asli herzaman ki gibi isyanlardadoldurursa doldursunn kankaaaayiter artıkkk:84:serepsizimm olmuyo böleeee:94::98:
aslı rüzgarı attı onuuuukuzum kıyamaz banaaaa
kanka ona sap bilem sökmez laşap yedirmek lazım aslıya yada acil everelim
ulan kanka senin su türkcene bitiomşaplan netim enercmi söndüremezsınn uleynnnyitmezz atasıma şappp söndürmeyeee ohaa nen cümleyee bahhh devri düşükk cüleee off ellam koptum su annn
asli herzaman ki gibi isyanlarda
kanka ona sap bilem sökmez laben diom zaten yillardir asliya 7 gün 7 gece en acilinden koca lazim
ulan kanka senin su türkcene bitiomellam kopmus muzu duyunca kendinden gectin zaar
of aslım of bu avatarla senin ateşin zor söner kıs
aaa evet o avatar acayip sexideğiş çabuk yoksa sönmez
kanka sirf bu gece degil her gece lazim sana:118::118::118::122::122::121::119::119:kankaaa banabi koca lazım oda bugece lazımm:78:
kanka bosuna ugrasmiyak lafstkk kankaaağğğğğ aslının ateşi söndürmekle meşgulüm napayımda nasıl söncek bilmem çaktırma
selam hosgeldiiinnnkıslar burdamı kaynatıyorsunuz yakaladım sizi
vallah umutsuz vakaçok zor sönmez o ateş
fiskirtandansöndürünnnn itfaiyee gerekk bölee fışkırtannnn
evetttt koşş ablaa koşşş ankim pilim zıbınımm neler kacırdııı gettii güzelim yayınn amma habersız ettik dieee tomaytoolennnn yitişinnn gayrııı
kanka sirf bu gece degil her gece lazim sana
kanka bosuna ugrasmiyak lasönmez o sönmez
selam hosgeldiiinnn
vallah umutsuz vaka
fiskirtandantazikli hemide
aslım avatarın senidemi çıldırtıyor
kanka senin en azindan halihazirda muzun varkankaa ben olmimdee isyanlarda kim olsun hele bi dee bakem7 gün 7 gecemiii yitermikimm knakaaaaaagggggggggggggg:82:türkcemı kaldı kankaggg muz hasretnden:98:
of aslım of bu avatarla senin ateşin zor söner kıs
aaa evet o avatar acayip sexideğiş çabuk yoksa sönmez
ne ilhami lem buolmass leynnn ilham alıyommmm :82::92: :94::96::96::96:
töbe euzu bıllahhhablaaaaa ben şeymiyimm b endee onun gibim giyincemm yaneeeee
kanka senin en azindan halihazirda muzun var:96: sekil a zibin ve ben :86: ya biz nedek la ha bazilarimizin oda yok
asliiiiiigg cabik degis :88:
ne ilhami lem bu
onun için değil kıs baştan çıkarıcı açısından dedimdi
kankaaaa o kocayı bi elıme gecırsemm varyaaakesin kalır elımdeeee :86:umutsuz vakaa aslıııııı lilililili taziklii dahamııı ii olurkı kankaggggg:86:
demek kiaslım avatarın senidemi çıldırtıyor
ay yihildimtöbe euzu bıllahhhablaaaaa ben şeymiyimm b endee onun gibim giyincemm yaneeeee
kanka yavas la yavas eline gecer gecme koparacan kalcan yine ortalikta büle
demek ki
ay yihildim
aslım çocuğu yakalıyamadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?