- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
aaaaaaaaaaaaa ben bunu biliyim bizim gurtlu vıstıı istemeye gelen herif bu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bi daha olmasn :mymeka:
lazım olursa iste yeter.biz senle mehmet aslantuğu bile paylaştık :içelim::icecream:
sütyen kopen olmuş delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi çağrı at sütyen kapında delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
vıstığın olsn:jeyyar:
özledim deli vıstığı:gitme:
ya da fascinin olsnsempatiksalakcinni
o çok titizdir,çamaşır suyunA basar adamı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tipe bak yaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
he pek sever sevişiyuk devemli
ula misafir ses ver lan :mymeka: allan misafiri
herşey hallolur mavim a.s yanlış anlamalar ortadan kalınca sevmeyen diye birşey kalmaz zemuszemus
bana gelince ben sana hep inanıyorum ama inanmasaydım bile seviyorum seni la manyah garı napim
gelmiş hikayeleri kurmuş gene hele şükür geldin mavim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
dur biraz da vıstıım için zırnaşık koyim sankimmisafirvıstık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hele belli beklediğin :dilcikar: aman mazallah fırın ekmek yime mapısa düşen arkilerimiz için don tiktik çizgili pijama tiktik mazallah olmaz o koca totona zemuszemus bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
kalkamam ben gecelerin adamıyım değişemem
hoşgeldin la :asigim:
diğer garılar derken sen içine girmiyon mu leyn :mymeka: yoğsam sen herif misin :sm_confused: bizim bi tane bıyıhlımız var o da gelin :icecream: :roflol:
bence de 2 defadır ah ah yaramı deşme gülümm :gitme:
bi insan uslu olucam der banlanır mı arkadaş yağ :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
No ekşın no fentaziiiii:jeyyar:
ben sana doya doya ye diye verdim mafoldumben
çok özledik nan seni delisengözlerimebaksanab
kanka herifi aşçı olaak tayn ettm mavi napar bilememdelikafadulden:roflol::roflol:
eşantiyon hesempatiksalakcinni
olmaz bilmem lazım :umursamaz: ohaoldumsmile :mymeka:
he sütyen basıyorduk burdabağane ben pijamadan sorumluyum
bana mı didin sempatiksalakcinni doğru didin he'
yok ben paçalıyı giyim üstüne tangayı geçirim daha rahathem de vitrin olur fena mı aklinialirimsmile ayyy bı garı tenge de giyiyo vayyy derler aklinialirimsmile
eyvah eyvah gitikçe sayımız düşüyo desene sempatiksalakcinni
tamam ben sana sütyen verecem sen de bana içerde cigare vercen, sıra heran bize gelebilü
İyi Pazarlar herkesee :dance:
Mavim gelmişşş hihoyyyt
anaaaaaa mavi gelmişşşş hoş gelmiş yaşasın :lepi: nasılsın kuzum iyisin demi özledik ya seni opuyorumnanaktan
selammmm şekerler ne haber bugün geç kaldı birazz geçmişiiiii okumadım bayağı bir sayfa yazmışsınız gene herkesler iyidir umarım çokkk sıcak burası yaaa akannehir
Hoşgeldin aplasempatiksalakcinnisöleyin laaaaaa hanginizi herüfüüü buuuu sempatiksalakcinni sırnaşık şey sırnaşık şey
Tememmm kesin vıstığın herüfüüüüü buuuu sempatiksalakcinni çokkkk keyfine düşükün belli -tatlicadiarzu-
İyi sayılırım ablacım kafa dağıtıyom işte şu delilerle şutarafagitti
Sen nasılsın kraliçem :1hug:
Hoşgeldin aplasempatiksalakcinni
Bu ne koptummmmmm:roflol::roflol:
Zebani bu Pitisin herifi nan döşündeki kıllarından tanıdım.
