Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaninnn ben yokken neler olmus böyle kapanmis bile konu a
asli kanka dogru söyle sende yazdin demi o konuya
oku kanka ben kendi mesajlarimi okurken bile yarildim gülmekten görende baskasi yazdi sancak yanniz o zamanlar pek bi masummusum beya en komigide kazenin bizi banladiktan sonra geyik yapmasi ve saydim gercekten 15 kisiler demesiydi hatirlion mu
Bu kız evlendi mi acaba
ah nikonuummmnikoncannnnnnn
benim orda yaramazligin y'si yoktu kanka yani muz yaramazligi yoksa zaten kkya giris yaptigimdan beri yaramazligimdan hic ödün vermedim :86:sahi KK'nin en yaramaz ve en komik üyesiydim ben dimi :82: kendimi seviyorum :82:bende kendı yorumlarımaa cok güldüm yaaaayenı yenı azma zamanlarımmıssssskankaaa o konuyaaa ben yazmadım cook göz önundeydııamaaa neler vardııı dondurmalı cıkolatalarrr oryantellerr
kesiinnn simdiye kalmamistir ya da onca yorumdan sonra kendisinde bi yanlis oldugunu anlayip mantigini devreye sokmaya calismistir sonuc itibariyle mantik isini beceremeyip evlenmistir :sirnasiksey:Bu kız evlendi mi acaba
dedik zaten onca kisinin arasinda hayatta agda yapamazsin dyie kanka ama tinlamadi bileb ence evlenmişlerdirr hayır sabah wc sırası bile faciaaa nerde agda yapcak bu kız bide kıllı kelammm:84::86::86::86:1 yıl olmussss yaa
ah nikonuummm
benim orda yaramazligin y'si yoktu kanka yani muz yaramazligi yoksa zaten kkya giris yaptigimdan beri yaramazligimdan hic ödün vermedim :86:sahi KK'nin en yaramaz ve en komik üyesiydim ben dimi :82: kendimi seviyorum :82:
kesiinnn simdiye kalmamistir ya da onca yorumdan sonra kendisinde bi yanlis oldugunu anlayip mantigini devreye sokmaya calismistir sonuc itibariyle mantik isini beceremeyip evlenmistir :sirnasiksey:
dedik zaten onca kisinin arasinda hayatta agda yapamazsin dyie kanka ama tinlamadi bile
kendi düsen aglamaz kankahem kıllıyım demıyooo bıdeee bıdeeeeee evlencemm diooogıllı gıllı gezcekkk garimmm bööö:88:
acildi acildi phil abla kankamin takkeleri
kendi düsen aglamaz kanka
acildi acildi phil abla kankamin takkeleri
casper takke
takke örüyok kankanörüyonuzz
fantazik sütyen
takkeyi örmek deel kullanmak marifet yegencasper takke
takke örüyok kanka
fantazik sütyen
selam kıslar bende geldim nasılsınız