- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
kıs istedikten sonra ondan kolay ne var
ablaaaaasendee az degülsünnn ellemmmmm allsennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs istedikten sonra ondan kolay ne var
ablaaaaasendee az degülsünnn ellemmmmm allsennnn
kanka halvet olcan günlerde gelir la az sabirhaihazırdaa oluptaa halvet olamamak ne kötüü bilinimi knakaaaaböhüüüüüükankaggg karının halıne baksana halvet öncesı yaneeee
tabi ne sandın biz senin yaşındayken oooooo
kanka halvet olcan günlerde gelir la az sabir
aman aslım üzülme çok menem bişeyde değil
kanka aman gözünü sevem gözünden bilem sakin sonra ne edersin onsuz kanka bu arada kazenden naber ne alaka dedigini duyar gibiyim :86:knkaggg haklısınnnhmötttt haytt hor kullanılmazzznarinn vee nazikceeeeallam neler dyom yaaaaaayıhılmaaa kankaa saga dıdımm bugun gunumdeym dıeeeeee
kisa ve öz:89::92::94::98::103::113::117::118::121::122::119:
özetttt
bize heryer pariskıs istedikten sonra ondan kolay ne var
oooo ladyfujx abladan incilertabi ne sandın biz senin yaşındayken oooooo
kanka aman gözünü sevem gözünden bilem sakin sonra ne edersin onsuz kanka bu arada kazenden naber ne alaka dedigini duyar gibiyim :86:
kisa ve öz
bize heryer paris
oooo ladyfujx abladan inciler
asli kanka duy duyşaka yapıyorum canım biz senin yaşındayken elele bile tutuşamazdık nişanlım nasıl kızardı bana
asli kanka duy duy
kanka kazeni bilem özledim lan benim durum vahim :86:kazen nerden cıtkııı ksnksssssdedım tabı ne alaka nenkızz haber yokkk
ne yapayim ablam okul fln hic vaktim olmuyor artik kkya eskisi gibi ne yazik ki sizi sormali nasilsinizfstk sen ne yapıyorsun ne var ne yok
iyi geceleeerrrkıslar iyi geceler size kendinize iyi bakın
hani ne yayin yaptikta kankayayı n bıtttııı perdee kapanıııı:84:kacıranlarrrrr
ii geceler ablammm
devir degisti kanka :agzindancikanikulagiduymayanfstksmili:kanka o zaan tomaytooo
kanka kazeni bilem özledim lan benim durum vahim :86:
ablalarim kankalarim
ne yapayim ablam okul fln hic vaktim olmuyor artik kkya eskisi gibi ne yazik ki sizi sormali nasilsiniz
iyi geceleeerrr
hani ne yayin yaptikta kanka
devir degisti kanka :agzindancikanikulagiduymayanfstksmili: