Duydum ki yayına hazırlık varmış koştum geldimselam kızlarr
Akşama ben yokum siz yayın yapıyonuz
Haksızlık
Zaten ilk yayınımda heyecandan napıcamı bilememiştimbu tecrübe olcekti jeyyar
Haksızlık
allah senı büldüğü bülüdüğügibi yapsın kankaaaa:94::92:
bu ne la kemik torbasi
oo ağanm hoşgeldn
ya şincikte yapcazda yazmıyo hoşşikler
Haksızlık
kriz amin kankaa bülü
ne işin var yazlıkta gece burdaa fenaaa yayın varrr cok pişman olcan kafanı vurcen duvarlere:96:aksam bız kopanzş olcezzzz
ne işin var yazlıkta gece burdaa fenaaa yayın varrr cok pişman olcan kafanı vurcen duvarlere:96:aksam bız kopanzş olcezzzz
bu ne la kemik torbasihic beenmedim la
anamgil cagirdi ondan yazamadimcikmayin kankytolar sakin
Nenn zorunlu gidiyoz yoksa yayın var didin ben gelmezmiydim
zaten benim tarla çamırlı havuza denize neyim giremempiknikçi gibim mangal yakcaz gelcem
saada erkek beğendiremedkbu ne la kemik torbasihic beenmedim la
anamgil cagirdi ondan yazamadimcikmayin kankytolar sakin
tememmmHoşbuldummmm yiivvvrımm
acıcık ucundan yapın nen biyerim şişcek görmeden gidersem
son 10 dakikam kaldı paydosa
tiribine tiribünüü yandımm bedava mı sandınnn para virip aldınnn sen ne verip aldınn kankaaagecen gün kankaaaa evde yalnızdımmm sevgülümü cagırsammı acep didim yokk dıdımmm aslıııııı kankaa durrrrr
ayy nee kaaa banallllll:120lmas öleeeee baska türlü yapın nafım kankammm anadın sennn onuuu :131:
minik citir habanaaa bak minik çıtırrrdahaa bu yaşta senin libidonu yerizz burdaaa kapu gibi 26 lık 24 lük ablaların varkene sen bi dur bakemm :82::82::94::94:zıbın kankaaaaaaa halvetmı varrr
kacoto ne lanbi kaçoto varellammm görmeniz lazım
cadir misen bi çadır kurmuş resmini gör ablasıo zaman naparasn
foto kanka yanlış yazmışm;
selaaaammDuydum ki yayına hazırlık varmış koştum geldimselam kızlarr
Haksızlık
Nenn zorunlu gidiyoz yoksa yayın var didin ben gelmezmiydim
zaten benim tarla çamırlı havuza denize neyim giremempiknikçi gibim mangal yakcaz gelcem
minik citir hasevdim kanka bunu sen benim libidomu zor yersin anca ben yedirirsem kanka tabisiii caniiim öncelik sizlerin :86: ruhunuz pörsümeden önceligi size taniom kiymetimi bilin
kacoto ne lan
cadir mifantezik cadir gösterde görem kanka duvara tirmanirim zaar ya da ona
selaaaammtopige yeni üyecanlari düsürmüssünüz kankalar ne is bi düsen bidaha cikamiyo hosgeldin sefalar getirdin ben viztik :82: topigin bas delisi:86: bensiz yayin yapamiyolar sülemesi ayiptir baya bi yoktum topigi bos birakmislar neyse geldim yayin eksin muzun belini kircaz
aslıya katılıyogezin tenhalarındaa
saada erkek beğendiremedköle deme laaa iyi iş görür bak böylee annAdn
tememmm
aa nedennsevgilm olcak eve almıycam laff
Hee anladım :131:ama ben tek taraflı dondurma yenmesine karşı bi insanım oldu mu karşılıklı olmalı aslı kanka
minik citir hasevdim kanka bunu sen benim libidomu zor yersin anca ben yedirirsem kanka tabisiii caniiim öncelik sizlerin :86: ruhunuz pörsümeden önceligi size taniom kiymetimi bilin
kacoto ne lan
selaaaammtopige yeni üyecanlari düsürmüssünüz kankalar ne is bi düsen bidaha cikamiyo hosgeldin sefalar getirdin ben viztik :82: topigin bas delisi:86: bensiz yayin yapamiyolar sülemesi ayiptir baya bi yoktum topigi bos birakmislar neyse geldim yayin eksin muzun belini kircaz
bendensn :82:bende şımartılan olmak istermHee anladım :131:ama ben tek taraflı dondurma yenmesine karşı bi insanım oldu mu karşılıklı olmalı aslı kanka
kacoto ne lan
aslıya katılıyogezin tenhalarındaa
bendensn :82:bende şımartılan olmak istermvıstık bilir
öyle deiğilkankeemuzuyla çadır baksırlı fotoo asker saygı duruşundaaa
Mesai bitti ben kaçtımsize iyi yayınlar kızlar :92: :92:
muzlu gecelerdikkat edin 62 den yapılan tavşanlara
heydii öptüm
kankaa almadımmm desemde ınanmaaa
vaşşş naf knakaaa sende az degülsünnn neennnn bende karsıyımm herseyyy eşit olmaliiimanuell devammm
muzunn belini kırarsan kankaaamuzsuz kalırsınn
fıstık acil cıkısta geri gelcekkk