Hani döşü kıllı bir maymun arıyordu ya:roflol:delikafaduldensırnaşık şey
şansa bak :1shok:
daha gece sipariş vermişti pitiş delikafadulden:roflol::roflol:
aynen ya aradığı gibi aklinialirimsmile
bakalm vıstık ne dicek delikafadulden
kendim bak pitiş oraya yazd,kısmeti açıldı :roflol::roflol::roflol::roflol:
sıraa bizde :jeyyar:aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Hoşgeldin aplasempatiksalakcinni
Bu ne koptummmmmm:roflol::roflol:
Zebani bu Pitisin herifi nan döşündeki kıllarından tanıdım.
Hani döşü kıllı bir maymun arıyordu ya:roflol:delikafaduldensırnaşık şey
vıstık aşşağıdaki sen misn la sempatiksalakcinni
herifini bulduk:roflol::roflol::roflol:
deşifre ettik nan seni
kanka gelirsen haber ver anladn sen onu :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
İyiym abla sen de iyisin inşallah.Ufo gören masum kro misalisırnaşık şey
hoşşşş buldum şeker ne haber
yurdum insanı herüfünden manzaralar işte sempatiksalakcinni delikafadulden
rabbim nazarlardan saklasın bunu
vıstığınn herüfü demi buu sırnaşık şey
beyaz donuyla keyif yapiiii bide aklinialirimsmile
İyiym abla sen de iyisin inşallah.Ufo gören masum kro misalisırnaşık şey
Fistuğun mapıstan çıkmasını jakuzisinde bekliyordelikafaduldendelikafadulden
yemin ederim dizlerim gitti vurmaktan ahahahahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Yanlış anlaşılma yok kuzu resmen dediler bunu ima da etmediler. O bakımdan sildim o ikisinibana uzak...
Ben böyle bir konu hakkında nasıl yalan söyleyebilirim aklım almıyor benim ,onların nasıl aklı aldı hayret ettim o an.
Hele o ikisini çok seviyordum canım kuzum diyordum ama yanılmışım gerçekten.Sanal dünya evet ama bu sanal dünyada da çok hoş dostluklar kurulabiliyor.
Nikonum papatyam ben de seni seviyorum hayatım :asigim:
O tiktiğin çizgili pijamalar azcuk dar ossun mümkünsevücutumun seksü hatlarını belli etsin şalvar gibim olmasın benimkisi sositososito
Alıngan oldum :sinifsinif: buaralar idare edin beni nolur.Olur olmaz şeylere alınabilir,tepki verebilirim nikonum ve diğer arkadaşlarım kimse kusuruma bakmasın farkında olmadan kalbinizi kırarsam.
Çünkü dedim ya hassas bir dönemdeyim ve oldukça kırılganım bu aralar bilmiyorumkismile
Hepinizi seviyorum bunu da bilin yeter :kedi:
He şöyle yola gel hele
Doya doya yedir de aynı mapısa düşmeyek emi :mymeka:
Sizlerle yaklaşık küloda olmam gerek form yiyek formda kalak
Bişeyi de bilme :teselli: ben sağa sora öğretirim üzülme :teselli: sempatiksalakcinni
Ne var sankim hem pijama hem sütyen tiksen çoğmu zoruna gidiyi
Heç estetik yok heç :umursamaz: estetik yoksunu nikon kafa seni :mymeka:
Oldu olacak paçalı don giy üstüne kumaş pantol en üste tanga giy
Ben bu sütyeni sevmedim
Resmen elliyo olum bu model insanı yasakkelime ben elletmem öyle
Bana bu modelden tikiver nikon kafa
Yaklaşanı yakarım aklinialirimsmile
Bak bu modeli de senin için seçtim pikaçu şutarafagitti
Kuzum aşkitom hoşbulduk :1hug: a.s.
zavallı vıstık nasıl da yazamayınca deliriyordur oralarda sırnaşık şeysırnaşık şey oh oh itiraz da edemez :dilcikar: şimdi burda olsa zırnaşıklı yorumları döşerdi :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:vıstık aşşağıdaki sen misn la sempatiksalakcinni
herifini bulduk:roflol::roflol::roflol:
deşifre ettik nan seni
kanka gelirsen haber ver anladn sen onu :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
Çok kötüyüm ya yeter artık...