abla kankaaammm
Site çok yavaş bu saatlerde böle oluyor hepppözlettin valla kendini cadı
aldım aslıcım mesajını yazdım
kankaaa :delphinsmileysi: gün olur devran döner horoz domalir sans bize güleryok tanımım yaaneyse tanışırık
bende setlerden cıkmıom kankakıskandırmak gıbım olmasın ama neyse bu mubarek günde sana duam tez zamanda dizi çekımlerı ıcın aktör bulasın
bende gırmıycem hee bı mesac attım resım ekledım kaldırın dıyeaylar oldu dönen yok
bı ınsan ılgılenmez mı yaa
poff
kocem görse kesınlıkle sokmaz bıdaha benı buraya:18:karı koca arasını bozcaklar:18:
vistikin gurbaaan osssun sagaaa hosssiiikkkben cıkam artık
kankalar erken gelın yaaçok özledım
öpim senı zıbınımmm vıstıkımmm
görüşmek üzere
sie go kankayaa kanka deme öyle deme :fatmagüün abisi rahmi gibi knuşan smile:
oyy grbanyirim la seni mapıstaşım,arkadaşım,kankitom sensiz heç bi şeyin tadı yok.yani inan sen yokus banlanmıyom düşün yok şaka 1 güncük banlandm
ne demek davosa gelmemzatee boşladın davosu yani topiği en kısa zamanda msj sayısını arttırp 30 bin y apak dahaydi gel gurbanolduğum :kibar feyzodaki gülo gibi konuşan smiley:
ne idim evdeyim adres aynı iştekostümler ne alemde
kimmiş o kimi insanlar:82:msnden fıslasana kankagelsin etsinde görek sohbetini
ablaa iiyyilik senden naber
niye kanka bizde Türkçe konuşuyozpuhaha kötü espriydi kabul alla alla yaa açmıyomuş nesse
poksuz pkolu skopceemm nören lanKızlar yüreğim sızlar
harbi la bayramlarin hic tadi bile yokbende iyiyim ccanım işte misafirler vardı iftarda öyle yani yorucu bi geceydi neyse ki geçti gitti vay e bayramda geliyo çocukken ne çok sevinirdim bayram geliyo diye şimdi hiç bişi ifade etmiyo içimde bişiler bile kıpırdamıyor yani
kacak kanky nören nanMerhabalar efenim öhöm öhöm
burdayim böcüm kankam
efemm
dün kaçırmışım senı
ne edınn fıstıkım
vıstık zebanı ppatıklı nırdesınız lenn:84:
kopanzizibinnnn kankaaa özledim seni bi buluşamadık burda insan iki kelime yaazar ben yokken buraya dimi
kanka bu arada bana msnden ekledim dedin msj falan gelmedi eklenti yani kaç gündür bakıyom eklemedin mi yoksa laa
vıstıkkkkkk kör olmayasıca mikrobikkk nerlerdesinnn boş bıraktınız buraları
eyttttttttttttttttttttttttttttt kabadayı girdi uleynnn içimeeee
gecmis cifte bayramimiz kutlu olsun kankacanlarimtüm kankalarımın Zafer bayramlarınıve Ramazan bayramlarını kutlarım
sağlık ve sevgiyleee
nan esek kadan olmusun harclik aliyon bide begenmiyon mu püh saga irezil malamat vaybenim için bayramın en iyi yönü harçlıklarçocuk gibi azıcık harçlık veriyiler kanka yaa hele kimisine ziyaarete gidince kuru kuru el öptürüyo yaa ben kuru el öpermiyim içimden sayıyorum ama kadına ne bilim bi yeşillik ya da sarılık bi bankınot verir insan yaa
aynen kanka lagene sizin rdakiler veriyob rda nerdeyse bizden istiycekler
bende öpmüyom bananeoldm bittim sevmem öpmeyi hele bu sııcakta yüzleri ter:18 yyy:86:içim kalktı genee
geçen gün bize misafir geldi dedi dur yüzümü yıkayım öpeyim
yüzünü krutmadan sarıldı öptücehennem azabı
artık yüzümü kaç keez yıkadım saymadım
Allahini severseniz yiterin gariaynen yaa macc diye öpüyo vakumlar gibi.yanağımda tükrük
tiksintiden sivilce çıktı
hele ağız kokusu
olm terlemişsin öpmee
bi de giyiyolar askılı,bende askılı ggiymişim.sarılınca teri bulaşıyo
öleceğim titizlikten
sekerimm benimmmKızlar selam hepinize.sizleri çok özledim.biliosunuz evdeyim ve netim yok malesef.ama hiçbirinizi unutmadım,umarım ben de unutulmamisimdir.poyorum hepinizi.iyi bayramlar.
