kanka sende kızarsana :118:lan pohlularhepiniz kirmizilandiniz bi ben kaldim ya laaa :ezikfstksmili:
selam datlucadı.katılmak isterdm kknın graliçası olacağım kesin:98: emme bi tanıdık çıkar ben burda bi sürü dolap çeviriyorum sonra deşifre olmimhey kızlar selam. yarın kadınlar hamamında kk güzellik kraliçesini seçiyoz. yarın mutlaka ziyaret edin orayı olurmu. sizin gibi fıstıkları yarışmacı olarak görmek isterim
fıstık ve fıstıkçıı geberiyorum: açmalıkta zirveye ulaştın kanke tebrik şee ettim sanaheey selam datlumhosgeldin sefalar getirdin
yarisma yarin mianamm ne cabukk bende yarin katilimlar baslayacak zannetmistim
eskiden cok katilirdimama cok risk akrabalarda girmeye basladi arti::
skopummmmm
oyhh yirim nen ben onune kadarlik oldu bücürr isim falan belirlediniz mi kii ay cok heyecanlii :
fikrm geldi lankiz olursa fistik erkek olursa fistikci: evet bir viztik klasigi daha yasiyoruz sayin seyirciler:86: sacmalamak bedava
iyiyim sükür sen nasilsinsizleri cok özledim dayanamadim geldim pkolumm pohlum
: olsun kiz aklinizda bsiey yok mu kiz olursa ahmet erkek olursa ayse gibiaaaayyyhh yihildim allah beni kahretmesin yemin ederim bilincssizce yazdim kiz olursa ahmet erkek olursa ayse ne lan aranilan beyine ulasilamadi :
skopciimm ben kendi kendimin sacmalamalarimi bile özledimartik size olan özlemimi yayinlarimizi ne kadar özleidgimi hiiic söylemeyim
olabilitesi var vallahiattigim adimdan süphelenir oldum
eskidende logolardik zaten cnm cok eglenceli olurdusabirsizlikla bekliyorum yarismayi ne zaman baslayacak :
artık şu gelişinn şerefine bi yayın yaparık kanke de mi öyle böyle b,i yayın değil ha yıkılcak ortalık
sende kendinize iyi bakne güzel cümle ay ben nasil cikcam simdi püf
ben diyem mi sana neyinin olacağınıiçine mi doğdu kız yoksa erkek mi olacak
işte kankalaın şahı buu lennne zmn bıze zaman ayırcan hacı
dört gözle beklıok heeözledık senı lennn
tmm kankam yaa sen gel yeterkı arada göruyommmmm sağolasuncnm
ıyısındır ınş
hain kankageliyomya la artik
burdayim anam bacimne zaman kiriyoh muzun belini deyin hele bende sizleri nannn ama hasret sona erdi dizi gralicam annat la tecrüpelerini :122 aylas
bu arada etiketler yeniden ekleniyoooooooooooama yemedi eklemedm hadi gelin ekleyek
hain kankageliyomya la artik
burdayim anam bacimne zaman kiriyoh muzun belini deyin hele bende sizleri nannn ama hasret sona erdi dizi gralicam annat la tecrüpelerini :122 aylas
hee kankA yusuf yusufnoldu kanka yusuf yusuf muekle len arkandan gelıommm banlanırsam belkı patron dua eder
kk yüzünden kovcak len benıkovarsa kovsunnn
kk serbest olan yer buluruk demı kankaaa
nasılsınkanka bu arada kankaların şahıvıstık gelmış kaçırdım ben
ah nerde o eski gece sohbetlerimiz değilm kızlar
bende geldim semuş hıh
selam ceylan hoşgeldn
nassı bi garusun sen yaabi gelip 2 laf ediyo bizde yelkenler finish nomıssız vıstık
len fasci susmuyo.bak gitti en son. bi topikte tartıştı gidiş o gidişkanka biliyon mu fascinin gittiği topikte bi üye bana çok gözzel msj atmış bilrsn kkda aada bana böyle msjlar gelir bende kazen abiye iletrm o da icabına baar uuu kanka kazen dedmde akıma ne geldi şimdi ben geçen defa ceza almıştm yoksam bi önceiki
cezam mıydı :44:nesse işte bana msj atıp yazmış ki yeter artık hngi taşı kaldırsam altından sen çıkıyosun. bi daa yaparsan ciddi ceza alcaksn. abavvvv zatee msj
kutumda adını bile görmek yetiyodu bi de bu notla nerdeyse geberiyoduum:78: nesse yırttım.:ama geldn nann geldnn ulee senn şerefine bi ekşın çıksa ne gözzel olur:119
:umarım çok yatmayızz:105:nee üyeliğin yanması kıızcem :118:azcık ekşın yapıp 1 gün yatıp çıkcaz bak faazla yazmayalım bi gün yatıp çıkcak kadar olsn haaaayy geberdmm
nannn yalan atiyosamm ahanda sunabenzeyim kanky lan bas beni bagrina gangaaaa böhööööüüüvvv
he gördüm fasci gene getmisvay bana vaylar bana nördü gene gurtlu mudur nedir
phili ablam niye gelmiyog
hadi gel kanka cildirtah nanbende snei cok özledim nerde eksinlarimiz muzlarimiz yayinlarimiz hep benim yüzümden
iyiyim kankam sen nasilsin nasil oldun :26: hersey yolunda mi :26:
fıstığımmmmmmmm
zeboşummm
candyimmmmmm
aslımmmm
komşucummm
böcüümmm
ne güzeldiiiii özledim
len kanka nörüonzeboş kankaa hanı len nere ekledınnn
tısrstın mı lennn ama yok yok ekleme sensız ne ederık
yada vıstık gelınce eklersın ama sılmek yohhbende göremmmm
ee vıstık nerelerde kankaaa bılgın var mı:26:garu alim olcekk oku oku