neden acaba
biliorum ablam
ay koptum de enisteye izin versin olmaz ki ama aa-aaa önemli konulara degincek de
kanka muzuna da gününe de baslatma hossikbugn yayin günü hemide 10.kanal +30lardayiz viiiyhhhh tihandim haaaaa
futbol ligibirincilik kupasi maci ellam kanka
okumaya degerouyyy o konuyu bulmam lazımm
konuyu her okuyusumdaaa kopuommm halaaaa:86::86:arabada bes evde onbess etiketlerrr
uuuuuuuuuuuuuuvvv neler duyyoruz büleeeBensiz yatağa gitmez
Merak ettim konuyu özelden göndersene[/QUOTE]oharaaa sen o konuyu bilmion muuu ohanneslerdeyim :bayilanfstksmili:
ay kopanzilerdeyimşimdi bizim yan dairedede bi evde 15 kişi var.o gelinlerden biriyse eğer gülmekten kendimi balkondan atarım ahahkilli mi bari gilli :86: eger evetse kesin odur
anam konusmaya bakbende istiyorum noğğlarrrayni biz vatana millete hayirli ugurlu olsun bi deli daha bulduk
koskoca kk kilitlenmisti ve kardelen bilmiyorrrrrbılmoonmu derdim var daaa sok sok sokkkkk
okumaya degerhic bir sekilde pisman olmak yok dur bakem sansin varsa bulurum simdi
pazardan aldim bir tane eve geldim 15 tane sankimherifbehlül
uuuuuuuuuuuuuuvvv neler duyyoruz büleee
Merak ettim konuyu özelden göndersene[/QUOTE]oharaaa sen o konuyu bilmion muuu ohanneslerdeyim :bayilanfstksmili:
ay kopanzilerdeyimkilli mi bari gilli :86: eger evetse kesin odur
anam konusmaya bakayni biz vatana millete hayirli ugurlu olsun bi deli daha bulduk
koskoca kk kilitlenmisti ve kardelen bilmiyorrrrrsok sok sokkkkk
O zamanlar kendi derdimle uğraşmaktan derdim vara girmiyodum
okumaya degerhic bir sekilde pisman olmak yok dur bakem sansin varsa bulurum simdi
ay kopanzilerdeyimkilli mi bari gilli :86: eger evetse kesin odur
anam konusmaya bakayni biz vatana millete hayirli ugurlu olsun bi deli daha bulduk
koskoca kk kilitlenmisti ve kardelen bilmiyorrrrrsok sok sokkkkk
ehehne zaman oldu bi kilitlenme ayy bnm niye şimdi haberim oluyoo ne çok şey kaçırmışım
olamaz mi ? olabilirfıstıkkk ne dıoooo olbülümmmüüüü
Nedeni belli10.kanaldayız sen de izle derim belki izin verir 30 u geçti nasıl olsa
tabi bulamazsinkonuyu bulamadım yuaaaa:122::122:
ohara kankabnde bulamadımmm hönkkk
ehehne zaman oldu bi kilitlenme ayy bnm niye şimdi haberim oluyoo ne çok şey kaçırmışım
Sen zaten yeni üye olmuşsun nerden bilcen:44:
Sen zaten yeni üye olmuşsun nerden bilcen:44:
bnm bi nick vardı kullanıcı adı ve şifresini unuttuğum için yenisini almak zorunda kaldım:122:
olamaz mi ? olabilirask tesadüfleri ev halki killari sever
faydasi dokunur önemli notlar alcam heriiiif bi durele keleee de bak nasil izin veriyo
tabi bulamazsin
ohara kankaesi ve esinin ailesinde miydi la nerdeydi bulcam ben bekleyin
bu alintilari nördün gi viii su hale bakO zamanlar kendi derdimle uğraşmaktan derdim vara girmiyodum
2011 nüyesi noldugundan nolmasin nkuzummehehne zaman oldu bi kilitlenme ayy bnm niye şimdi haberim oluyoo ne çok şey kaçırmışım
no panik kanka dpzelltiimmmalıntılarrrrrrkım bozdu nen
anaa neydi nickinbnm bi nick vardı kullanıcı adı ve şifresini unuttuğum için yenisini almak zorunda kaldım:122:
hahahahahTamam o zaman izin verirZhebani de iş var o gelsin notlarımı almaya başlıycam
no panik kanka dpzelltiimmm
anaa neydi nickin
hahahahahzhebaniyle 15li mapisdas kankalarinin bitmek tükenmek bilmeyen altin fantezi kurallari diye topic accaz:86: senin haberin yok tabi
no panik kanka dpzelltiimmm
anaa neydi nickin
hahahahahzhebaniyle 15li mapisdas kankalarinin bitmek tükenmek bilmeyen altin fantezi kurallari diye topic accaz:86: senin haberin yok tabi
ba baram baraaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmve vizttik konuyu bularrr :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...emin-evine-gelin-gidecegimeltimde-olacak.html
alin hadi hayrini görün :82:
kankaaa bi an üryegmmm carptııı no panıkı no atakkheycanlandım bi an sankimmm fentezi topıgı acıldııı mıllett ne fentezıler yazdı kankaaa cilveli kk fıstıkları dşe arattır biii
amaninnnFantezi topiği vardı geçen gün cinsellik bölümüne tamaaşındı
oku kankaAsli .!.:bnde okucammmmm