nick degismisiyi bayramlar şekerim unutulamazsın zaten
degettt yörrrüüü :88: bütün kankacanlari tooplamislar hangi birinize verim oyhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...lim-anket.html
selam kızlar şeffaf oda oylaması başladı
ne kadar katılım olursa o kadar eğlencli olur
sizleri de bekliyoruz
abla kankaaaciiimmm nasilsinnnSelamm kankişlerrrrrr ne habersinizzz :80: :80: :80:
ah ahhhhh hep kknin degisimi yüzünden amonredimeline sağlık ablam
hey gidi 15 liler yaw
ne tenha kalmış buralar
bak hislendim he şimdi
cidden bak
toplansak ya bi akşam yine
abbooooovvvvvvselammmmmmm topik güzelleri
amonraedim link kırık yazıyor:26:
abla kankaaammmsoklardayim suan site hizlanmis patron feryat figanlarimizi duydu zaaar :86: valla sizleri cok özledim ablam ama okul basladi yine ay aglamak istiyeemm :84:
kankaaa :delphinsmileysi: gün olur devran döner horoz domalir sans bize gülernefes aliyorsak umut var demektir kanks elbet birgün zibinla bizde cekerik dizi
ne ekledinde lagöster baada :meraktancatlarfstksmili:
vistikin gurbaaan osssun sagaaa hosssiiikkk
la vıstık garusuuuuu insan gündüz gelir allan baykuşuu tübee yaa yiter artık okullar başlamadan toplanın yayın yapak
Kızlar selam hepinize.sizleri çok özledim.biliosunuz evdeyim ve netim yok malesef.ama hiçbirinizi unutmadım,umarım ben de unutulmamisimdir.poyorum hepinizi.iyi bayramlar.
sie go kankagirdin iste galbimi :sörvayvirtanergibinkonusanfstksmileysi:
neyse la gel nomissizkiyar miyim ben saga hec küser miyim hossik kankeytam gözüme uyku bilem girmez lan aramiz bozuk olsa tahtaya vur lem seviyom kankeyta seniiii hemide büsbüyüükkk
bakale bak bak bakeksinlara akmamismis akma tabisi olom ben mapisa giremiyosam sende girmicen anca beraber kanca beraber kanky
kanka kk hazir hizlanmisken yayin günü ayarlayak lancok pis muzlari kopartasim var hrr :kudurganfstksmili:
poksuz pkolu skopceemm nören lan
kopanzikanka okullar basladi olom:2: sansima tükürem kk hizlandi ve okul basladi olacak is mi la gelirim ama la kacamak yaparih yavruuuggmm
kabadayiligini yeyim anamm
gecmis cifte bayramimiz kutlu olsun kankacanlarim
nan esek kadan olmusun harclik aliyon bide begenmiyon mu püh saga irezil malamat vaybiz nörek anam harclik görmüyok harclik icin mi el öpüyon esek sipasi dirler hemen
aynen kanka lamagduruz gel agliyak
he la o ne öyle islak islak öyyyk kuscam simdi bak hele bide tuvalet pompasi gibin vakkumlayarak bol tükürüklü öpmeleri yok mu öyyll tövbe yarabbim kusacam simdi
Allahini severseniz yiterin garidaha fazlasini midem kaldirmiyo kanka
la vıstık garusuuuuu insan gündüz gelir allan baykuşuu tübee yaa yiter artık okullar başlamadan toplanın yayın yapak
evet yayın isterikkanka nbr
yayın ısterıkkkkkk ama gunduz olsun gece yokummmmm
fascimmm bitanem benim,kankitombenimzibişimmmm canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim sen bir kanka sen bir ana herşey oldun artık bana
yaa off bende istiyorum yayınları yaa kopamadık bi birlikte nan anlaşın öyle girin bana da haber edin ama ya bak forumda artıkınnn hızlandı nirelerdesiniz
yok kimsegünaydın kızlar nasılsınız
o vıstıgelsn uçracam kellesinişöyleeeeeee bir okudumdaaaaaaaa
''söz uçar yazı kalır'' ne kadar doğru
evet yayın isterik
,neden gece yoksn kanka
fascimmm bitanem benim,kankitombenimeltim, kızkardeşim,süslü bkımlı bitanem benim
iyi ki döndün kkya acayip sevindim
:2
yok kimse
: