- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
vey veyyyy aglatma la beninapam kankam okul fln zaman kalmiyo :96: cok özledim eski yaiynlarimizi
birakma terk etme beni
yok kiz tanit tanitbende bu topigin bas kücügüyüm:86:
vey veyyyy aglatma la beninapam kankam okul fln zaman kalmiyo :96: cok özledim eski yaiynlarimizi
birakma terk etme beni
yok kiz tanit tanitbende bu topigin bas kücügüyüm:86:
kanka no panik no heyecangidemedımm laaao degıl sabah ve pazartesı günü bugecmısı okuyanlarr varaaaa:18:benım gecmısımıı düzlicekk yaneeee:86:
ayhhhsağol fıstık...
sizin topik bambaşka ama ya ...
başka topikleri okurken bu kadar gülemiyorum....
he vallaistres topıgı burası balımmher topıktee bu kadar manyak bi arada olmuyooondandırrrr
hadi nan ordanküççükkk ooo+18 yayınını kamufle edıyokk fıstık varsaaa
bende memnun oldum cnmiyi geceler aslı görüşmek üzere....
memnun oldum fıstık.... senin yaş kaç??
hadi nan ordanbensiz +18 bile yapamazsiniz siz :havambatsinsmili: ben olunca +25lere cikarken böyle demion ama kanka
bende memnun oldum cnm18 olmama ramak kaldi :86:yasima bakma ama sen
cnm ilk sayfada hikayemiz var15 li mapisdas ne merak ettim..ilk sayfalara bakmadım ama kusura bakma....
pardon candancim gec yazdimçok güzelmiş... Biliyorum bende o konuyu demek beni o kadar güldüren sizlerdiniz...
pardon candancim gec yazdim
haha evet efsane konukilli kelam sagolsun iyi eglenmistik haaa valla mapis yattigimiza bile degmisti
hele etiketler harika....
büyük yeteneksiniz gerçekten...
anaaaaaaaaaaaaa nirdesiniz giiiiii
phil ablave ank abla kankalarimtopigi siz acardiniz nirdesiniz kogus agasi ve sultanlariiii yetim öksüz birahmissiniz 15liyi veyy
kanka hadigellen hissettm kkya geldiğini:96: telepatik oılarak anlaşıyoz vuraym kafana belki gelirsn
oyyyy oyyy oyy vızdığım gelmişşşşgörüşemedikkkk
bak şimdi yine kimse gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?