Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hey gidinin 15lisi efkarlandim haci
Allah beni kahretsin mi kankalarim ?? söyleyin
böyle mi olacakti viztih utanmaz arlanmaz hii söyle söyle
esekim mesekim ama kader utansin kankeylerim
o bu degilde :2: allama kitabima cok özledim nannn sizleri :kankalarinahasretkalipzirlayanutanmazarlanmazviztiksmili:
dizici kankammm deme öylee deme deme demee valla derslerden kafami kaldiramaz oldum asliya sorun valla ne msn ne face :2: aym cok magdur lanpis kankanerdesın len sen nerde heee
bunca zaman bunca ay yıl mı oldu yoksaheel senı bı dövemm
sonrada öpem senı
sık sık gel bılmım ne edıy nereelrdesın
sen yoksun dıye bak zebanı garusu bıle gelmez oldunırdesınız lennnnnnnnnnnnnnn
efkarlanmış la ne yalancı garusun at yalanı diye bi söz varda yazmim kankasenn genel kültürün iyidir len anlamışsındrhey gidinin 15lisi efkarlandim haci
Allah beni kahretsin mi kankalarim ?? söyleyin
böyle mi olacakti viztih utanmaz arlanmaz hii söyle söyle
esekim mesekim ama kader utansin kankeylerim
o bu degilde :2: allama kitabima cok özledim nannn sizleri :kankalarinahasret:kalipzirlayanutanmazarlanmazviztiksmili:
kankyyy böcüm,bebem vefakar kankam geliyom arada kız öyle demepis kankanerdesın len sen nerde heee
bunca zaman bunca ay yıl mı oldu yoksaheel senı bı dövemm
sonrada öpem senı
sık sık gel bılmım ne edıy nereelrdesın
sen yoksun dıye bak zebanı garusu bıle gelmez oldunırdesınız lennnnnnnnnnnnnnn
dizici kankammm deme öylee deme deme demee valla derslerden kafami kaldiramaz oldum asliya sorun valla ne msn ne face :2: aym cok magdur lan
ay kiz gelde bende seni öpem nabersin nasilsin kenks herkes iyi mi
zeboooogggmmm
nannn yalan atiyosamm ahanda suna benzeyim kanky lan bas beni bagrina gangaaaa böhööööüüüvvvefkarlanmış la ne yalancı garusun at yalanı diye bi söz varda yazmim kankasenn genel kültürün iyidir len anlamışsındr
nerdesn ha nerdesn insan bi girer slm vermez misen yoksun,aslı yok,fasci desen gene banlandı phil abam yok dağıldık nan
ömürün toppği olmasa kimseyi gördüğümüz yok:2: ömür evinin kapısnı açtı adi kankaçok özledm seni hadi gel kzen abiyi birlikte çıldırtalım
iyisin de mi:26:
kankyyy böcüm,bebem vefakar kankam geliyom arada kız öyle deme
daaa sık gelcem nan söz şu ara değil, bi süre sonra nasip olursa gelcem inş
magdura bak
mağdure bacım vıstım
hosssgeldinn baccciiiigggmmm kimsin kimlerdensin anlat helekızlarrrr ben geldim aranızaaaa benide alınn :)
hosssgeldinn baccciiiigggmmm kimsin kimlerdensin anlat hele
adim viztik :86: senin adin ne bakiimbuaralar cok sık takılır oldum foruma çok hosuma gidiooo bende sefil bi öğrencıyım işteee yasımda 23 sen kimsin adın ne bakalımmm
adim viztik :86: senin adin ne bakiim
iyi yapiyosun iyidir güzeldir buralar eski tadi kalmadi o ayri ama olsun KKmiz bitane
gel tabi hosgeldin tekrarbenimde adım cnsss bende buralarda arkadaş edinmek istiyorum, benide aranızaa alınnnn. aslında ben eski üyeyim ama pek takılamıodum artık zaman yaratıorum
gel tabi hosgeldin tekrar
öyle mi eski nickin ne bilirim kesin
ben kayiplardanm gülo sen nerdensinnickim yine aynıydı canım 2009da üye oldum ama dediğim gibi aktif bi üye değildimmm oyuzden tanıyacagını pek sanmıorujm sadece topıklerde yazanalrı okuyup gecerdım ama sımdı buradaym hazırım höhöhöyytttt nerdensın bakiiim sen?
yok niye ona benzeyesn buna:111:benzeşaka len senn dönya göözeliasn kıyar mıyım sağanannn yalan atiyosamm ahanda suna benzeyim kanky lan bas beni bagrina gangaaaa böhööööüüüvvv
he gördüm fasci gene getmis vay bana vaylar bana nördü gene gurtlu mudur nedir
phili ablam niye gelmiyog
hadi gel kanka cildirtah nan bende snei cok özledim nerde eksinlarimiz muzlarimiz yayinlarimiz hep benim yüzümden
iyiyim kankam sen nasilsin nasil oldun :26: hersey yolunda mi :26:
hoşgeldn canımmkızlarrrr ben geldim aranızaaaa benide alınn :)
Sevgi neydi kanka ha neydi sevgi emekti
elimi uzatsam beniminen gelin mi?
elini tuttum sicacihtiyüraan elinde gibi
seninim iste alip götürsene beni kanke
sen istersinde benzemem mi laaa kiyma bana yavyuumm bende sana kurban olam kankym benim :13:seviyom la seniyok niye ona benzeyesn buna:111:benzeşaka len senn dönya göözeliasn kıyar mıyım sağa
basam seni bağrıma kankyoyyy kurban olurum nan sana
fasci raat durmuyo kikaç haftadır yokokuyosa msnden ileeti bıraksn:126:
hadi kanky çıldırdakvalah mı nanlen pts yokumbu akşam banlassa hastaneden çıkana kadan cezam biterçok hesapçı gördm kendimi
özelden yazdmm nan sağlıkla ilgili olanı
hoşgeldn canımm
kanka al sanA bu videoyu hedaye ediyorum
izle ağla nan al cügarada yakağlayak mı nan
kankan gurban ossun saana[video=youtube;BO-dVmpcE6E]http://www.youtube.com/watch?v=BO-dVmpcE6E[/video]
skopum pkolumm geri geldim anam bacim :86:yavyuu nasil sen nasilsinFıstık gelmiş ama yetişemedim
slm cnm hosgeldin :80: yorucu senin nasil gectislm nasilsiniz hafta sonunuz nasıl gecti