gülmek sagliklidirgece gece güldürdün beni öyle canım sağlıklı olsunda hiç önemli değil teyzesi olcan tabii
dikkatinni dürterim5 mioh my goddd
neyse bana müsade size iyi geceler hanımlar
gülmek sagliklidiroyhhh teyzesi yesin
neyse skopcanim bu sefer behlüliye kacariyi geceler seviorum seni
dikkatinni dürterimen az dedim
iyi geceler
dizici kankammmdeme öylee deme deme demee valla derslerden kafami kaldiramaz oldum asliya sorun valla ne msn ne face :2: aym cok magdur lan
ay kiz gelde bende seni öpemnabersin nasilsin kenks herkes iyi mi
zeboooogggmmm
efkarlanmışla ne yalancı garusun at yalanı diye bi söz varda yazmim kanka senn genel kültürün iyidir len anlamışsındr
nerdesn ha nerdesninsan bi girer slm vermez mi sen yoksun,aslı yok,fasci desen gene banlandı phil abam yok dağıldık nan
ömürün toppği olmasa kimseyi gördüğümüz yok:2: ömür evinin kapısnı açtıadi kanka çok özledm seni hadi gel kzen abiyi birlikte çıldırtalım
iyisin de mi:26:
kankyyyböcüm,bebem vefakar kankam geliyom arada kız öyle deme
daaa sık gelcem nan sözşu ara değil, bi süre sonra nasip olursa gelcem inş
magdura bak
mağdure bacım vıstım
iyi geceler canım bende sen, sevirem
hain kankane zmn bıze zaman ayırcan hacı
dört gözle beklıok heeözledık senı lennn
tmm kankam yaa sen gel yeterkı arada göruyommmmm sağolasuncnm
ıyısındır ınş
ojbuldukkkhoşgeldin kopanzi fıstık
ojbuldukkkelma nanah skopcu
hav ar yu kele
nenn ank abla phil ablam nirdeler
tenk yavrimmay em fayn tenks en yuank ablam geliyorda phik ablam yok ne zamandır merak ediyoruz ank abla hanimkelesimigetir oldu hem
tenk yavrimm
hani nerde ank ablambilioz keleslestigini ama el aliskanligi ank aplam o benim
phili ablamm
abla kankalarimi cok özledimBugün apartman günü var sanırım oraya gidecektiphil ablayı çok merak ediyoruz
Canım çok sıkılyor bugündersler nasıl yavri
abla kankalarimi cok özledim
hayirdir:26: iyi sükürama yine kkya takilmaya basladim sonumu hicte iyi görmüyorum
bilemiyorumikisini bir arada götürürsün sen
bilemiyorumay ben banlanmadan cikicam zibinima sözüm var beraber banlancaz zibin kankaaa duy coook öptüm az ders calisiyim gelirim sonra yine
ay cikamadim eksin var yiiaayaramaz zeboştamam canım öpüyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...kadastan-ote-goremiyorum-19.html#post23554926
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...kadastan-ote-goremiyorum-19.html#post23554926
buram buram fake kokiiyyama olsun uzun zamandir eksinlara katilmamistim efsane geri döndü
ama cok sacma degil mi yaaskopca .!.:biliyem o konuyu dikkat et ban yeme
ama cok sacma degil mi yaaay yok yemicemm zebosuma sözüm var onla gitcez mapisa anca beraber kanca beraber
neyse bu sefer cikiyorum az ders calisiyim
bende geldim semuş hıhFıstık gelmiş ama yetişemedim
selam ceylan hoşgeldnslm nasilsiniz hafta sonunuz nasıl gecti
nassı bi garusun sen yaasen istersinde benzemem mi laaakiyma bana yavyuumm bende sana kurban olam kankym benim :13: seviyom la seni
farkindayim rahat durmadigininda napti yine kanky :26: kisa sürede gelse bari
len kankaaam sen istersinde ben banlanmaz miyimfeda ossun nan sana üyeligimmm hadi bul la eksin anam heyecan yaptim
okucam simdi kanka:126:
kankan gurban ossun saana
aglayak kanka la
skopum pkolummgeri geldim anam bacim :86:yavyuu nasil sen nasilsin
slm cnm hosgeldin :80: yorucusenin nasil gecti