O ağır vasıta ama anca yetişir sempatiksalakcinni
bu kız harbi süper çatlak sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[B]Zibin kanka herifle birlikte mi hedaye ediyon??sırnaşık şey
eyvah eyvah gitikçe sayımız düşüyo desene sempatiksalakcinniçeyizime saklarm tangaları aklinialirimsmile
renkli olsn he
nikon garısı sütyenlerimi hazır et delikafadulden
:roflol::roflol:
kanka vallahada kaçıyodelikafadulden:roflol::roflol::roflol:
nerden bildin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kurt kaynıyo bendesempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
Ferah ferahkaydirigubbakcemile5ben yokken üşüşün sonra cennetlik :mymeka:
bugün elim kolum boş, ev boş sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu kız harbi süper çatlak sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
motoru da versinler hatta he ne dersin :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
eyvah eyvah gitikçe sayımız düşüyo desene sempatiksalakcinni
tamam ben sana sütyen verecem sen de bana içerde cigare vercen, sıra heran bize gelebilü
niko garısı roman yazmadan durur mu o da döktürür maşallahbebeleride yatirdi ama
roman yazyo heral :roflol:
bu civabı kimse nikoya yetişemeze çevirikKızım o destan yazıyor mümkünatı yok yetişmesinin
yine gel böböğüm olumunekankayizsmilekizlar ben cikyorum heruf gelmeden hadin opyum sizi
gorusuruk Şeniz
aman yiyemeceğin muzu soyma da sora kınadı başına geldi durumuna düşersin mazallahFerah ferahkaydirigubbakcemile5
Olabülü.Kaç devir motoru anacığım
Bu motor hepimize de yeter:roflol::roflol:
o mavimin siparişi üzerine hemen tasarladığım mapıs sütyenlerimiz aklinialirimsmileNikon karısı koptum nan bu ne.Kimin şeyi kimin neresinde?
Masajla göğüs mü büyütüyorlar yoksamm:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey