Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka igrencsin laynhe tıkınyomçıkardım aslı merak etmeehemde kol kadar
gelin laa haydeeeeeeeeee
yettim kanka yettiimm :92: feryadini figanini duydum geldim :87: duyduguma göre cok pis yayinlar yapasimiz varmis :94: hemide 10uncu kanal annadin sen ne ddedigimi cakaaaaaaaaaagglll :118::131::121::122:zhebani .!.:vıstıkkkkkkkkkkkkkle şerepsiz nerddesnmillet mezun oldu sen hala okul
bak çıkma gene
nerde böcükya aslıı
he tıkınyomçıkardım aslı merak etmeehemde kol kadar
gelin laa haydeeeeeeeeee
kanka igrencsin layn
yettim kanka yettiimm :92: feryadini figanini duydum geldim :87: duyduguma göre cok pis yayinlar yapasimiz varmis :94: hemide 10uncu kanal annadin sen ne ddedigimi cakaaaaaaaaaagglll :118::131::121::122:
asil sen nerdesin nasil oldun :26:
kanka igrencsin layn
yettim kanka yettiimm :92: feryadini figanini duydum geldim :87: duyduguma göre cok pis yayinlar yapasimiz varmis :94: hemide 10uncu kanal annadin sen ne ddedigimi cakaaaaaaaaaagglll :118::131::121::122:
asil sen nerdesin nasil oldun :26:
bu geceee yayın yapakkk müsait bi satteeeeebi çagrmabakarrr fıstıaa
fıstıkkk topıgınıı ön sıralara mı tasıcan nen
iğrencim kanka10 ne nenanaokulu mu sandınburayı kankaa:96::96::96:en az 25
yaşı küçük onun ya ondan kankagggg:86::86:çişş varrrr:84::84:
bu gece ben tüm benligimle sadece ve sadece size aitim yafrularim aboo gören görmeyen ne sancak anambu geceee yayın yapakkk müsait bi satteeeeebi çagrmabakarrr fıstıaa
fıstıkkk topıgınıı ön sıralara mı tasıcan nen
evet kanka :92:benim igrencimsin benim pisligimsin sen kankaaaaiğrencim kanka10 ne nenanaokulu mu sandınburayı kankaa:96::96::96:en az 25
deget yasim kücükmüs biyolocik yasa deel kanka beyin yasina bak sen gette mise kanka :88:yaşı küçük onun ya ondan kankagggg:86::86:çişş varrrr:84::84:
viiiiiiiiiiiyyyyhhhhhh fotoyu görünce yerimden hopladim kanka galiba sanirsam ates basti :86: buda neyin nesi lan insan mi bu :122::118:
yerin dibinde derkenhe küççükmüşonu gibbi bi tanede yerin ddibinde var
git yap la tutma
bu gece ben tüm benligimle sadece ve sadece size aitim yafrularim aboo gören görmeyen ne sancak anam
kanka :95:benim cagirmama firsat vermeden sen kendin burda olcan zateb
herhalde oluum ne sandin :82: yoklugumda cok bos birakmissiniz telafi etmek gerek :94:
evet kanka :92:benim igrencimsin benim pisligimsin sen kankaaaa
anamm koptum anaokulu mu sandin diyo iyide kanka 2.kanal +18 5.kanal +24 10.kanal +30 olduguna göre bir musluk 10 saatte neyse tamam tamam :86:
deget yasim kücükmüs biyolocik yasa deel kanka beyin yasina bak sen gette mise kanka :88:
viiiiiiiiiiiyyyyhhhhhh fotoyu görünce yerimden hopladim kanka galiba sanirsam ates basti :86: buda neyin nesi lan insan mi bu :122::118:
yerin dibinde derken
bi kaçoto var ellammm görmeniz lazım
sen bi çadır kurmuş resmini gör ablasıo zaman naparasn
kaçoto ne kankaaaa ben bı kacırdım olayı nen:44::44::84::84:
foto kanka yanlış yazmışm;