15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

lan pohlular hepiniz kirmizilandiniz bi ben kaldim ya laaa :ezikfstksmili:
kanka sende kızarsana :118:
hey kızlar selam. yarın kadınlar hamamında kk güzellik kraliçesini seçiyoz. yarın mutlaka ziyaret edin orayı olurmu. sizin gibi fıstıkları yarışmacı olarak görmek isterim
selam datlucadı.katılmak isterdm kknın graliçası olacağım kesin:98: emme bi tanıdık çıkar ben burda bi sürü dolap çeviriyorum sonra deşifre olmim
fıstık ve fıstıkçıı geberiyorum: açmalıkta zirveye ulaştın kanke tebrik şee ettim sana
artık şu gelişinn şerefine bi yayın yaparık kanke de mi öyle böyle b,i yayın değil ha yıkılcak ortalık
topikçene hasretiz yayına:90:toprağın suya,mecnunun leylaya,zeboşun behlüle hasret olduğu gibi hasretizeee ne diyin

içine mi doğdu kız yoksa erkek mi olacak
ben diyem mi sana neyinin olacağını zorla sohbete dahil oluyorum bende:78:
ne zmn bıze zaman ayırcan hacı
dört gözle beklıok heeözledık senı lennn

tmm kankam yaa sen gel yeterkı arada göruyommmmm sağolasuncnm
ıyısındır ınş
işte kankalaın şahı buu lenn hastane benm memleketm kankam.misafir oluyom aradasen nassın can

hain kanka geliyomya la artik
burdayim anam bacim ne zaman kiriyoh muzun belini deyin hele bende sizleri nannn ama hasret sona erdi dizi gralicam annat la tecrüpelerini :122aylas

bana bak kanka öyle bi zamanda yapalım ki şu yayını hepimize uygun bi saat olsnayyy çok heycanlı nannn

bu arada etiketler yeniden ekleniyooooooooooo ama yemedi eklemedm hadi gelin ekleyek

bu arada etiketler yeniden ekleniyooooooooooo ama yemedi eklemedm hadi gelin ekleyek

noldu kanka yusuf yusuf muekle len arkandan gelıommmbanlanırsam belkı patron dua eder
kk yüzünden kovcak len benıkovarsa kovsunnn
kk serbest olan yer buluruk demı kankaaa
nasılsınkanka bu arada kankaların şahıvıstık gelmış kaçırdım ben

hee kankA yusuf yusuf sen benm ceza tablomu görsen taam la ekliyom

kuzeyli yayın isteriz yazıyorum.hadi devamını getir

senn patronda ne kıskanç ya zateee seni çalıştırıyo, tek eğlencen kk. bunu mu çok görüyo. ne anlar o kanke

o kaaa parası var sayıp duruyodur. tabi sıkılmaz canı
ah nerde o eski gece sohbetlerimiz değilm kızlar

evet ablam,nerde nerelerde

nannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben banlıyken mi döndü bu muhabbetler bi kolaçan edim dedim abooo neler konuşmuşsunuzz
sizi gidi gidi hep ben banlıyken mi dalıyosunuz muhabbetlere zaten özledim sizle konuşmalarııı

kızımmm vıstııııı ne edeeyimmm çıldırtıyorlar beni hıhh
kurtluyum tabeeeanladın sen
ben gittim ama dönüşüm muhteşem oldu ya sen nerdesin ben varken yoksun geldim gene yoksun

zeboş kankaa hanı len nere ekledınnn
tısrstın mı lennnama yok yok ekleme sensız ne ederık
yada vıstık gelınce eklersın ama sılmek yohhbende göremmmm
ee vıstık nerelerde kankaaa bılgın var mı:26:garu alim olcekk oku oku

fıstığımmmmmmmm
zeboşummm
candyimmmmmm
aslımmmm
komşucummm
böcüümmm
ne güzeldiiiii özledim

len kanka nörüon özledm seni nen

ne tırscam lenpehh eski sabıkalıyız olm biz:82: in len etiketlere, yukardan say 9.satırda kuzeyli yayın isterz yazıyo korkmuş muyum
fıstığımmmmmmmm
zeboşummm
candyimmmmmm
aslımmmm
komşucummm
böcüümmm
ne güzeldiiiii özledim
ablaaaaaa beğenmişsğin msjlarımı of okuyunca içim burkuldu öskedm sizleri, bizleri vıstım, aslı, fascim ulen alla sizikahretmesn geelsenize len:2:
günaydınşekerler nasılsınız

kızlar topik canlanmış
ablacımmmmm iyiyz sen nasılsın

selam olsun 15 lilereeeeeeee

selam olsun topiğğn kraliçesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…