- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
iyi geyikler...
eyvallahhhh:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geyikler...
kızlar ben çıkıyorum netim çok yavaşladı yazamıyorumiyi yayınlar
bilmem mi la o top 10 listemde 1 numerolu videomhanı vı vıdeo vardıyaa karısınaa cagrıı edıyoduu bı herıfff dönnnn gerii dönnn höyküruyoduu bıldınmıı:26:bızdeee günlükkk hergunn topıktee bögüruyozz fıstık dieeeee
sagoooll sende geliyi geyikler...
tabi celıkte değişti kankaaasapitım lennn
benim nette cok yavasladi cildirazayim :95: iyi geceler locamkızlar ben çıkıyorum netim çok yavaşladı yazamıyorumiyi yayınlar
candan38 olmaz öyle alttan alttan okumakla bacim :86: geyige gel geyige
al kanka begendin mi ettigini kacirdin kiziheee hazırakonmaaaa
al kanka begendin mi ettigini kacirdin kizi
ayy ben nerden bileyim bende başkalarını sohbetinize almıyosunuz sandıydımda ondan ölecene bakıyodum
vallada billadaa döndüüüüdidim sana işe yaıyooh.g tatlım aa herkese kapımız acıkkk
hoşbulduk canım sağol...sizleri tanımıyorum ama arada bakıyorum buraya çok matraksınız....
bayılıyorum..burayı okurken gülmekten ölüyorum
bu arada ben candan 21 yaşındayım ...
1.5 yıllık evliyim istanbuldayım....
cnmmm ah eskı eksınlarımızz taa bu fıstıkk cıngenıı pek ugramıyoo yoksamm burdaa geyıgınn eksının belını kırıyıdık bzzzanamm hemendee tanıtmıs kenıdnıı[/QUO
çok tatlısın ya nerden buluyosun bu enerciyi!
tanıtmasamıydım kendimikimlikler gizlimi kalıyo burda
candan38 dönnnnnnn evınee kk yaaa dönnnnditmeeeeeeterketmeeeee
yok cnm olur mu öyle sey :13:sohbet amacli actik zaten bu topigigeyikten anlayan herkese kapimiz acikcandan38 .!.:ayy ben nerden bileyim bende başkalarını sohbetinize almıyosunuz sandıydımda ondan ölecene bakıyodum
cnmmm ah eskı eksınlarımızz taa bu fıstıkk cıngenıı pek ugramıyoo yoksamm burdaa geyıgınn eksının belını kırıyıdık bzzzanamm hemendee tanıtmıs kenıdnıı[/QUO
çok tatlısın ya nerden buluyosun bu enerciyi!
saoll balımmmm hee dadumdan yinmem bennnyoooo sen sormadan tanıtanlardasınnn ondadn dıdımdıı
yok cnm olur mu öyle sey :13:sohbet amacli actik zaten bu topigigeyikten anlayan herkese kapimiz acik
sağol fıstık...
sizin topik bambaşka ama ya ...
başka topikleri okurken bu kadar gülemiyorum....
istres topıgı burası balımmher topıktee bu kadar manyak bi arada olmuyooondandırrrr
vey veyyyy aglatma la beni napam kankam okul fln zaman kalmiyo :96: cok özledim eski yaiynlarimizicnmmm ah eskı eksınlarımızz taa bu fıstıkk cıngenıı pek ugramıyoo yoksamm burdaa geyıgınn eksının belını kırıyıdık bzzzanamm hemendee tanıtmıs kenıdnıı
birakma terk etme benicandancm cok memnun oldum cnm ama erken gel bıdahakıneee uyku bastıııii gecelerr canlarımmmm
yok kiz tanit tanit bende bu topigin bas kücügüyüm:86:çok tatlısın ya nerden buluyosun bu enerciyi!