- 26 Şubat 2007
- 1.420
- 6
Günaydınnnnnnnnnnnnn koğuşşşşşşşşşşş sayım yapcak kimse kalmadı yaaaa :84: :84: :84: :84:
ben burdayııııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnnnnnnnn koğuşşşşşşşşşşş sayım yapcak kimse kalmadı yaaaa :84: :84: :84: :84:
cek su muzdan elini ayagini kanka seytan doldurur seytan :86:
koguuuusssssss kaaaallllkkkkkkk ulaayynn deli geldi deliiiii :87: aslim kudurmusun gene noldu bisiy mi ictin kankag atasini kim söndürecek senin kele :ceyyar: :geligelmezyayinyapanfstksmili:
cek su muzdan elini ayagini kanka seytan doldurur seytan :86:
aha fstk varhangi rüzgar attı seni yavriii
şap yedirmek lazım aslıya yada acil everelim
LOCA .!.:aha fstk varhangi rüzgar attı seni yavriii
vay basima geleen yitirmessek gaydayi bulduk belayi nasi harciycaz kanka bu enerciyi diyiver hele ben biliyom ama sanki :122::119:Asli .!.:koğusss kakınnn didimmm kakınnndeli deliiiien ne oldu bilmemm ellam yatagın üstünde zıplıyom bi fazlalık var ne die düşürnürkene buldumm enercii kankaaabu enerciyi harcamak gerekkk
locaaaaaaa kankaaaggg nöreyoooorsun :86:
aslinin atasli rüzgari savurdu beni bruaya la yangin söndürmeye geldim neynen söndürecasam oda ayri bi meseleya :86: caktirma
vay basima geleen yitirmessek gaydayi bulduk belayi nasi harciycaz kanka bu enerciyi diyiver hele ben biliyom ama sanki :122::119:
bu arada zibin kankam imzana geberdim canim atam
fstkk kankaaağğğğğ aslının ateşi söndürmekle meşgulüm napayımda nasıl söncek bilmem çaktırma
fstkk kankaaağğğğğ aslının ateşi söndürmekle meşgulüm napayımda nasıl söncek bilmem çaktırma
kıslar burdamı kaynatıyorsunuz yakaladım sizi